Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b, April!(575)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

kitty, chiar astazi am intrebat doctorita ce inseamna fara lichid in sacul douglas. Si a zis ca apare lichid atunci cand este o infectie sau imediat in preajma ovulatiei. A zis ca la mine este bine ca nu am LSD. (am vazut si eu pe undeva presurtarea asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

cosmi, scuze pentru confuzie
Sper sa nu fie nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

april ms de raspuns...eu cand am facut eco eram in preajma ovulatiei,dar nu e exclusa si varianta infectiei pt ca la scurt timp am facut si anexita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bebelu sper sa nu fie nimic de genu'
Da lichidul ala Douglas apar la ovulatie sau dupa nu stiu exact
Alina urmeaza sfatul medicul ca el stie mai bine
Na ca parca ma apuca durerea de sale

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

aoleu...cosmi...sper sa fii bine.ma gandesc si la pastilele astea care le luam noi...zicem ca sunt naturiste si sa nu ne faca mai mult rau decat bine...

Mergi la inceput

Fac capitol nou

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Cosminutza scuze te intarziere, dar trebuie sa-ti multumesc din suflet ptr urari -uite aici niste
si multi

fericita 16+ cu

Mergi la inceput

Fetelor nu va suparati
Uitati aici si ptr voi multi

de molipsire

fericita 16+ cu

Mergi la inceput

Capitol nou

Mergi la inceput

Felicitari noilor gravidute- sa aveti sarcini usoare si la termen

fericita 16+ cu

Mergi la inceput