America (211)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Am ris de Virgi cu patru ore condus Houston-San Antonio, si mi-am primit ieri plata

Eu am o conferinta saptamina asta, in Colorado (ski resort), si m-am decis sa nu zbor, sa conduc in loc. Mi-a sugerat al meu un traseu cu scenic drive, prin munti, ca tot se schimba frunzele. Mapquest dadea 6 ore, mi-am facut eu calculele ca ajung in 5-5.5 ore, aproape 400 mile de condus. Daaa...am plecat la 2 p.m. din SF si am facut check in la 11 p.m.! N-am vazut nimic din partea drumului care era mai frumoasa, ca am facut-o dupa 8 p.m.

Am facut pana putin dupa ce am intrat in CO, in the middle of nowhere, pe linga Great Sand Dunes. Norocul meu ca s-a intimplat intr-o road work zone, m-au ajutat muncitorii sa pun roata de rezeva si m-au sfatuit sa fac calea intoarsa, vreo 15 miles pina intr-un tirg ce avea WalMart cu auto shop, sa-mi pun roata normala. Asa ca am irosit aproape 4 ore cu pana mea, am incercat sa-i impresionez pe cei de la WalMart sa-mi puna roata mai repede, ca am eu de ajuns la I70 prin Leadville, dar n-am reusit. Ala de la casa mi-a zis ca el n-a auzit nici de Leadville, nici de I70 .

Stiu ca am trecut vreo trei pasuri, tot urcam si iar coboram, o gramada de serpentine, frig ca-mi inghetase nasul. Nimic n-am vazut. In fine, am hotarit sa ma intorc pe aceeasi ruta,...dar ziua Frunzele sunt in schimbare, am vederea la munte si pirtiile de schi, culorile variaza de la verde inchis, la galben auriu si rosu. Foarte frumos, mai ales in preajma lacurilor.

Virgi, tie cit ti-a luat pina la San Antonio?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Iulianm - Hihihi...next time..sa iei avionul

Am ajuns la San Antonio. Hmm, pe GPS 230 de mile ( The woodlands - San Antonio), am plecat la 11:30 AM si am ajuns la hotel la 5:00 PM, cu o oprire de o ora si ceva..si-am prins si-o ploaie ca-n povesti..mai bine de juma' de drum.

Orasul pare dragut, maine il iau la pas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Funny, eh? Azi noapte nu prea era, avind in vedere ca e sfirsit de septembrie si cerbii, elks si bighorns misuna intr-o veselie, n-au somn. Nu iau avionul, mie imi place sa conduc in Colorado.

Enjoy San Antonio, e orasul meu preferat din estul Texasului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Pantera, felicitari!!! Bebica mincacioasa iti doresc si refacere rapida...ce zice Aidan?

Mihuta, felicitari si tie pentru masina!

Intru mai tirziu sa mai prind din urma...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Anamaria, succes in ce faci!! Tinem pumnii!

Apropos vb cu fi-miu weekendu' asta si cica el imi zice ca ce i-a placut cel mai mult in calatoria de la NY din primavara a fost intalnirea cu baietii tai. Si cica la el: "Will we meet them again?":) I-am zis ca sigur, dc. mai avem ocazii, we will.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sa ma mai laud si eu, ca tot timpul am zis de rau de fi-miu anul asta scolar. L-a pus tanti cotoroanta de profa in grupul de citire cel mai avansat. Acu' asteptam sa il treaca si la mate, ca anul trecut fu acolo si nu vad ca s-a prostit peste vara, ca el a lucrat zilnic. A zis baba ca il va trece la advanced math ca e right there in the top, dar va mai astepta putin (cred ca vrea intai sa il cuminteasca crede ea ca altfel nu va face treaba buna din cauza ca e neatent--good luck with that project). So stay tuned:)

Sa va mai zic de scoala asta. Cica o cunostinta era suparata pt ca fi-sa, clasa I la scoala noastra, a fost testata si a luat 78% la test, ceea ce ar parea OK. Dar in urma testului, invatatoarea i-a chemat si le-a sugerat sa o tina inapoi in K pt ca cu scorul asta a fost "second last" in clasa si crede ca nu va face fatza, toti copiii cica au facut peste 90%.

Stiu ca va plictisesc cu scoala, da' nu ma las, am si eu obsesia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Anamaria, succes in ce faci!! Tinem pumnii!

Apropos vb cu fi-miu weekendu' asta si cica el imi zice ca ce i-a placut cel mai mult in calatoria de la NY din primavara a fost intalnirea cu baietii tai. Si cica la el: "Will we meet them again?":) I-am zis ca sigur, dc. mai avem ocazii, we will.

Ruxij, anytime!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Huh? Ce face Anamaria?

Eu am uitat s-o felicit pe Mihuta pentru masina. Uite asa, citindu-va pe voi imi amintesc ca uit sa zic una-alta...

Tari scolile la voi Ruxij.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Cu intarziere urez si eu la multi ani lui Alex de Ramona. Sa cresti mare si sanatos. Si bafta in noul an scolar.

Vio la multi ani cu sanatate.

Adriana felicitari pt bebita. Sa fie papacioasa, necolicoasa si somnoroasa. Tie refacere rapida si mult, mult laptic. Aidan cum se comporta? La noi Robert cand a venit bubulina a fost schimbat mult. Iar mie mi se parea dintr-odata foarte mare si matur.

Mihutza felicitari pt masinuta. Sa o stapaniti sanatosi si sa fiti feriti de accidente.
Eu nu am avut carnet in Romania ci numai aici. Si am facut 2 accidente (minore) aici cu ea. Noroc ca nu am fost de vina eu in nici unul si nu am platit noi nimic. Dar ultima patanie ne costa cam mult, 700$. Pe autostrada, ne intorceam acasa intr-o seara, si era un cauciuc pe strada. A trecut sotul cu masina peste el ca l-a vazut in ultimul moment si nu a mai putut sa-l ocoleasca. Ei, cauciucul asta ne-a smuls spoilarul (sau cum se cheama partea din spate a masinii de sub porbagaj cu farurile si toate alea). Se mai tinea doar intr-un surub intr-o parte de am putut veni cu ea acasa. Asa ca feriti-va cat puteti de cauciucuri rupte pe autostrada.

Buflea, mortala patania cu papucii si trenul. Numai tie ti se putea intampla.

Ruxij felicitari lui Bogdan pt avansarea la citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Bun gasit tuturor! Ruxij, felicitari baiatului!! Ce inseamna 'advanced math' la scoala lui? Inseamna ca se face programa din anul urmator celui in care e el? Voi merge sa citesc si din urma ce ziceti voi despre scoli - am si eu fetita in clasa I anul acesta. :)

Mergi la inceput