Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)
Raspunsuri - Pagina 9
mstela spune:
Bineinteles ca gogu m-a ingrozit
:nodulul poate aparea din cauza de endometrioza...si cand m-am plans dr de o durere periodica in zona ovarului stg,s-a gandit imediat la endometrioza..numai ca asta inteleg ca nu se depisteaza usor,plus ca nodulul ar putea recidiva
Habar n-am cum e cu endometrioza asta...dr nu m-a lamurit..vrea s-o luam in pasi marunti...Sunt ingrozita!BANG BANG
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Olgutzika spune:
Livi, felicitari!!!! Sa fiti sanatosi, sa creasca mare si voinic Alexandru!!!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
sovietica spune:
Ramo, Sasa n-a mancat NIMIC la gradi 2 saptamani. Chiar daca el nu suferea (aparent) deloc dupa noi acolo. se juca, radea, dormea.... Apoi a pus ochii pe o fetita anume si ii ciugulea din farfuria ei. Si statea ingrijitoarea si suplimenta mancarea la fetita aia. Incet incet, s-a dat pe brazda, mananca binisor.
Mai stiu o fetita care n-a mancat nimic exact o luna cand au dus-o la gradi, si la fel, apoi nici o problema.
Voi sa aveti rabdare. Si, vorba ta, sa te asiguri ca nu il cearta nimeni acolo. Poate are acasa un castronel preferat sa il duci...
Stela, sa dea DD sa fie totul ok dupa operatie. Fii optimista!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
gbutucica spune:
au aterizat pe mail-ul comun ceva poze cu cei mai buni prieteni.
Lyvy , felicitari mamico, Alexandru bun venit in lumea noastra!!!sa te faci mare sfii sanatos si oios
Simi- mimo de see sa fiu "pastata"? 
"Adedele"
by bye
Nicoleta spune:
Neata!
Am venit de la dr de dinti. Ma stiti voi mai nervoasa din fire, nu? Ei, am un nerv in minus! Minus al de la masea, adicatalea :((. Asta e, ma voi putea relaxa mai usor! 
Va pup! Ma duc sa fac nefacute (treburile, mah).
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gbutucica au aterizat pe mail-ul comun ceva poze cu cei mai buni prieteni. by bye |

-ici pentru cei mici
tonic spune:
Ce frumosi sunt cei mai buni prieteni!
Nu ca nu as fi stiut asta!
Giani s-a suparat Andrei pe buldozerul meu cel naravas? Cand am urcat inapoi de la lac ne-am uitat dupa voi, dar nu v-am vazut, nici n-am mai intarziat ca era 20.30 si ii era foame rau lui Luki.
Si vreau si eu fular ca al lui Sanzi!
Si sticker cu Mcqueen, ca masinuta avem, poate ne vedem iar sambata.
Contractul s-a semnat, toate bune, treaba multa de facut, cam atat.
Va pup, o zi buna.
Cuscra ce mai fac puii? Nu vii in w-end in Botanica?
bubu05 spune:
Bunaaaaaa!!

Gata, Mimo, prezent!
Mi-ati lipsit! V-a fost dor de mine?![]()
Ne-am intors ieri dimineata, dar am dormit in reprize toata ziua. Am avut avionul de intoarcere noaptea, am fost treziti de dimineata la 7, nedormiti toata noaptea, eram zombi
. In avion nu pot sa dorm neam, o ora cred ca am motait, doua ore m-am uitat la rasaritul de soare is la nori ![]()
A fost o vacanta de vis, superba, pe vapor a fost minunat, ne-am imprietenit cu niste olandezi si niste nemti, ce sa mai, totul la superlativ, orasele vizitate extraordinare, ne-am relaxat, am mancat o gramada (si nu m-am ingrasat
)
Sper sa reusesc sa pun poze cat mai curand, dar trebuie sa fac curatenie cand se trezesc piticii si maine sa gatesc.
Am citit putin din urma, o felicit si eu pe Livi pt. micutul Alexandru, abia astept sa-l vad in poze 
Felicitari si Ramo pt. job si un pup lui Andru, sa se obisnuiasca la gradi 
Va pupic pe toate, fara exceptie si pe pitici la fel!!!
natynic spune:
Bun venit Bubu! "Te urasc"!![]()
Felicitari Tonic pt contract! Asa e, ia scoate-ti si cuscra in Botanica!
Am fost la targ, nu spun cat am spanzurat...ma rog, erau pusi deoparte ca scopul era cunoscut demult. Si acum nici macar nu mi se par multe dar sunt frumoase si are copilul strictul necesar, inclusiv incaltari Hokide 3 perechi noi
, asa ca-s linistita. Ariel si Marcel erau intr-o turbare continua (adica era turbare in jurul lor, ca barem Marcel nu-mi inchipui sa poata fi vreodata turbat
), ce sa stam de vorba, abia am reusit sa-i platesc hainele si fardurile
. Dar faza faina a fost ca m-am vazut cu Simo, impreuna cu George si o fina, venisera la Buc pt aranjamentul unui concert (si, atentie, la 17.30 vor fi la tv pe Acasa!). N-am stat mult, i-am condus eu prin labirintul ala ca aveau de luat incaltari pt baietii mari dar m-am bucurat mult sa-i vad fie si pt o clipa. Siluan nu e mai bine dar...ei pareau mai linistiti si increzatori si asta e important.
gbutucica spune:
Catalina( tonic) , felicitari pt contract , la mai multe, si sa raspund ferm la intrebarea ta NU, are suficienti prieteni care se joaca in felul acesta in cat as crede el ca e joaca cu prietenii(
) ,
trebuie sa recunosc ca probabil din aceasta cauza acumuleaza eneria negativa si face, citeodata, crize acasa si doar acasa..... rar da bine
felicit si eu RAmo pt job si sunt alaturi de tine pt "gradinar"
o sa treaca si crede-ma ca stiu ce spun am experienta in spate.
Simo 27-28-29 sunteti ok?? sunt cu gindul la voi
Naty meniul la Radison trbe sa fie mai scump vca la marriot in sala mare = 450 ron, la un botez( emoticon ce face din cap si face brrrr)
bun venit celor din vacanta, drum bun celor ce vor pleca