Gasca de Constanta *124*
Raspunsuri - Pagina 16
Madamsadamy spune:
Buna dimi!!!
Si eu sunt tare naspa cu gatul. Peste noapte ma trezesc cu o usturime de numa. De la botezul ala frumos de vineri m-am ales cu beleau asta la gat. Ca sa nu mai spun ce voce am, si sug, sug intruna si nimic. Azi cred ca dau o fuga la doctor.
Ieri facut si eu mancare de femeie de casa: ciorba de fasole, tochitura de porc cu ciuperci si budinca de paste cu branza.
Alina, bine ai revenit, cred ca e cazul sa vb cu sefa ta sa te taie de la co ca altfel lipsesti cu deasavarsire.
Eu inca nu am facut ptr iarna mai nimic dar sunt in recuperari. Vreau sa coc si eu cateva chestiiadica vreo 20 de vinete si 30 de ardei capia. Sa pun salata de muraturi. Ardei umpluti cu varza ptr ca este musai ca de ziua sotului meu sa-i am la friptura(adica SF Mihail), si varza. Cat despre gognelele in saramura pun 2 borcane de 5kg, asta asa ca sa am si eu in casa , ptr ca mananca numai iuby eu deloc. Eventual ptr salata de beuf. Apropo de salata, mi-e asa de dor de una de beuf, dar monti nu o agreeaza ce sa fac? Cred ca duminica ma risc si fac papabun si-mi chem nasii la vizionare de nunta si o sa gust si eu putina salata, ca n-o fi foc.
Bun venit!!!noii venite si la cat mai multe date si vederi life.
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dadi_t n-am reusit ieri sa ma vad cu miss-minunatele mele dragi.... Le-am mai si amagit de vreo doua ori ca vin... |
shi noi ne-am gandit la tine...nu-i nimic, data viitoare ne cafelim in echipa completa
Din pacate la serviciu nu-i chip sa ma relaxez....noua directoare e pusa ,,la curent,, cu mojiciile celei vechi...si sunt in continuare ,,,vanata,,,...Am speranta ca fiind tanara nu-i cu ,,sechele comuniste,, ca cea veche....incet-incet isi va da seama ca-s supusa unei vanatori de vrajitoare...totul este sa ma tina ,,mansarda,, pana se edifica.... |
fara cuvinte situatzia de la job...din pacate, asha se lucreaza, pe presiune psihica pana cedeaza fizic respectivul ...trebuie sa te inarmezi cu rabdare shi supunere, sa rezolvi in timp util toate activitatzile legate de munca ta...pentru asta rabdare shi tutun (in cazul tau, numai rabdare) ...eu ma gandesc cu drag mereu la tine, daca ai nevoie sa te descarci shtii unde ma gaseshti, confidentzialitatea asigurata
p.s. cu ce foaie inveleshti sarmalele shi din ce le faci? (daca faci din alea bune de-mi plac mie- frunza de potbal/ vitza cu carne de gaine/pui...vin shi eu la 3 sarmale (sper ca sunt mici), te roooggggg...abia peste 2 saptamani imi trimite fina de la munte o oala cu sarmale in potbal
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Madamsadamy ... si sug, sug intruna si nimic. |
auliu muica!!!... nika????
p.s.
nu puteam sa ratez asha frumusetze de fragment....
sanatate multa!
Madamsadamy spune:
Normal ca nu puteai. Vezi tu ce faci si cand vin sarmalele in frunza aia anuntza-ma ca nu am mancat in viata mea.
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Madamsadamy Normal ca nu puteai. Vezi tu ce faci si cand vin sarmalele in frunza aia anuntza-ma ca nu am mancat in viata mea. |
am retzinut...cam in doua saptamani, vine oala cu sarmale in potbal
frunza de potbal e un soi de brusture, ce creshte pe malul raurilor de munte...frunza e mult mai fina shi mai gustoasa decat frunza de vitza/shtevie..se mananca cu iaurt sau smantana,..hai mey, ca mi s-a facut pofta deja
p.s
DanaAlex spune:
mai avem timp sa ajungem aici http://www.funromtour.ro/atractii_zona_284/Festivalul_Sarmalelor.htm in text, am gasit "sarmaua ne uneshte..." pai sa shtii ca asha e!!!
loryd spune:
Buna ziua doamnelor !
Uite am aparut si eu. Terminat calcat rufe, hranit copil si bagat la somn. Acum un pic relax pe net.
Dana incantata ma prezint la intalneala. Ramane sa stabilim.
Legat de pregatiri de iarna eu nu prestez nimic. Face mama si pentru noi. (inca). Cand am venit duminica de acasa ne-a predat o tura de dulceturi si gemuri si ceva pachete cu vinete. Pentru asta "jos palaria" in fata ei. Ea zice ca acum mai avem scuza cu copilul ca ma tine ocupata , vom vedea mai tarziu daca iti tine obiceiul
De astazi am intrat si eu la dieta. Reusisem sa dau in primavara cateva kg jos (4) pe care nu stiu cum am reusit si le-am pus la loc asa ca ma mobilizez din nou. Deci nu citesc posturile voastre cu sarmale si musaca
O dupa-amiaza minunata sa aveti!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
CRIXIA spune:
citat din mesajul lui DanaAlex frunza de potbal e un soi de brusture, ce creshte pe malul raurilor de munte... |
foarte eficient si ceaiul de podbal...are succes in raceli, mucozitati...
Salutare!
Pe fuga, scurt, un salut tuturor!
V-am citit si ma intorc la mandre, tre sa culc scolarita
Cris mami de Alexia & Ana
DanaAlex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CRIXIA
foarte eficient si ceaiul de podbal...are succes in raceli, mucozitati... |
da Crixia, ai dreptate...pai inseamna ca la primavara ne ducem sa culegem
http://www.pravaliata.ro/potbalul.htm
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui loryd ...nu citesc posturile voastre cu sarmale si musaca |
hehehe, noi doar scriem/visam , nu mancam