Gasca de Constanta *124*
Raspunsuri - Pagina 19
loryd spune:
Crixia, ciorapei de culoare gri am vazut la Zara dar grosuti nu subtiri.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
lulu77 spune:
si eu sunt in zona, cu treaba multa, proiecte noi, multe
copilul l-am livrat de dimineatza la gradinita, fara smiorcaieli, fara ifose, vesel ca o revede pe prietena lui "Adelina cu parul negru"
l-a cules soacra la 12 f bine dispus si fara tuse.Ieri pe seara cred ca a fost apogeul tusei, caci tusea, se inneca, se inrosea si mi-a si vomat rau dupa ce i-am dat sirop de ridiche neagra .Toata noaptea a dormit fff bine, fara tuse.
maine avem sedinta.pana acum am dus doar produsele de curatenie. o lista care nu a depasit 55 ron ptr. tot anul. maine aflam despre rechizite, fondul clasei, si ce o mai fi.
azi dupa amiaza prestez muraturi.am luat aseara castraveciori cornisor, mici, f mici si tari, conopida, sfecla rosie, morcovi, gogonele,telina, ardei iute, varza rosie.
ma duc sa imi fac un ness fara cofeina.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
vladis spune:
dana, ai grija cu zen-ul, ca ii trebuie si un mediu favorabil sa se refaca, ai putea sa incerci la targ, ca loryd pe sot l-ai nimerit cu focul n-a prestat niciodata; cam o saptamana ne vedem cred pe la gradi, deh, plecari mai scurte, ca e criza...
lulu, spor la treaba! de unde ai achizitionat legumele?
crixia, greu cu nuanta asta la fetite, singurii care imi vin in minte sunt "fiore", ei au o mare varietate de dresuri pt domnisoare, ii gasesti de obicei si la targ, dar chiar si asa mai greu sa gasesti simpli, ma gandesc ca ar merge totusi in combinatie cu roz, daca sunt pt scoala, am vazut uniforma alexiei in poza
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
vladis, nu m-am complicat sa merg in en-gross, nu faceam mare branza. am comandat legumele la o tanti din piata grivitei de la care fac eu aprovizionarea de ani de zile, si aduce numai marfa buna, scumputa, dar super ok. In fiecare an castravetii au fost soi ffff bun, f tari, nu s-au inmuiat desi au fost pusi doar in saramura, fara otet si au tinut pana in mai, si am mers mereu pe mana ei. am luat cu 3 lei/kg castravetii si la Poiana la en-gros, am auzit, sunt 2,5-2,7 lei depinde de zi...si depinde si ce marfa ai noroc sa gasesti, daca nu cunosti producatorul/furnizorul.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Dodo-pui spune:
Ct;
am aparut si eu..
la noi e totul asemanator an de an:
-racelile de sezon(Bogdi e pe tratament)
-Isabella a scapat fara pana acum
-alergarea dupa terapeuti
-"cearta" cu educatoarea care a considerat ea necesar sa-l smuceasca pe Bogdi si sa tipe la el.Educatoare care m-a mintit ca Bogdi nu vrea sa lucreze la grupa dar astazi mi-a arata tot ce a lucrat.Ieri la gradi au avut de facut familia mea
Efectiv eu as da afara astfel de persoane din educatie...persoane care bruscheaza copii care mint si tipa la copii.Le-as exclude fara sa ma uit la ele.
Cam acestea sunt motivele care pe mine ma fac sa "vorbesc " mai putin.Ce "vina" aveti voi sa ma suportati?!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Madamsadamy spune:
Salutare la minunate!!!!!
Aseara nu am prestat job din cauza gatului. Iar am supt de m-au durut falcile si gatul meu pace sa treaca, asa ca de dimineatza m-am aruncat pana la cabinetul MF. Mi-a schimbat tratamentul cu antibiotic si.... sunt in pauza de supt:D. Pacat ca ma obisnuisem, aveam deja la activ doua cutii cu cate doua blistere, asta ca sa vedeti activitate, nu gluma.
Eu am luat castraveciori super buni din carrefour cu 17.90ron. Acolo ii pipai si ii alegi pe marimeadorita.
Dodo apeleaza-ma te rog ca iar nu am nr de tel. nush ce naiba am eu problemele astea. Am primit cadou una bucata tel din Italia si nush ce am setat la el ca nu-mi arata toate nr de tel. Mai nou nici nu mai pot baga vreunul nou. Toate mi-i se intampla numai mie.
Maine prestez job de zi asa ca ne auzim poimaine.
Apropo tiza, cred ca trec azi pe la tine cu iuby, ca nu am reusit sa-l conving cu jaluzelele."el nu-si gaureste termopanul neam!!!!"
simonapro spune:
Bine v-am gasit fetelor!
V-am mai urmarit din cand in cand, dar n-am indraznit sa scriu, doar v-am admirat din umbra. Acum indrumata de Dodo indraznesc, ca am inteles ca are cineva de donat un carucior, o vecina de a mea cu o situtie financiara precara, are multa nevoie de el, sa-si duca baietelul cel mare la gradinita si cel mic inca nu merge in picioare, in brate e mult prea greu ca are ceva distanta de parcurs.
Si cu ocazia asta facem si cunostinta, pe cateva fete de aici le cunosc, cu Mihaela 77O am fost vecine pana anul trecut, cand ne-am mutat in Valu lui Traian si pe Dodo de la odisee. Am doi baieti zburdalnici: un scolarel pe nume Sebastian si un ghiocel din odiseea Izabelei, pe nume Lucian.
gasca si sper sa reusesc sa va scriu mai des!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
DanaAlex spune:
gata....am revenit, sunt in pauza
termin azi curatzenia, yuppppiiiii !!!!
de calcat n-am cum, doar ce mi se termina Maritza shi bag randul [pe ziua de azi , clar!!!pot sa-mi numesc casa mea "nufaru'"
am avut noroc azi, sunt un fel de creier muncitoresc necalificat principal, am fost ajutata la curatzenie de cineva, singura mea mare problema e shi consecintza directa a acestor fapte, dar reushesc eu
Vladis...pai da, am aflat ca sotzul tau nu are foc...oricum, una-peste alta in maxim 1-2 saptamani renuntzam total la tzigari atat eu, cat shi sotz personal(sa speram)...
Loryd - a sosit targul???...poate maine dau shi eu o tura (dupa antrenament, in jur de ora 13) sa zici cam ce au pe acolo, ca sa shtim
Lulu - muratureala placuta!!!
Madamsadamy spune:
Vaiiii, bine ca renuntzatzi la tigari. Nu de alta dar in ultimul timp ,
FUMATUL DAUNEAZA GRAV SANATATII SI IN ULTIMUL TIMP BUZUNARULUI
lulu77 spune:
simonapro, bine ai venit alaturi de noi
Madam-o, deci asa..ai cam terminat-o cu suptu', zici?