Gasca de Constanta *124*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

.Buna dimi!!!!!

Acusi, o sa beu cafeau. Am recuperat ce a-ti scris si....vb mai tariu.
Cat despre Colonadelor, mi-e tare ciuda ca va intalniti doar intre voi dupaamiaza; ca eu trebuie sa ies cu IUby. De cate ori am o inatalneala asa doar intre fete tot timpul imi spune sa-mi programez iesirile astea in cursul zilei pana vine el acasa, ca apoi vrea sa stam impreuna. Si nu ca nu-mi place.

Cat despre gratarul de maine am decis sa fie in parcul rece, cu pastrama la gratar si mici. Voi fetele daca puteti cumparati-mi si mie 2 litri de must de la Colonade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

http://www.rightwords.ro/
un site interesant, cand avetzi vremeintrebare: cine se duce la sala shi unde?...eu sunt in cautari, ash putea sa merg luni, martzi shi miercuri de la ora 9 a.m, am fost azi shi am vazut sala total fitness de la delfinariu http://www.fitnessconstanta.ro/

fug la o prietena la cafea...revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

neata!

emaai pm de la mine.
fetelor si ptr voi,ma bucur ca am intrat in gashca voastra.foarte intelepte mai sunteti!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Buna fetele , hai ca am ajuns si eu acasa plecata de la 08:00 de cand am dus fata la gradi si mai stau putin si plec iar la 17:00 am sedinta
Dana as fi si eu interesata sa merg la sala dar singura nu imi place
Suna telefonul revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna fetelor!

Numele meu este Dana si sunt mamica unei printese de 1 an si 10 luni - Loredana Georgiana.

V-am mai citit din cand in cand dar n-am reusit sa postez niciodata. As dori sa ma alatur si eu gashtii voaste daca ma primiti. Emana multa buna dispozitie si optimism postarile voastre si simt ca ma pot ajuta mult in unele momente.

Revenim cu mai multe detalii despre noi ca ne puteti cunoaste mai bine.

Va pupam.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna ziua draga gasca!
Am venit si eu acasa sa astept copilul de la scoala.
Apropos, Lulu, pe unde esti?? Nu mai dai nici un semn de viata?
M-a impresionat enorm ce ai scris Emaimee, si, din pacate, m-am regasit pe alocuri. Tot timpul am trait si traiesc cu teama ca voi face greselile parintilor mei. Si , stii, ce-i mai ciudat si foarte frustrant pentru mine, in acelasi timp? Ca ma "trezesc" spunind sau tipind aceleasi replici fetitei mele, pe care le auzeam de la mama mea.Si , in timp ce le spun, realizez ca nu e bine si ca nu vreau, si , cu toate astea, continui sa le spun.
O sa revin mai tarziu.

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Ah, am uitat sa-i urez bun venit Danei.Te asteptam cu mai multe povesti despre bebe, ca sa te cunoastem mai bine .

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

hello fetili de cta
ce mi-ar fi placut sa vin si eu la intalneala
Dan(alex), esti o draguta. nu stiam ca iti plac si matzeleeu am fost la o sala care mi-a placut mult in Cta, pe la Bricostore, parca. aici am banda electrica acasa. si alte accesorii.
Cristina, am raspuns la PM
bun venit,Dana. bine ca ti-ai facut curaj sa scrii
mersic de ganduri si vorbe frumoase. imi pare rau ca v-am intristat, insa a fost cu intentii bune
io-s un pic sad si melancolica pt ca luni 2 dintre colegii nostrii se muta in alt loc, iar noi, cei ramasi fara job, ramanem inca 2 sapt ca sa strangem tot. si apoi gata...

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
uka, cryss, madamDana am completaat listutza!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Bine ai venit in gashca loryd, te-am trecut in listutza, asa ca da-ti drumul la scris!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput