dragilor, avem o problema: ne mananca niste musculite de vii si am citit pe internet ca cea mai eficienta crema este Avon Skin-So-Soft.
Ne poate trimite cineva din Romania sau lume asa ceva? Platim. Dati un pm.
multumesc
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
deya, ideea este ca nu vreau sa intram numai pe chimicale cu deet - de asta caut alte solutii. mersi
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii dragilor, avem o problema: ne mananca niste musculite de vii si am citit pe internet ca cea mai eficienta crema este Avon Skin-So-Soft. Ne poate trimite cineva din Romania sau lume asa ceva? Platim. Dati un pm. multumesc ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Sunt eu distribuitor.
Mirela ti-am trimis PM.
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA
dragilor va multumesc - incredibil - azi am primit deja 2 tuburi de la cineva de pe DC. Incredibil de rapid. Asa un raspuns, mai rar :)
cu drag,
mirela