din nou, esec...
Raspunsuri - Pagina 5
CorinaDani spune:
madi, eu cred ca esti atat de dornica de a-ti gasi un iubit, incat ai tendinta de a nu observa din prima defectele oricarui tip care se arata interesat cat de cat de tine; inainte de a-l cunoaste cat de cat, iti si imaginezi ca el este alesul, ca in sfarsit ai reusit sa-ti gasesti pe cineva, te indragostesti si iti faci prea usor sperante, ca mai apoi sa fii cumplit dezamagita cand realitatea "cruda" ti le darama...
gandeste un pic la rece : esti intr-o tara straina, singura. chiar daca te-ai acomodat relativ usor, datorita faptului ca stii limba italiana si temperamentul italienilor sa zicem ca este oarecum asemanatoar cu al nostru, gandeste-te ca totusi e o alta tara, o alta cultura, o alta societate, unde tu nu te-ai nascut si nu ai crescut, ai aterizat acolo adult fiind. nu stii foarte multe despre cei in mijlocul carora traiesti, te simti izolata, singura, departe de casa si de cei dragi si atunci ai tendinta de a te "agata" cu disperare de orice zambet sau gest de bunavointa/politete/minim interes, aruncate de cei din jur.
e perfect normal sa-ti doresti sa iubesti, sa fii iubita, sa-ti intemeiezi o familie, sa-ti gasesti prieteni cu care sa te distrezi si sa te bucuri de anii tineretii, dar te-ai gandit macar pentru o clipa ca poate nu in italia iti vei gasi jumatatea ? ca poate va fi foarte greu, daca nu imposibil, sa gasesti pe cineva perfect compatibil cu tine ? pana la urma, e o alta lume...poate ar fi fost mai usor invers, tu sa fii in romania si sa se indragosteasca un italian, venit la studii sau la un job, de tine
stii, era o expresie "nu-ti face iluzii, ca sa nu fii dezamagit"
cred ca ar trebui sa fii mult mai rationala, mai precauta, sa filtrezi mai bine toate detaliile si amanuntele, inainte de a te arunca orbeste intr-o relatie sau de a te indragosti nebuneste de o persoana pe care abia o cunosti...
revenind la domnul in cauza : parerea mea e ca ar fi fost un muritor de foame si un ratat, daca nu ar fi existat bunastarea familiei. ca dovada, ii trebuie 8 ani sa termine o facultate, viseaza sa fie actor, se lauda cu proprietatile si averile familiei...dar el, el cu ce se poate lauda, ce calitati si realizari personale are ? ce-l face atat de deosebit ? te-ai gandit, poate, ca si-a indreptat atentia asupra ta doar asa, de amuzament sau de plictiseala sau pentru ca era intre doua relatii si nu avea si el o partenera pe moment ? ca doar nu se astepta sa ai acelasi nivel de trai ca si el, din moment ce straina fiind, lucrai in acea firma, doar nu lucrai ca sa te afli in treaba sau de plictiseala, ci pentru a-ti asigura un trai decent, prin propriile forte...ca, deh, tanar, frumos si bogat, fara o fata la brat, nu da bine in cercul de rude si prieteni, adica nu este el in stare sa-si gaseasca rapid o fata, daca precedenta i-a dat papucii (sau el ei, n-are importanta) ? o fi vrand omul sa se convinga si sa-i convinga pe cei din jur ce mascul irezistibil este el si cum ii cad fetele in brate doar daca isi flutura genele si pletele...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
gavandor spune:
nu cumva s-a suparat ca nu esti bogatanca, sa-l tii pe el in facultate inca 80 de ani, ca poate ai lui s-au saturat sa-l tina loaza asa pina la adanci batraneti? Si decat sa ajungi sa-ti stabileasca viata "verisoarele", ca poate se duce sa le ceara voie si sa "vorba aia", mai bine asa, ura si la gara, NEXT!
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui espiritu pe cat vreti sa facem pariu ca si ea la randul ei va refuza(poate mult mai delicat ce-i drept) un barbat inferior financiar? |
Legea naturii (inca valabila in 2010) spune ca barbatul trebuie sa asigure hrana familiei, iar femeia face copii.
In plus, putini sunt barbatii care ar accepta o femeie care castiga mai mult decat ei; orgoliul masculin.
espiritu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue eyes
Legea naturii (inca valabila in 2010) spune ca barbatul trebuie sa asigure hrana familiei, iar femeia face copii. In plus, putini sunt barbatii care ar accepta o femeie care castiga mai mult decat ei; orgoliul masculin. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
asta e dupa cum bate vantul(a nu se citi sov ).voi cand sunteti feministe convinse si vreti egalitate in toate cele , cand apelati la "legea naturii"
I'm not crazy my reality is just different than yours !
A_Iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue eyes
Legea naturii (inca valabila in 2010) spune ca barbatul trebuie sa asigure hrana familiei, iar femeia face copii. In plus, putini sunt barbatii care ar accepta o femeie care castiga mai mult decat ei; orgoliul masculin. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
Poate, dar discrepante prea mari intre situatiile sotilor gasim doar in basme
monabella spune:
Discrepante de avere se intilnesc in viata de zi cu zi. E adevarat mai mult barbatii bogati tind sa se casatoreasca cu femei mai putin bogate insa cred ca si reversul a adevarat.
Nu e foarte placut ce s-a intimplat acolo si nici faptul ca el a fost dezamagit de lipsa ta de averi. In definitiv tu trebuie sa te lamuresti ce vrei. Tipul personal mi se pare imatur daca cauta averi si daca se bazeaza pe banii familiei. In sua cel putin copiii din familii bogate merg la scoli bune si sint cooptati in afacerile parintilor ori deschid afaceri proprii. A sta si a arde gazul de pomana de banii familiei nu mi se pare de dorit indiferent cit de multi sau putini bani ar avea acea familie.
Madi25 spune:
Ieri ne-am intalnit sa discutam...A intarziat 40 de minute. Mi-a trimis mesaj ca intarzie, apoi m-a sunat ca se plictisea in trafic..Eu i-am spus ca trebuia sa fi plecat mai devreme si el a zis da, ok, pa. Si cand a ajuns eu tocmai plecam, asa ca ne-am intalnit pe scarile de la iesirea din centrul comercial. I-am zis ca nu m-a facut sa ma simt bine duminica, si ca m-am simtit umilita cand am auzit ca el mai era de fapt cu alta pe care verisoarele sale o cunosteau. El a insistat ca nu e real, ca n-a fost decat cu mine, chestii de genul asta...Dar eu nu il pot crede si i-am zis acest lucru. In fine, el a inceput sa planga ca merita sa renunt la el pentru ca a intarziat acum, dar nu merita pentru duminica...eu am inteles gresit...l-a apucat plansul de vreo trei ori, dar mi se pare ca e un bun actor..de asta o fi vrand sa dea la actorie.
A zis ca telefonul lui e vechi si de asta se descarca repede si ca nu poate sta cu stresul ca nu mai are baterie, eu il sun si imi fac tot felul de scenarii. Ori am incredere, ori nu. Si ca decat sa trimit sms, mai bine il sun, sau mai bine il sun pe fix sau ii trimit email.
Apoi mi-a zis ca nu a avut multe relatii, si e foarte stangaci in privinta asta. Si ca ii era teama ca o sa o dea in bara. In fine, i-am zis sa o luam de la inceput usor, si sa avem o relatie bazata pe respect reciproc si comunicare. Sa incercam si sa vedem daca poate merge. Si a zis ca e de acord. Apoi m-a invitat la film, i-am zis ca eu plec acum acasa. El s-a suparat si mi-a zis ca nu poate merge o relatie intre noi pentru ca vede ca eu nu il cred cu privire la duminica. Si ca doar daca il cred, putem avea o relatie. In fine, i-am zis ca increderea vine cu timpul, se construieste. Acum sa uitam si sa o luam de la inceput.
Apoi ne-am plimbat, am mai stat de vorba...Am mers sa bem un suc si am vrut sa imi platesc sucul meu si el a spus sa platesc eu acum, iar el data viitoare...Cand eram la terasa era foarte ganditor si l-am intrebat la ce se gandeste, iar el mi.a zis ca se gandeste la lucruri pe care eu nu le-as face niciodata. L-am intrebat ce, n-a vrut sa spuna.
Apoi a zis ca ma duce el acasa, desi nu merit ca sunt rea, iar dupa 5 minute mi.a zis sa chem un taxi ca el nu are multa benzina si nici bani sa cumpere benzina...eu locuiesc departe si il costa mult benzina...
Cand am ajuns acasa, m-a apelat pe mess si mi.a spus ca el e inca student, nu are job, asa ca nu are bani. Mi.a zis ca pana acum n-a mai iesit cu cineva care un job si crede ca lipsa lui de bani va fi o problema pentru relatia noastra. Si i-am zis ca nu-i nimic, putem merge si la plimbare, la muzee, unde nu trebuie sa platim. Si a zis ca acum se simte mai bine ca mi-a zis ca el nu are bani. A zis ca lui nu-i place sa ceara bani parintilor si acum reuseste sa isi plateasca partea lui de cheltuieli din casa bunicii sale. Si ca e obisnuit sa economiseasca bani, nu sa-i risipeasca pe benzina.
Eu nu stiu ce sa mai cred despre el.
Poate e de fapt un pierde-vara si acum vrea sa profite de mine ca am salariu fix...Ce parere aveti? As vrea sa aflu pareri din exterior, sa vad cum se vede situatia din afara, obiectiv si neutru.
blackgirl0 spune:
Parca ma uit la un film prost, prost de tot Cred ca-i mare disperarea, chiar crunta, de ai ajuns sa-i dai sanse unui astfel de barbat. Pacat! Chiar crezi ca barbati normali nu poti sa atragi decat ratatii pe care i-ai tot mentionat pe aici?
inbox spune:
Am impresia ca e un pierde-vara care vrea sa profite de tine pe toate planurile.
Eu am o chestie, un barbat care plange si se plange cand vrea sa cucereasca o femeie e jalnic, ori e actor ori e labil. ( e valabil si pentru femei).
mamica de printesa Maria si 34+
Amonar spune:
Eu la un moment dat am crezut ca tu scrii despre scenariul unui film, dar se pare ca este realitate..... Un barbat care plange ca sa impresioneze ar trebui sa te faca sa te cutremuri si sa fugi cat mai departe de el. Poate asa procedeaza acasa cand cere bani. Eu repet: de ce nu incerci Internetul, nu este asa de bau-bau precum se crede si s-ar putea sa ai norocul vietii tale. Un Englez, Olandez, American ceva....ai servici, poti calatori, nu te tine nimeni legata de Italia.
PS: Sincer, dupa mine el sufera de imagine personala de inferioritate care va afecta negativ partenerul cu - si relatia in- care se va afla. Nu va fi o relatie bazata pe egalitate si echilibru. Pana la urma tu esti cea bogata cu cash in buzunar si el cel sarac cu ruine pe hartie. Nu te implica (nu din cauza averii spun asta)!