America (211)
Raspunsuri - Pagina 2
iulianm spune:
Am facut testul de pe linkul Mihutzei si mi-a iesit INTJ. Da' voiam sa vad la ce animal ma incadrez
Merci, Miere.
miereamara spune:
Iulia, nu am link.
Voiam sa spun mamicilor ca este o promotie pe Amazon, trebuie sa subscribe la un program Amazon Mom (e free) si ai reducere 30% la diapers si alte produse pt bebe plus 2 days free shipping. Am luat o cutie de 150 de bucati de diapers (LUV) cu 25 de dolari, in mod normal e vreo 40 de dolari.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
uta_ciun spune:
e super programul amazon mom, m-am inscris si eu tot pt scutece. Mai iau wipes si refill-uri pt diaper genie
Dar pt reducerea de 30 % trebuie sa te inscrii si la comanda automata la 1, 2 3 luni etc (15% daca te abonezi la comanda asta plus 15% daca esti amazon mom)
cine poate modifica lista de pe prima pagina, sa ma treaca in statul tennessee?
multumesc
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Iulia, nu am link. Voiam sa spun mamicilor ca este o promotie pe Amazon, trebuie sa subscribe la un program Amazon Mom (e free) si ai reducere 30% la diapers si alte produse pt bebe plus 2 days free shipping. Am luat o cutie de 150 de bucati de diapers (LUV) cu 25 de dolari, in mod normal e vreo 40 de dolari. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
miereamara spune:
Da, tb sa te inscrii si la comanda automata, eu am estimat 2 luni, sa vedem...dar poti renunta oricand fara penalizare.
Ce mai afceti voi? Nu ne-ai aratat poze cu Nicholas? Cat are acum 5-6 luni?
uta_ciun spune:
noi suntem bine, miere, multumim
david are 6 luni deja, incercam sa mancam cu lingurita, dar e tare greu, refuza sa deschida gurita, asa ca mananca pacalit :) bem in continuare laptic pompat si completare formula
ne-am mutat in memphis, eu am inceput postdocul de cand avea david 4 luni, sta mama acum la noi; cautam gradinita, nebunie mare cu listele de asteptare de 12-18 luni
aici cateva poze mai recente si filmulete cu david
http://picasaweb.google.com/raluca.craciun/David6months?authkey=Gv1sRgCNTM9YjL7bOGuQE#
miereamara spune:
E un dragut baietelul tau, parca mi se pare ca seamana cu tatal.
Bine ca are cine sa va ajute. Ar fi bine sa il inscrii de pe acum pe liste, ca sa prinzi loc. Plus aspectul financiar, care nu e deloc de neglizat.
Noi nu am asteptat, dar am vizitat vreo 30 de crese pana am gasit una care sa ne placa.
Cu mancarica, rabdare:)), stai sa vezi ce nervi iti faci cand o sa arunce cu farfuriile dupa tine
CamiM spune:
Salutare!!
Imi facui si eu testul, cica-s ESTJ..:))
Raluca foarte simpatic David, si mie mi se pare ca seamana cu taticul dar are ochii tai..:)
Miere merci de idea cu Amazon.
Primii si eu pasaportul nou:))
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Ramona J spune:
Liris, Uta - ce copilasi dragalasi aveti!
Sinzi, vezi ca are Pioneer Woman reteta.
Iulia, sigur ca invata ce inseamna cuvintele. Asta-i primul lucru pe care-l au de facut, sa-si noteze definitiile. Atunci cind le cer in timpul testului este ca sa-i ajute sa-si aminteasca ceea ce (supposedly!) au invatat deja.
Mai, eu nu-mi facui testul!
Bravo Cami pentru pasaport.
Macrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uta_ciun noi suntem bine, miere, multumim david are 6 luni deja, incercam sa mancam cu lingurita, aici cateva poze mai recente si filmulete cu david http://picasaweb.google.com/raluca.craciun/David6months?authkey=Gv1sRgCNTM9YjL7bOGuQE# |
Vai, ce scumpic e baietelul tau... M-am topit toata la video cu "I can sit" seamana fff tare cu bebelasul meu, hihi... E adorabil! minunat.. n-am cuvinte...
(abia astept sa-l vad si eu pe-al meu asa )
corinadana spune:
Uta, Liris copilasi frumosi aveti! sa va bucurati de ei!
Cami uda ;) pasaportul sa nu se rupa, ha ha! CE mai fac ciresele? poze?
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family