Aspirante optimiste!Felicitari Ramo,April! (576)
Raspunsuri - Pagina 17
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 N-am luat-o niciodata, mi s-a parut un stres in plus. Am ciclu regulat la 28 de zile si ovulatia la 14, confirmata ecografic. Luna trecuta am facut histeroscopie si apoi am urmat un tratament, sper sa nu ma fi dereglat de la el. in devenire |
Ai mare dreptate cu stresul...

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
RAMONELLA spune:
| citat din mesajul lui Lia73 yo daca nu-mi iau temp dim am toata ziua terminata si yo si al meu sot imi iubesc termometru ![]() ![]() ![]() pozulici ![]() Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
didi32 spune:
N-am absolut nici un simptom, de-asta am mari dubii c-ar fi ceva. Nu ma doare, nu ma-nteapa, nu simt nimic deosebit...Anda, acu' poti sa-mi scoti lanterna din ochi?![]()
Alina, poate acolo sus e mai frig, mie mi s-a parut cald afara. Adica mi-era cald in maneca scurta
A mai facut cineva beta la medlife? Ce inseamna dupa-masa?
in devenire
AlinaBu spune:
didi. poti afla rezultatul si de pe internet
, dupa masa inseamna dupa ora 16
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
andr@ spune:
| citat din mesajul lui anda15 Didi, da tzitzi simti altcumva? |

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui anda15 Didi, da tzitzi simti altcumva? |
dupa aia baga halogenu

pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
anda15 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
dupa aia baga halogenu ![]() ![]() ![]() pozulici ![]() Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Deci, Didi, vezi cine-i capu rautatilor aici, da?
draguta spune:
buna fetele
mai aveti cafeluta si pentru mine?![]()
![]()
didi tin punmii stransi sa fie
, ai emotii de rezultat?

toate fetele