Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
crispro spune:
Si mai vroiam sa zic ca pe langa ca a dormit azi noapte 12 ore, ieri a dormit vreo 6 in total... SI tot asa o tine de cateva zile. Parca cu cat doarme mai mult, cu atat mai bine, mai putin marait...Sper sa tina cat de muuuult programul asta...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
giorgia23 spune:
Crispo ma faci sa ma
...lasa ca am vazut eu poze cu tine...arati super...kg se duc imediat
...ce ma bucur ca a dormit asa bine...poate o tine tot asa
Pufescu si eu tot cu naturala sunt deci nu prea pot sa te sfatuiesc...oricum cred ca cel mai bine e sa vb cu medicul
Legat de
noiink nu am trecut la fapte
....dar cat de curand sar pe el![]()
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
sorina_goga spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui rodyka![]() Eva Maria de ela_mm Bebe de Ana. Maria de rubia radu gabriel de tina mihai de victo ![]() _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Si de la noi!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010
bubster spune:
pufescu si pe mine ma mai doare cateodata,ma frige defapt k totusi e taietura acolo si mai trece un timp pana se reface,se retrage uterul si muschiul k lumea
crispro noi ne am chinuit de 3 ori pana sa intre mai klumea
,fara finalitate la mine normal,in schimb ma cam ustura in interior,in capat....si de la caciulita...![]()
mami fericita de
ariana ! 06.08.10
michelle1981 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi 
Pe mine ma dor muschii de la burta, oare e normal? Cei de deasupra operatiei, ii simt amortiti cumva :(
Maine avem botezul si petrecerea si incerc sa mai fac ceva pregatiri prin casa. Eu am o dilema: cu ce sa o imbrac pana la biserica?
Mami
de Bianca Maria (04.08.2010)
paula_m spune:
Buna dimineata
Oana, foarte frumoase pozele si voi, a crescut Matei, imediat merge la fete 
Noi imediat sarbatorim un an de cand nu am mai facut sex
...dar cred ca saptamana viitoare incercam si noi sa vedem ce iese![]()
Ma tot bate gandul sa-l bag pe Raul cu tati in cada mare la baita, dar vad ca Sheri e ocupata pana peste cap cu gemenele, parca ea ii facuse baie Alesiei asa...Si parca as avea nevoie de niste sfaturi![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
bumblebee spune:
Neata!
La multi ani micilor sarbatoriti!
Pufescu, si pe mine ma mai doare operatia, dar la control a zis ca totul e ok, sa ma mai menajez totusi...
Oana, superbe, absolut superbe
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#
crispro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubster pufescu si pe mine ma mai doare cateodata,ma frige defapt k totusi e taietura acolo si mai trece un timp pana se reface,se retrage uterul si muschiul k lumea crispro noi ne am chinuit de 3 ori pana sa intre mai klumea mami fericita de ariana ! 06.08.10 |
Ok, atunci mai incercam si noi, sa vedem cand iese ca lumea... Si io care credeam ca cele cu cezariana nu au nici o treaba, nici o durere... Se pare ca nu e chiar asa...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
racusor2010 spune:
vad ca vorbiti de 
v-am zis ca atunci cand am fost la control pentru papanicolau m-a durut de imi venea sa ma urc pe pereti 
ei bine, dr a zis ca e mai uscata zona pentru ca alaptez...deci si asta o fi o problema 

pufescule nu stiu ce sa zic, intreaba dr, eu nu am nici un fel de problema, amorteala, fac si abdomene, plus sus-jos cu Andrei, dupa cum dicteaza sefu' ![]()
mai bine suna dr sa vezi ce si cum, ca pe mine la control ma tot intreba de dureri, usturimi 
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010

delfinasul
printesita