America (211)
Raspunsuri - Pagina 17
philip spune:
doris, nu-i trebuie viza, si eu vreau sa o aduc pe mama in mexic (daca aici n-o lasa astia sa vina) si sa facem o vacanta acolo.
philip spune:
Carmen???? te-ai intors??? ce n-as da sa ma suni si pe mine.
anyway, am dus formula inapoi la magazin, aia nici nu aveau habar de recall, am stat sa le explic eu ce si cum. am renuntat la ea, nu mai iau nici un inlocuitor. Nick bea lapte in timpul zilei, insa ii dadeam un biberon co formula la culcare. nu ma mai complic cu altele. eu nu-s chiar asa oripilata de chestia cu gazele astea, pana la urma, prin alte parti cine stie ce caca de sobolan mai era prin laptele praf si noi n-aveam nici habar. ba eu cica am baut lapte de vaca de la alimentara, va amititi voi, de ala albastrui, pfii, sa ma mai mir de ce beteaga sunt? de altfel i-am spus mamei ca am facut celiachie pt ca m-a hranit prea mult gris cand eram baby.
drept, azi-noapte nu m-am culcat pana n-am verificat cutia de similac, apoi m-am dus sa ma uit la Nicky care dormea fara grija, de parca m-as fi asteptat sa-i zboare fluturi din nari :)) e nasol, dar bine ca au luat masuri, acu lumea stie, se face ceva etc
NewMami spune:
Philip (Andreea), citisem de patania ta cu cotoroantza de la scoala si a doua zi am trimis copilul la scoala cu hartie prin care o instiintam ca vom fi in vacanta din 1 pana pe 8, iar pe 9 incep conferences ... deci prin urmare fiindca am si 9 liber, vreau sa am conferinta in ziua aia. Mi-a raspuns ca face tot posibilul (de zici ca mare lucru ii mai cer ca sa accomodeze cerinta mea ... sunt sigura ca am fost prima care i-a cerut asta, ca inca nici nu se stie de ele , dar am vazut schedule-ul orelor si am aflat ca atunci se tin.
V-am auzit de Kumon ! ce-a mai aproape de noi este la 35 de minute :( am vazut Sylvania sau asa ceva care si asta e departe dar au sambata. Stie cineva ceva de ea???
philip spune:
in juma de ora, avem prima parent-teacher onference. am emotii, desi am primit progress report cardl si arata bine.
Delia21 spune:
Miere, sa ma tavalesc de ras si nu alta!!!Si eu am patit dintr-astea;ajunsesem la o clasa de PH-d...,am stat vreo ora,...ba incepusem sa si fac ceva ochi dulci prin jur...si in pauza...aflai ca nu eram in cladirea AH ci HA,acelasi room number.Sa vezi ce rau mi-a parut ca a fost nevoie sa plec...;Era PH in literatura...si devenise interesanta discutia chiar de la prima ora.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Adriana, felicitari! Poti sa bagi fata deja pe lapte de vaca. Eu l-am bagat pe fi-miu la 11 luni si l-ai vazut ca e in viata Nu te lega de o saptamana in sus sau in jos, dc e o problema cu formula. Miere, tare esti!! Eu am facut asa ceva cu avionul. Am printat itinerariul si era cu schimbare undeva. Pe prima pagina a itinerariului erau tot felul de chestii din alea introductive si eu m-am uitat pe a doua pagina sa vad cand pleaca avionul. Numai ca pe a doua pagina de fapt era plecarea din aeroportul unde schimbam. Asa ca m-am prezentat la aeroport cu vreo 2h dupa decolarea avionului |
Hahahahahah - acum iesi la lumina ... pai eu cu pantofii pe sub tren si comuterii trepidand la scara sunt mic copil. ADD scrie pe tine
Miere, bine ca nu ai ratat examenul ...
buflea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NewMami
[font=Comic Sans MS]Buflea, si eu pe aici intre doua proiecte care de care mai mancatoare de resurce, iar sefu mai vrea sa ma trimita si 4 zile la un training. Plus saptamana de vacanta, iar inainte avem niste prieteni din Ro care vin pe la noi ... asa ca nu stiu zau cum o sa-mi mai manage timpul. Romanilor nu le trebuie viza de Mexic, cel putinnu le trebuia acum 2 ani. Imi pare rau ca nu ne-am potrivit cu perioada, tare fain ar fi fost sa ne cunoastem la o bauta pe plaja de pe Riviera lasand copii sa alerge in voia lor. Ce resort ati ales? |
Pai sunt chiar inciudata - tu esti tradatoarea ca ai spus ca te legi de Curcan si cand sa rezervi te-ai dus in alta perioada ... imi pare chiar rau ca noi nu am mai fost si o sa fim stingheri pe acolo. Soacra-mea oricum e lipita de pereti, barbatul e foarte prudent daca nu stie zona si eu m-as da in barci dar asa de una singura ?
Resortul se numeste "Parnassus" (parca) - am incercat la Iberostar dar neniculeeee, e sump rau - pe mine, cu 5 pers in perioada asta ma costa $8,800 la Iberostar. Ce naiba, imi vine ameteala numai cand spun aproape $9,000 pe o vacanta ... Asa la asta m-a costat numai $4,200. Cel mai mult sunt porcariile astea de bilete de avion - hotelul in sine costa $1,600 si diferenta e numai zborul. Cred ca pentru cei din Florida este mult mai ieftin ca ei doar trec golful.
Poate ne nimerim vreodata
sinzi_ana spune:
Newmami, poate ne nimerim noi...ca si eu vreau sa ajung in Mexic . Poate e mai plicticos pt Patrick acum la inceput, dar poate pe masura ce invatatoarea il va cunoaste mai bine, ii va da suplimentar la nivelul lui....!!!
Irina, hihi!!!! Sa ai grija la aeroport cand vii incoace, da?? Sa nu vin sa te iau de prin Utah...!!!! (desi nu ar fi rau)
Andreea, cum a fost la conference???
sinzi_ana spune:
Buflea $9000????
Io as lasa soacra cu sotu si copiii, si m-as duce 6 luni in turu lumii de banii astia...si asta every year!!!!!
ruxij spune:
Buflea
Newmami, asa e la inceput, la Kindergarten nu se face mai nimic. La noi la scoala si mai putin decat am auzit la alte scoli. Fi-miu n-a avut teme, n-a invatat nimic, zero barat, si el citea chapter books cand a terminat K. A'ntaia incep sa citeasca, da' tot mai nimic, doar spelling test vinerea. Abia dintr-a doua incepe sa fie o brusca, si pt. mine a fost neasteptata, crestere de nivel. Dc. nu lucrezi cu copilul si te lasi pe scoala, intr-a 2a ai probleme. A treia e si mai nasoala. Avem tot felul de deadline-uri si lucrurile sunt din ce in ce mai complexe, tot mai multe detalii trebuie tinute minte de catre copil (si de catre mine). Mi se pare o crestere brusca de nivel de la a 2a si apoi a 3a. Am auzit ca a 4a e cea mai grea. Acum fi-miu nu mai este peste nivelul clasei. E printre cei mai buni, dar in K era semnificativ peste nivel. Probabil dc. faceam cu el dupa manuale, mai inainte, ar fi fost in continuare peste nivel, dar nu am facut. In schimb, am facut Kumon. Kumonul este bun doar pt. "facts", adunari, scaderi, imultiri, impartiri, fractii, dar nu sunt probleme cu cuvinte si nu se tin deloc dupa programa scolara. Deci, din experienta mea, dc. vreti sa va impingeti copiii f. tare sa nu piarda terenul pe care il au acum, tb sa lucrati cu ei nu numai Kumon, ci si programa scolara mai inainte. Nu stiu dc. merita insa. Oricum, macar "facts" tb sa stie intr-a 2a si sa citeasca bine. Intr-a doua o sa inceapa brusc cu gramatica.