Ajutor

Ajutor | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

dragilor, avem o problema: ne mananca niste musculite de vii si am citit pe internet ca cea mai eficienta crema este Avon Skin-So-Soft.
Ne poate trimite cineva din Romania sau lume asa ceva? Platim. Dati un pm.
multumesc

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Sprayul de la Autan l-ati incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

deya, ideea este ca nu vreau sa intram numai pe chimicale cu deet - de asta caut alte solutii. mersi

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

dragilor, avem o problema: ne mananca niste musculite de vii si am citit pe internet ca cea mai eficienta crema este Avon Skin-So-Soft.
Ne poate trimite cineva din Romania sau lume asa ceva? Platim. Dati un pm.
multumesc

Ma interesez maine la servici daca poate cineva sa mi-o aduca in timp util pentru voi, am cativa colegi care se ocupa de distribuire si daca o au va anunt.
Poate totusi e altcineva mai rapid
Sau poate merge mai repede daca muti subiectul la "sunt in panica!", poate e cineva pe aici distribuitor

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

ebay.co.uk - gasiti aici sute de astfel de creme, la preturi de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Sunt eu distribuitor.
Mirela ti-am trimis PM.

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragilor va multumesc - incredibil - azi am primit deja 2 tuburi de la cineva de pe DC. Incredibil de rapid. Asa un raspuns, mai rar :)

cu drag,
mirela

Mergi la inceput