Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)
Raspunsuri - Pagina 16
gabyv spune:
Bebelu, foarte frumoasa nasica ai fost
imi place rochita gri la nebunie
Cosminuta, mai cunosc o fata care a ramas insarcinata dupa ce a luat ce zici tu, iar aparent injectabilele alea sunt super bune, numai ca imi pot iesi gemeni...Eu zic sa nu iti pierzi speranta, pt ca esti tanara si o sa vina si la tine 
Ramo, tu erai prima luna dupa Ac-uri? Si daca da, cat timp ai luat si ce ai luat?
imi faci sperante
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
gabyv spune:
nu mai e nimeni pe aici, ma duc si eu prin casa
Noapte buna!!
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
ramo_b spune:
gaby eu am luat 8 ani Triregol. M-am lasat de ele in mai. In iunie si iulie m-am mai protejat si in august am incercat prima data. Medicul a zis sa fac doua luni pauza. Dar aveti grija ca daca nu sunt recomandate de medic te poti simti foarte rau de la Triregol. Si medicii din ziua de azi nu mai recomanda ca "nu mai sunt la moda". Costa doar 9 lei cutia si poate de aceea. Medicul care mi le-a recomandat acum 8 ani era mai in varsta si din pacate a si murit de atunci. A fost un om si un dr deosebit si cum rar mai gasesti azi. Si inca ceva: eu nu am facut pauza pt ca medicul mi-a zis ca daca sunt luate la recomandarea dr Ac-urile trebuie oprite doar cand vrei copii si pe langa asta erau 21 de medicamente, deci o saptamana faceam pauza in fiecare luna.
Sper ca m-am facut inteleasa si nu am batut campii prea mult.
Somnic usor va doresc si multi 

r
de molipsire
gabyv spune:
ramo si eu am luat triregol timp de 3 ani, dupa care am schimbat medicul si mi-a zis la fel ca sunt vechi si ca mai bine schimb cu altceva, dar am un lapsus, gen nume de fata si am mai luat 2 ani, apoi am schimbat cu minulet aici in Fr si acum 6 luni am schimbat pe mini-dozare (pastilele pe care le poti lua cand alaptazi)...acum voi v-ati si protejat 2 luni apoi, a avut timp organismul sa-si revina...am intes acum... oricum si eu imi fac sperante ca luna asta sau cealalta o sa fiu si eu cu 

nici cand sunt in pat nu pot lasa mobilul din mana si mai arunc un ochi pe aici...desi imi merge cam greu ![]()
Lia73 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa
www.gbahtavern.com.au/images/coffe.jpg" target="_blank">cafeluta
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
PaulaFrida spune:
Neatza![]()
Lia multumim pt cafelutza

am facut ieri un test si a iesit neg,
pot sa ma apuc linistit de branca ursului si pot sa beau si cate un pahar de Lacrima lui Ovidiu fara sa-mi fac griji![]()
si luna trecuta a venit in Z 40,dar am crezut ca luna asta o sa vina mai repede si tot asa sa se regleze,dar vad ca tot asa tarziu vrea sa vina
sper sa ma reglez dupa branca ursului si mai importatnt sa se prinda bebe mic
va 

-acesc pe toate si va doresc o zii faina

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
cos_minutza spune:
Neatza tuturor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
camcris spune:
neata fetele 
va poftesc si eu la un www.sfaturilemamei.ro/wp-content/uploads/2009/04/180672_p.JPG" target="_blank">ceai rece si ceva www.lalena.ro/images/uploaded/400x_cornuri-cu-gem-107.jpg" target="_blank">dulce

camcris spune:
bellasamoyedpoti sa ne dai reteta ta naturista completa ce si cum le iei, multumsc frumos
cosmi ai fost la dr.?