Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)
Raspunsuri - Pagina 11
Nicoleta spune:
Pentru cine nu a vazut si vrea sa vada
http://www.acasatv.ro/emisiuni/un-bebelus-de-7-luni-are-urgent-nevoie-de-ajutor-video.html
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bitza037 spune:
L-am vazut pe Siluan acum la stirile de acasa(in reluare)

si pe Simo, David si Samuel
gbutucica spune:
cafea si e WE tam tam 

fuga la sv ,
Ramo, nu renunta, va dura max 2 sapt pt ca este un copil bun. noi dimineata inca ne trezim cantind (eu sun baloo, mogli , piticii din poveste,etc, brrr)si intotdeauna spun de cresa ca facind parte din viata noastra, nu io redau ca o pedeapsa , trebuie sa mergem la sv, tu te joci cu copii , etc. va fi bine , bine bine. incearca ( daca nu ai facut-o deja) cind te duci sa-l iei sa-i duci cite ceva( un barni , o banana , un mar, o jucarie) , va functiona, sau intreab-l sce sa-ti aduca mami cind vine sa te ia, cu angajamentul din partea ca ta nu vei dezamagi cupilu
sa aveti sfartit de sapt minunat si vreme buna la malin.

janina sau jianinooooooooooo( asa striga anei cecel dupa mine)
mimonix spune:
Jianinoo, multumim pentru urari, ia de colea o cafeluta
si data viitoare sa faci bine sa mergi cu noi
Am vazut pozele cu nebunii si tare mi-au placut, alta viata daca te uiti la cafea la ei, fara sa auzi huruitul rotilor alora
Ai un baiat de nota 10, calm, echilibrat, rezistent, frumos. Bravo lui si voua ca l-ati facut 
Am vazut spotul cu Simo si baietii ei,Doamne ajuta-i sa le duca toate 
Stela, sigur ala ti-e diagnosticul?
Chiar daca o fi sa stii ca nu-i asa grav, tin pumnii sa nu fie 
Bubu bine ai venit! M-am linistit, toata lumea munceste ,nimeni nu e odihnit
Astept cu nerabdare poze!
Am vazut toate pozele frumoase de pe FB, sunt cu ochii pe voi si acolo doar ca nu mai apuc sa comentez si acolo
Rebe margelata e dementiala iar Thea englezoaica prinde radacini, si-a "tras" aer british like 
Ma indrept din nou spre "aia", ieri am crezut ca-mi crapa capul iar azi sper din suflet sa castig batalia. E cevaaa greu de imaginat si ma simt atat de singura acolo
N-am reusit inca sa gasesc o fiinta cu care sa-mi beau cafeaua cu drag au sa mai schimb o vorba altfel decat de complezenta ...Nu mi s-a mai intamplat pana acum niciodata,poate ei simt ca nu-i vreau 
Diseara directia Malin, sper sa nu bata Dudu pe nimeni, mi-e atat de teama !
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Pentru cine nu a vazut si vrea sa vada http://www.acasatv.ro/emisiuni/un-bebelus-de-7-luni-are-urgent-nevoie-de-ajutor-video.html ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
Off,Doamne,nu mai imi revin

..Cuscra draga

, Domnul Sfant trebuie sa va ajute!Ne rugam din toata inima pentru micutul scump!

L-am vazut si pe dragul meu ginere,ce scump este,si ce vorbeste el!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Multumesc celor ce au un gand bun pt mine.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
raluca2107 spune:
La noi gradinita s-a terminat inainte sa inceapa, adica dupa 3 zile a racit si de atunci e acasa si nu mai vrea la copii, zice ca sta "tatza cu Bica"= acasa cu Bica, asa e cand stie ca are variante.
In rest, ma lupt cu figurile de donsoara ale Brianei care au inceput incainte de termen.
Fusta e oribila, ciorapii sunt oribili, doar blugii si geaca de piele neagra sunt bune, iar eu sunt demodata si trebuie sa inteleg ca nu ne potrivim la gusturi
. La scoala in continuare "a facut bine" sau "nimic" dupa caz.
cami33 spune:
Ralu, la noi e exact invers, eu o incurajez pe Alex sa fie mai rebela si ea prefera hainele de domnisoara 
Stelutz
, sigur va fi bine, mult curaj si...think pink 
zozela spune:
Am gasit sa ma leg la o retea,chiar din casa mea!!
Mesi nenea/tanti!!
Livi,ce surpriza ne-ai facut!! Felicitari!! Sa va traiasca sanatos,micutul Alexandru!!

Felicitari Miha si Catalina pentru tintele atinse!
Fata,unde va duceti?? Unde,unde,unde??? Vreau SI EU!!
Simo
Aveti 3 baieti minunati!
Stela,o sa fie bine!
Am vazut toate pozele cu pici,mamici,tatici

,inafara de pretenii de pe mail(dar ii vad imediat)!
Ramo
Ce alta varianta ai avea,in cond.in care tu incepi lucrul? Catalin sta acasa acum?
Nati,da,m-am linistit! Ea nici nu vroia sa vb. despre o eventuala nastere inainte de 1 Oct. dar i-am spus ca daca nu vorbim,sigur nasc-de stres-lesinase de ras!
De data asta chiar a fost intr-o dispozitie de zile mari si..ne-am cam intins la taina,un pic mai bine de o ora.![]()
Oana,bine ati revenit!
Astept si eu pozele!
Andreea?!
??![]()
Nico,sa inteleg ca esti mai calma acum?![]()
Ieri am fost,impreuna cu o colega de odisee,din Craiova,sa vedem bebelusa proaspat nascuta a..altei colege de odisee
Era asa mica si firava
Desi are dimensiunile lui Mihai,de la nastere,mi s-a parut mica,mica,mica si mi s-a facut asa o frica,frica,frica
Deci,UNE MERETI MAINE??La ce munte?
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!