Aspirante optimiste!Felicitari Ramo,April! (576)
Raspunsuri - Pagina 4
ramo_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitty-27 lasa ramo...stai cu noi.. ![]() ![]() ![]() ...vreau si eu sa ma molipsesc de la tine...![]() ![]() ![]() |
eu stau ca imi place cu voi. pana veniti toate tot pe aici voi bantui.
didi32 spune:
Cum adica daca te mai primim Ralu? Nici nu te lasam sa pleci, nu-ti fa iluzii... Auzi, pot sa-ti zic ca-ti sta mai bine mai rotunjoara?![]()
Anda, e pe-acolo pe undeva, vezi ca pe prima pagina sunt alte subiecte, du-te mai incolo si-o gasesti 
in devenire
anda15 spune:
Probabil nu dau astia aprobarea pana nu se formeaza un grup de minim 10![]()
![]()
, asa ca in excursii
Deci care va sacrificati?![]()
![]()
![]()
ramo_b spune:
| citat din mesajul lui anda15 Probabil nu dau astia aprobarea pana nu se formeaza un grup de minim 10 Deci care va sacrificati? |
AlinaBu spune:
kitty eu nu ma vad la odiseea asta nici in ruptul capului, poate la anu sa sper la una. RAMO o sa aiba
tau 1-2 ani si tot nu o sa ajung la vro odisee
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
didi32 spune:
| citat din mesajul lui anda15 Probabil nu dau astia aprobarea pana nu se formeaza un grup de minim 10 Deci care va sacrificati? |
Super tare asta! Ce-mi place ca esti bine dispusa! Eu ma sacrific na, sa nu ziceti ca nu-s fata de comitet!
Noapte buna April, Cosmi si somn usor si linistit!
in devenire
bebelu86 spune:
COsmi noapte buna si somn usor 

Didi stiu k imi sta mai bine..toata lumea imi zice k dc pot, sa raman asa si dupa ce nasc..
dar la fata parca sunt prea umflata..ori nu m-am obisnuit eu inca cu mine asa..ori...

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria