Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***249***
Raspunsuri - Pagina 17
Gianina34 spune:
asaaaa, acum sa va prezint meniul de astazi:
9- Lapte cu cereale;Tartine cu unt si miere
11-Fructe asortate
12.30-Ciorba de vitel; Budinca de cartofi cu pulpa de vitel Prajitura cu struguri
4-Tartine cu unt si cascaval ornate cu rosie
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgiana310 Fetelor, Pentru rosu in gat si raceala, ce dati?? Multumesc!! ![]() |
daca e viral si nu infectios (adica daca vezi doar gatul rosu si nu cu ceva pete/puncte albe - asta ar fi o prima evaluare ochiometrica) pasuri de 3-4 ori pe zi cu tantum verde
paracetamol supozitoare (ca noi nu ne impacam cu siropelele) la 8 ore insa voi puteti incerca si panadolul/nurofenul siropel
in nasuc pasait cu apa de mare si apoi picaturi cu ophtamezone (de 3 ori ziua) iar seara cu vibrocil
acum pentru nasuc mai sunt variante cu colargol 2 picaturi la 8 ore; la noi a mai functionat si pinosol pus pe deget si uns un pic nasucul - ajuta la desfundat
ar mai fi si aerosolii dar depinde de "gravitate"
si insanatosire grabnicaGianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
georgiana310 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
daca e viral si nu infectios (adica daca vezi doar gatul rosu si nu cu ceva pete/puncte albe - asta ar fi o prima evaluare ochiometrica) pasuri de 3-4 ori pe zi cu tantum verde paracetamol supozitoare (ca noi nu ne impacam cu siropelele) la 8 ore insa voi puteti incerca si panadolul/nurofenul siropel in nasuc pasait cu apa de mare si apoi picaturi cu ophtamezone (de 3 ori ziua) iar seara cu vibrocil acum pentru nasuc mai sunt variante cu colargol 2 picaturi la 8 ore; la noi a mai functionat si pinosol pus pe deget si uns un pic nasucul - ajuta la desfundat ar mai fi si aerosolii dar depinde de "gravitate" si insanatosire grabnicaGianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, cinci luni si-un pic |
Mersi mult! Nu stiu sigur ca e rosu`n gat. In gatuz e... mai mult roz decat rosu!
Dar tuseste si ii curge nasul. Tusea nu e seaca...
Offf, nu ne-am prea confruntat noi cu asa ceva si culmea, cred ca e din prostia mea, nu de la cresa!!!
g
Gianina34 spune:
georgiana - daca e doar roz inseamna ca nu-i ceva grav dar eu totusi i-as da tantum verde
iar pentru nasuc - aspiratul ramane de baza sa nu cumva sa se infecteze mucusorii si sa apara ceva la gar/urechi
si eu as merge pe ophtamezone
si i-as face si aerosoli cu ser fiziologic macar daca nu cu ceva combinatii - adrenalina, acc
oooof, stiu cum e cu imbolnavitul asta acasa nu de la cresa/gradi
millie spune:
Neata
.Dpn-ul este 23 aprlieMonica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
Gianina34 spune:
georgiana - mi-am mai adus aminte ceva (varsta, de
)
osciloccoccin 1-2/zi - 3 zile
vitamina c 8 picaturi/zi
imunorezistan (sau altceva de genul, cu echinaceea...) - in dozajul indicat (si cu mentiunea ca in prima zi se administreaza dublu)
si daca imi mai amintesc ceva, mai spun
saby spune:
Buna!!!
Ne-am intors si noi pe meleaguri romanesti
, ieri toata ziua am desfacut la bagaje si am spalat
. Sa o luam cu inceputul, la nunta a iesit super bine, desi obositor pt. ca am inceput cu alergatura de dimineata de la 8 noi ne-am distrat copios pana pe la 6 dimineata si cica gura lumii spune ca am fost niste nasi pe cinste ![]()
. Duminica ne-am intors la Bucuresti, luni am facut bagaje iar marti am zburat catre Turcia. Mi-am facut o gramada de grij de cum va fi zborul, cum va reactiona Maia si cum se va acomoda acolo
, si a fost atat de ok incat nici acum nu-mi vine sa cred. La plecare pe avion a sevit pranzul la borcanel si a si dormit vreo 20 de minute la mine in brate desi ea nu e obisnuita cu asa ceva. Acolo cand am ajuns a fost raiul ei. S-a simtit atat de bine, a mancat super, a dormit cate 2 ore jumate la pranz iar seara la 22 pica lata pana dimineata si s-a balacit non stop. Noi ne-am rasfatat cu masaj si baie turceasca in perioada ei de somn de pranz sau pur si simplu stateam la plaja iar seara dupa ce adormea stateam pe terasa hotelului ascultand muzica sau la un pahar de vorba cu finii nostri. Ce sa mai a fost un concediu perfect, imi parea rau ca am plecat.
Va las si ceva poze din concediu http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/Turcia#, pe cele de la nunta nu le am inca
Acum ma apuc sa fac din nou bagaje , pt, ca maine plecam la munte cu prietenii si ne intoarcem cred Duminica.
V-am pupat
, si mi-a fost dor de voi!!
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgiana310 INTREBARE: Copiii vostri stau sa le faceti aerosoli??? Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
nu
dar incerc sa-i distrag atentia cu ceva desene animate si macar 3 minute sa stea linistita ca-i bun si atat macar

dragastoasa de