America (211)
Raspunsuri - Pagina 25
ruxij spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sinzi_ana
Tot aia. De fapt e 99.9%...hahaha....am rotunjit eu de lene Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
arminad spune:
Si la noi se prezinta la Open House programa dupa care lucreaza.
La scoala lui Dan folosesc Saxon Math la mate of course si Reading Street de Scott Foresman la reading.
Eu i-am cumparat in fiecare an cartea de reading iar workbooks le-am gasit gasit mereu online pe gratis dar poti sa le si cumperi daca vrei.
Cu organizarea eu sunt de parere ca sunt copii nascuti cu organizational skills, in special fetitele, iar copii care nu prea il au trebuie invatati concret ce si cum sa faca nu sa li se dea recompense sau pedepse ca n-au nici o eficienta.
Eu ma intilnesc in fiecare an cu teacher dupa open house si o inteb in detaliu ce orar au saptaminal, ce teme au in general, cind se dau testele etc. In functie de asta i-am facut niste weekly schedule, unul cu orarul zilnic adica luni gym, marti spanish etc si altul cu temele. Are zilnic 2 pag la mate, o pag de fact homework- adunari scaderi , inmultiri, o pagina cu word problem. La reading are doar o pagina zilnic de gramatica sau altceva si are joi si vineri teste la reading si marti test la mate.
Asa ca io stiu exact ce si cum si incerc sa il invat si pe el sa isi construiasca un sistem de organizare propriu care sa il ajute in viitor. Copiii care nu sunt organizati din fire au nevoie de foarte mult visual support , calendare, orare etc. Din fericire sunt atitea alternative.
La Ioana habar n-am avut niciodata, am ajutat-o doar cind mi-a cerut ea dar la baiet e alta poveste si daca ma las in baza scolii e jale
Cu tinutul minte al temelor de la scoala, la noi au un notebook in care isi scriu temele si care trebuie semnat de parinti. Anul trecut vad ca a reusit sa isi copieze temele in el pentru ca teacher le proiecta pe tabla si le tinea acolo o ora.
Anul asta teacher "le spune" ce teme au ceea ce la fiumiu e egal cu zero insa are website-ul clasei si posteaza zilnic temele acolo pentru parintii care si-au facut account si se logeaza. Poti sa pui intrebari, sa comentezi, va pune si poze. E ok si modern dar ma gindesc ce va fii daca la anul se intoarce la notebook
ruxij spune:
E a treia baiatul?
Oare ajuta sa spui scolii de diagnosticul ADHD? Adica ii creaza ceva avantaje, de genul sa il ierte dc. intarzie cu tema, sa ii mai dea o sansa adica, sau sa ii dea mai mult timp la teste?
iulianm spune:
Nedda, mi s-a parut funny ca folosesc Hans . Legat de proiectele la science, parintii (colegii mei adica) se baga inclusiv cu instrumentar. Ca asa am ajuns sa stiu cind are liceul din tirg science project. Vin si incep: pot imprumuta o balanta, o heating plate, un stirrer, pipete, eprubete, termometre, etc. Plus consultanta la reactii chimice. Efectiv fac ei proiectul.
Buflea, spa zici? Pai nu-mi trebe mult, noi avem una foarte faina in oras, "Ten Thousand Waves", vine lume si din alte parti acolo. Mi-am facut membership, ca e gratis, iar cardul asigura reducere in timpul saptaminii.
Dar am gasit altceva, pt amatoarele de spa/masaj. S-a deschis de curind linga noi un Massage Envy, asta e un chain la nivel national. M-a tras al meu sa incercam, eu nu prea am incredere in chains. Dar n-a fost rau deloc, iar pretul foarte convenabil. Au si ei membership, da-i cu plata lunara. Platesti vreo $45/luna si asta inseamna un masaj de o ora (au lista cu diferite tipuri, alegi ce vrei, numai pt ala cu pietre fierbinti trebuie platit o diferenta). Pt mai multe masaje se plateste, dar e pret redus, vreo $39 sau asa ceva.
Tu de ce esti hooked pe Mexico, de la voi sunt zboruri directe in Caraibe.
Sinziana, tu te bucuri ca a inceput ciinele sa fure ? Si eu ma bucur daca a mea latra, ca-i cam muta. Cind vrea ceva, orice (mincare, apa, pipi, scos jucaria de pe unde o scapa, etc), vine si se holbeaza la tine. Pina inteleg ca vrea ceva. E stresant de silentioasa. Numai cind doarme face galagie.
buflea spune:
Iulia, bine ai venit sa mai deviezi discutia aia interminabila despre performatele bubuitoare a copiilor romani care de altfel, nu sunt deloc gifted, dar toti se plictisesc la scoala si sunt cu 3 clase inainte - asta asa printre sute de activitati sportive, piane, tzambale, dansuri si alte cursuri de bune maniere in care evident ca sunt la fel de brilianti si la fel de plictisiti ... stiu, stiu, iar mi-am stricat reputatia, trebuia sa ma abtin, am reusit asta doar 8 pagini ... ca sa dovedesc ce mustrari de constiinta am ca postez mesajul asta, va spun ca in timp ce il scriam mi-a murit bateria de la laptop si mi-am spus ca daca cand il bag in priza am pierdut mesajul, e un semn si nu-l mai postez, daca insa il regasesc, il termin .
Acum sa ma fac si mai tare de ras - eu nu am fost niciodata la SPA - dar am vazut prin filme ca stau duduile infasurate in prosoape si aburi si mirosuri, cu turban in cap si ies de acolo mai proaspete, mai tinere si nu stiu daca mai slabe ca in filme toate duduile sunt slabe ... asa este si in viata reala ? Deci eu cand o sa atac SPA-ul mexican, trebuie sa ma dezbrac ? Ce se mai face la SPA in afara de masaj - caci eu am niste traume legate de masaj - am fost acum ceva ani la un centru unde m-a luat una la tavaleala de mi-a rupt oasele, efectiv, fara gluma, am bolit 2 zile ...si am mai si platit pentru asta. Stiu ca trebuia sa ii spun "mai incet" dar sunt mai rusinoasa in viata reala decat par pe forum - mi-a fost jena si m-am gandit ca poate asa trebuie sa o simt pe doamna aceea ...
Fetele cu copiii brilianti - ma mai primiti in grupul vostru ? Promit ca pana ajunge Alex in clasa a 3 a, o sa stie 7 limbi straine, 4 instrumente muzicale, integrale, derivate si modelare matematica, 10 teste nationale, internationale, mondiale, lunare si extraterestre trecute cu 150% si desigur toti filozofii clasici ii vor sta la degetul mic. Pentru Flavia sunt mai putin ambitioasa, singurul obiectiv pe care il am cu ea este sa-l depaseasca pe Alex
iulianm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Acum sa ma fac si mai tare de ras - eu nu am fost niciodata la SPA - dar am vazut prin filme ca stau duduile infasurate in prosoape si aburi si mirosuri, cu turban in cap si ies de acolo mai proaspete, mai tinere si nu stiu daca mai slabe ca in filme toate duduile sunt slabe ... asa este si in viata reala ? Deci eu cand o sa atac SPA-ul mexican, trebuie sa ma dezbrac ? Ce se mai face la SPA in afara de masaj - caci eu am niste traume legate de masaj - am fost acum ceva ani la un centru unde m-a luat una la tavaleala de mi-a rupt oasele, efectiv, fara gluma, am bolit 2 zile ...si am mai si platit pentru asta. Stiu ca trebuia sa ii spun "mai incet" dar sunt mai rusinoasa in viata reala decat par pe forum - mi-a fost jena si m-am gandit ca poate asa trebuie sa o simt pe doamna aceea ... |
Buflea, nu iesi mai tinara si nici mai slaba, indiferent cit platesti Dar de simtit bine si de dormit ca un bebelus, da.
Tu probabil ai avut "deep tissue massage", care de obicei ajuta, dupa ce treci de perioada de recuperare . Data viitoare cere si tu masaj medical or Swedish. Ori deep tissue si le spui sa te trateze asa, mai mild. Eu la aburi si infasurari nu ma bag pt ca nu suport caldura, deci sar partea de sauna si wraps.
De dezbracat, te dezbraci la popoul gol, dar intri intre cearceafuri. Si cel sau cea care te maseaza indoaie cearceaful ca sa nu ti se dezvaluie partile prea personale. Acuma nu stiu la mexicani, asta ne spui tu cind te intorci, dar in US, Canada si in Caraibe nu te dezgoleste decit atit cit trebuie. In afara masajului propriu zis, in prealabil te moi intr-un hot tub (dar nu toate au optiunea asta), poate sa-ti faca general peeling cu salts (e cam rough da' face bine la piele), impachetari (wraps), masaj git+scalp, la talpi, tratament facial, intra si tu pe site-ul spaului si vezi ce ofera. Masajele si astea pot fi de n feluri. Try hot stones
Mie imi face bine la spate si dorm neintoarsa in noaptea de dupa.
Sinziana, ce sa spun, in general ii built-in, mostenit din mosi stramosi, poate trece daca investesti timp in dresaj. Mai putin asta de o am acuma (si la care cica e una din caracteristicile rasei/Golden Ret.), toti ciinii mei furau, de preferinta in lipsa mea. Am avut un teckel care se specializase, fura partea buna de la tartine, lasa piinea cu unt. Din pct lor de vedere, ceea ce fura e vazut ca un treat pt bad behaviour, si o fac in lipsa ta ca sa evite pedeapsa. Deci intra intr-un cerc greu de iesit, totul se rezuma la placerile...ciinesti
mihutza11 spune:
vaiiii!! ce mult ati scris de cand am intrat eu ultima oara.. cand mai recuperez si eu sa fiu la zi?
pana una alta poftiti de va desfasurati aici:
CAP 212
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!