iritatie pe picioare

iritatie pe picioare | Autor: roxy

Link direct la acest mesaj

Buna.Am sa incerc sa va prezint putin problema poate v-ati intalnit cu asa ceva si stiti ce este, pentru ca sa stiu si eu cum sa explic doctoritei cand mergem azi la ea.Pe scurt, ieri am mers pe afara ca de obicei .Toata ziua nu a avut baiatul meu cel mare ,caci despre el e vorba , nu a avut nimic, dar spre seara a inceput sa se planga ca-l dor picioarele si ca i s-au umflat.Cand l-am dezbracat sa vad ce are, avea pe picioare de la glezna pana spre genunchi, o iritatie destul de urata, pielea era rosie si asa ca si cum ar fi fost urzicat, mai intens era in zona elasticului de la soseta, iar piciorul stang era umflat pana la genunchi.Se vedea ca e mai rotund decat dreptul.
Nu stiu ce ar putea fi, i-am dat niste picaturi de Fenistil (este un antialergic),iar peste noapte a facut febra, cu frisoane, tremura si patu sub el, l-am tratat cu nurofen si i-a trecut destul de repede.
Acum e suparat ca nu l-am lasat sa mearga la scoala, da m-am temut, piciorul stang inca e rosu .Nu stiu daca are legatura cu imbracamintea, cu sosetele, sau cu altceva, si nu stiu ce sa spun la doctorita cand ma duc.Am facut ieri niste poze , sa am dovada cand merg ca poate ii mai trec pana ajungem la ea si sa nu zica ca nu are nimic.Mai rau e ca de maine incepe gradinita si cel mic si nu prea mai pot sa-l tin acasa.Nu stiu cum si ce voi face daca va trebui sa stea unu din ei bolnav acasa, pentru ca nu am cu cine sa-l las, eu ma ocup singura de amandoi, sotul fiind mai mult prin delegatii, chiar si acum e plecat pentru 3 saptamani, dar si daca ar fi acasa nu m-ar putea ajuta neputand pleca de la servici.Noi nu avem aici pe nimeni si nici la cine apela in caz de ceva.
Dar asta e deja alta problema.Problema e ce are la piciaore, ce sa cer la doctorita.Multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi , nu sunt prea coerenta din lipsa acuta de somn.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

poate a fost muscat de insecte (purici, furnici, paianjeni, capuse, albina sau viespe, etc.) si a avut o reactie alergica

poate ai schimbat detergentul/balsamul de rufe si a facut o alergie

poate sosetele, daca sunt colorate, au fost vopsite cu un produs care nu este ok pentru baietelul tau; era prima data cand purta acele sosete ?

sau, daca a avut deja varicela cand era mic, poate fi vorba despre zona zoster...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Singura chestie care imi vine in minte acum este asta:

http://www.boli-medicina.com/aparatul-cardiovascular/bolile-sangelui/PURPURA-ALERGICA-purpura-Schonlein-Henoch-sau-purpura-reumatismala-BM-COM.php

Stiu ca undeva in primavara, o mamica de fetita, tot din Germania amintea de aceasta boala si am urmarit subiectul....

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Sau poate erizipel? Manifestarile astea le-am avut eu cand am facut erizipel, plus ca aveam piciorul tare parca ar fi fost de lemn...
Oricum daca e erizipel nu e grav..se rezolva cu antibiotice.

Mergi la inceput