Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b, April!(575)
Raspunsuri - Pagina 20
april_25 spune:
kitty, chiar astazi am intrebat doctorita ce inseamna fara lichid in sacul douglas. Si a zis ca apare lichid atunci cand este o infectie sau imediat in preajma ovulatiei. A zis ca la mine este bine ca nu am LSD. (am vazut si eu pe undeva presurtarea asta)![]()
kitty-27 spune:
april ms de raspuns...eu cand am facut eco eram in preajma ovulatiei,dar nu e exclusa si varianta infectiei pt ca la scurt timp am facut si anexita...

cos_minutza spune:
Bebelu sper sa nu fie nimic de genu'
Da lichidul ala Douglas apar la ovulatie sau dupa nu stiu exact
Alina urmeaza sfatul medicul ca el stie mai bine

Na ca parca ma apuca durerea de sale
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
aoleu...cosmi...sper sa fii bine.ma gandesc si la pastilele astea care le luam noi...zicem ca sunt naturiste si sa nu ne faca mai mult rau decat bine...

cos_minutza spune:
Fac capitol nou
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
IONY_82 spune:
Cosminutza scuze te intarziere, dar trebuie sa-ti multumesc din suflet ptr urari -uite aici niste

si multi 

fericita
16+ cu 
cos_minutza spune:
Capitol nou