Pacifismul doar omoara

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui patou

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Extremismul si terorismul nu sint Islam! Incerc sa va spun asta de atita timp si tot nu intelegeti!

Nu inteleg de ce insistati pe ideea ca Islamul este evil, folosind o propaganda eronata Terorismul = Islam = Evil.

Chiar nu este asa. V-am adus exemple din viata mea, crescuta fiind intr-o familie de musulmani, in Romania. Viata mea a fost linistita, ordonata, am fost invatata de bunicii mei numai lucruri bune si de bun simt, iar parintii lor i-au invatat aceleasi lucruri. Ceea ce sint acum lor le datorez.

Ce placere imensa va face sa mergeti pe internet si sa dati search sa vedeti fel de fel de timpenii extremiste? Inclin sa cred ca va face placere, altfel ati alege alte activitati cu care sa va umpleti vremea, una dintre ele ar fi sa va studiati religia voastra, sa cresteti in credinta voastra si in bunatate. Din pacate, din partea voastra nu am vazut decit venin!

Islamul este pace.

live and let live

dupa parerea mea tu traiesti dupa legi crestine si nu dupa legi musulmane, si intr-un fel tocmai aici e problema. ce te-ai face daca sotul tau si-ar mai lua o sotie, sau doua sotii, sau daca ar fetita ta de 9 ani ar fi obligata sa se casatoreasca cu un tip de vreo 50 de ani... lucruri perfect legale in islam...

www.pasipecaleacredintei.wordpress.com" target="_blank">pe cont propriu

Patou, chestiile care le invoci nu tin de religie. Foarte putine tari accepta poligamia (in sensul casatorie cu acte) si inca mai putine tari casatoria minorelor de 9 ani.
Poligamia (de fapt, adica un tip care "traiete cu" si intretine mai multe femei) se intimpla si in alte tari, nu neaparat musulmane.

Si nu, Islamul in sine nu e ura si nici vrajba si nici terorism.
Si nici crestinismul.

Off topic: Happy, te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:

Da, IngridS, este adevarat tot ce am scris, multumesc ca ma citesti cu interes :)

Ia uite...de ce sa nu te citesc? Daca e frumos ce scrii si mai ales cum...
Nu trebuie sa te simti agresata ca te-am citat, era doar un exemplu de gandire negativa...cum pana si un musulman se simte deranjat de clericii religiei sale, de teroristii religiei sale, de opresiunile facute din ordin religios, doar un exemplu, serios.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Amina, cred ca stiu de unde e "colegul de internet". Nu sunt sigura, nu prea vizitez site-ul acela, din ratiuni mai degraba de antibalacareala, uneori prea multa agresivitate dauneaza.

Asa cum ceva pe roti si fara frane, daca ii dai drumul la vale, nu poate decat sa o ia in jos, asa si Islamul nu poate decat sa vireze pe masura ce trece timpul spre o teocratie tot mai stricta. Talibanii si Wahhabitii sunt concluzia lui naturala, nu niste erori de parcurs."

Cu acest pasaj sunt de acord. Wahhabismul care promoveaza un islam pur, cu tot cu sharia dupa ei se opune unui islam moderat. De talibani nu mai vorbesc.
Patou, nu cred ca Happy si-ar lasa vreuna din fetite sa se casatoreasca la o varsta frageda. Dar toti/toate ce combat viziunea noastra gresita despre islam traiesc in tari libere si democrate. Ok, e cam ciudat. De ce nu merge nimeni in locul in care islamul e majoritar? Uite, in Arabia Saudita?
Ups, iubesc islamul dar nu vreau in tara unde se practica, no, asta mie imi spune multe.
Cum s-au suparat musulmancele din Canada cand s-a cerut implementarea shariei, ioi draga, dar de ce au facut ashe o gura mare? Nu-i sharia ceva minunat?

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ingrid, ce parere ai, musulmanii moderati au o vina pentru faptul ca tac si le permit extremistilor sa faca ce fac?
Ce se intampla in Uk e grav, ce se doreste a fi in Europa e si mai grav, dar cel mai grav e ca nimeni nu face nimic, si stiti de ce? Pentru ca in timp ce musulmanii sunt uniti, noi suntem dezbinati.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica

Mergi la inceput

Ingrid, ai gresit mama, islamul s-a impus si se impune cu sabia, nu cu pumnul.
Stii cum arata steagul saudit?

Auzi Ingrid, se asorteaza bine rosul tau cu verdele meu :)))

Crinuta si minunea ei

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica

Mergi la inceput

Citat:

Extremismul si terorismul nu sint Islam! Incerc sa va spun asta de atita timp si tot nu intelegeti!

Nu inteleg de ce insistati pe ideea ca Islamul este evil, folosind o propaganda eronata Terorismul = Islam = Evil.

Chiar nu este asa. V-am adus exemple din viata mea, crescuta fiind intr-o familie de musulmani, in Romania. Viata mea a fost linistita, ordonata, am fost invatata de bunicii mei numai lucruri bune si de bun simt, iar parintii lor i-au invatat aceleasi lucruri. Ceea ce sint acum lor le datorez.

Ce placere imensa va face sa mergeti pe internet si sa dati search sa vedeti fel de fel de timpenii extremiste? Inclin sa cred ca va face placere, altfel ati alege alte activitati cu care sa va umpleti vremea, una dintre ele ar fi sa va studiati religia voastra, sa cresteti in credinta voastra si in bunatate. Din pacate, din partea voastra nu am vazut decit venin!

Islamul este pace.

live and let live

Happy, esti sigura de ce afirmi?

Ye are the best of peoples, evolved for mankind, enjoining what is right, forbidding what is wrong, and believing in Allah. If only the People of the Book had faith, it were best for them: among them are some who have faith, but most of them are perverted transgressors. (3:110)

Those who reject (Truth), among the People of the Book and among the Polytheists, will be in Hell-Fire, to dwell therein (for aye). They are the worst of creatures. (98:6)

Surely the vilest of animals in Allah's sight are those who disbelieve, then they would not believe. (8:55)

He does not love the unbelievers (30:45)

Say: "Obey Allah and His Messenger": But if they turn back, Allah loveth not those who reject Faith. (3:32)

Surely Allah does not love any one who is unfaithful, ungrateful. (22:38)

"Allah is the enemy of the unbelievers" (2:98) and, as we shall see, he hates them so much that he even leads them into sinning and actively prevents them from believing in him, thus ensuring their fate.

And whoever desires a religion other than Islam, it shall not be accepted from him, and in the hereafter he shall be one of the losers (3:85)

hose who disbelieve, surely neither their wealth nor their children shall avail them in the least against Allah, and these it is who are the fuel of the fire (3:10)

Surely those who disbelieve in Allah and His messengers and (those who) desire to make a distinction between Allah and His messengers and say: ‘We believe in some and disbelieve in others’, and desire to take a course between (this and) that. These it is that are truly unbelievers, and We have prepared for the unbelievers a disgraceful chastisement. And those who believe in Allah and His messengers and do not make a distinction between any of them-- Allah will grant them their rewards (4:150-152)

But as for those who disbelieve, garments of fire will be cut out for them; boiling fluid will be poured down on their heads, Whereby that which is in their bellies, and their skins too, will be melted; And for them are hooked rods of iron Whenever, in their anguish, they would go forth from thence they are driven back therein and (it is said unto them): Taste the doom of burning. (22:19-22)

O ye who believe! Take not for friends unbelievers rather than believers: Do ye wish to offer Allah an open proof against yourselves? (4:144)

O ye who believe! Take not the Jews and the Christians for friends. They are friends one to another. He among you who taketh them for friends is (one) of them. Lo! Allah guideth not wrongdoing folk. (5:51) ( what about loving each other, Jeus's teaching"?)

O ye who believe! Fight those of the disbelievers who are near to you, and let them find harshness in you, and know that Allah is with those who keep their duty. (9:123)

Crinuta si minunea ei

Uita pentru un moment tot ce crezi ca cunosti, si gandeste-te daca asemenea cuvinte ar putea veni din partea lui Dumnezeu.
Dumnezeu care ne-a invatat sa ne iubim dusmanii, sa iertam, Dumnezeu care ne iubeste neconditionat, Dumnezeul adevarat, Singurul, nu are nimic in comun cu ce apare acolo.
Tu poti adora un asemenea so called God? Dar te rog raspunde-ti sincer, nu mie, tie.

Mergi la inceput

Citat:

Pentru ca o religie se dovedeste a fi buna sau nu ( printre altele) in functie de cei care o reprezinta. Tu cand auzi de sharia ce parere ai?
Dar cand auzi ca ultimele cuvinte ale lui Mohamed au fost blesteme la adresa crestinilor si evreilor, ce parere ai?>
Care au fost cuvintele lui Isus pe cruce: " Doamne iarta-i, caci nu stiu ce fac". Cum de nu intelegeti? E ceva de neinteles pt mine. Nu voi intelege in veci.

Islamul este pace.

live and let live

Crinuta si minunea ei

Mergi la inceput

Ingrid, ce parere ai? http://www.youtube.com/watch?v=XIoFiDE2awM&feature=related

Crinuta si minunea ei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=xd9iqD_IXb4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Xu5vufZZSzI&NR=1

Crinuta si minunea ei

Mergi la inceput