Viatza in Germania (cap. 63)
Raspunsuri - Pagina 2
Christel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui susse Buna seara! Eu din nou cu problemele tehnice. Am intrebat in capitolul 62 (pe care acum nu il pot deschide) despre tv prin satelit, cu digi din Romania. Pentru ca as vrea sa am HD, m-am uitat nitel pe site la dolce, si se pare k cu ei se poate (cu digi cica nu). Stiu ca imi raspunsese cineva in CAp 62 ca are TV cu dolce. E vreo mare diferneta intre digi si dolce?Sau e aceeasi Marie cu alta palarie ;) Si cu dimensiunea antenei, uitandu-ma pe net cica antena de 60 cm ar fi suficienta pentru pozitia casei/balconului,dar stiu ca iar imi scrisese cineva ca tre sa fie de 85. Cam asa are toata lumea? Ditmai farfuria ;) Mersi mult si o seara buna! |
Eu Susse ti-am raspuns cu antena, noi avem la Dolce; ca diferenta intre Dolce si Digi n-as putea sa-ti spun ca n-am avut la Digi ca sa fac o comparatie. Despre antena pot sa-ti spun ca noi avem de 80 diametru, e cam mare dar asta e cu cea de 60, noi nu am prins satelitul, acum nu stiu in ce parte a Germaniei esti tu, daca esti mai la sud poate ai sanse, noi suntem mai la nord.Dar mai bine cumperi la inceput de 80 ca sa fii sigura ca prinzi ceva, cea de 60 e posibul ca la cel mai mic vant sau cand ploua sa piarda semnalul.
Daca vrei sa mai vorbim, sa ma mai intrebi ceva trimite-mi PM(si activeaza si pe al tau).
Seara buna.
vikinga spune:
citat din mesajul lui helbi Vik, pai de ieri am copiat eu un mesaj de la fetele din SUA, in care anuntau ca a nacut Adriana o fetita de vreo 3800 (dar am inchis capitolul si probabil ca n-ai mai citit din urma)Andreia |
vikinga spune:
Hei fetelor eu am antena de 110cm, ce vorbiti voi acolo de farfuriutele alea de 60-80:)). Da' si tine la vintul de pe mare, orkane, orice. Bine ca nu strica estetica,, casei, ca am copaci, verdeata, boscheti si nu e chiar cocotata in virful casei.Sussi dar sunt cel mai in nord dintre voi, asta cu siguranta, nu te speria ca tre sa iei si tu asa ceva, dar oricum 60 e cam micuta.Daca Dolce zic ca transmit HD pai mi se pare a fi mai bine. Eu am digi dar la cit ma uit, poa' sa fie si alb negru ca nu conteaza:).[b]Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
helbi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vikinga
Pai chiar cautasem in cap trecut dar tot nu am gasit:), cred ca m-a uitat aiurea, ca asa am dat de aspiratorul Cristinei si de fata cu problemele cu socrul, care si-a sters mesajele, chiar vroiam sa-i scriu cite ceva. ADRIANA sa-ti traiasca bebelusa! Felicitari si refacere rapida!! [b]Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo |
Amindoua ne-am uitat printre rinduri, ca eu de ex. n-am vazut mesajul fetei cu socru si nici pe cel cu aspiratorul
Atzi inceput scoala?
vikinga spune:
Daaaaa pe 18 august. Cum era de asteptat mai multe emotii am avut noi decit Aldo:). Am avut si sedinta cu parintii, azi a avut si primul test la mate, avem baiat mare! Ce face Bianca? In ce clasa e acum?[b]Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
nelia spune:
Felicitari, Adriana! Sa fie sanatoasa si sa aiba o viata plina de bucurii. Si tie refacere usoara, sa te poti descurca cu amindoi!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
helbi spune:
citat din mesajul lui vikinga Daaaaa pe 18 august. Cum era de asteptat mai multe emotii am avut noi decit Aldo:). Am avut si sedinta cu parintii, azi a avut si primul test la mate, avem baiat mare! Ce face Bianca? In ce clasa e acum? [b]Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo |
Noi pe 17 august......tot "bobocei", dar de gymnasiu Eclasa a 5-a acum. La noi urmeaza de sapt. viitoare primele teste.
Mult succes lui Aldo ......si voua