Aspirante optimiste > 20 ani (573)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Lia habar n-am,probabil...inca nu mi-a aratat ca as fi ovulat...Oricum aflu astazi ce si cum e,ca ma duc la eco
Off Bebelu imi pare tare rau ca nu te simti bine.Am prins pupici
Roxi si de la tine i-am prins
Va pe toate!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

abia astept sa citesc maine dim
sa vad ce-ai facut

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

buna fetelor! ce faceti? eu am ascultat de voi. am facut azi dimineata un Clearblue cu primul shushu si a iesit pozitiv. A doua linie nu e la fel de intensa dar cand a inceput sa se ude prima linie a aparut cea care arata sarcina si apoi cea de control, pt ca asa se uda, deci au iesit deodata liniile. O sa incerc sa fac cumva o poza cu telefonul sa vedeti si voi. Deci e clar: nu am vrut singura la odisee
Alina imi pare rau ca nu e pozitiv, lasa va fi luna viitoare, tu du-te la medic si vezi ce e cu intarzierea aia asa mare. Esti tinerica, e bine ca te-ai apucat asa repede de bebe ca atunci vine cand vrea el.
La mine a fost asa: am luat anticonceptionale 8 ani. M-am lasat de ele in mai, iar in august am ramas. Prima incercare, prima reusita.
De Nasterea Maicii Domnului mi-a intarziat si atunci am inceput sa cred ca e bebe. DD a fost langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Medicul a zis ca dupa ce renunt la anticonceptionale in prima luna e probabilitatea de 30% de a ramane insarcinata, in a doua luna de 60%, iar in a treia luna de 90%. A zis ca imposibil sa nu raman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ramo felicitari si tie
ce tare...2 gravidute...dupa...muuuulllteeee saptt in care nu a mai venit nimeni cu liniute

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo_b

buna fetelor! ce faceti? eu am ascultat de voi. am facut azi dimineata un Clearblue cu primul shushu si a iesit pozitiv. A doua linie nu e la fel de intensa dar cand a inceput sa se ude prima linie a aparut cea care arata sarcina si apoi cea de control, pt ca asa se uda, deci au iesit deodata liniile. O sa incerc sa fac cumva o poza cu telefonul sa vedeti si voi. Deci e clar: nu am vrut singura la odisee
Alina imi pare rau ca nu e pozitiv, lasa va fi luna viitoare, tu du-te la medic si vezi ce e cu intarzierea aia asa mare. Esti tinerica, e bine ca te-ai apucat asa repede de bebe ca atunci vine cand vrea el.
La mine a fost asa: am luat anticonceptionale 8 ani. M-am lasat de ele in mai, iar in august am ramas. Prima incercare, prima reusita.
De Nasterea Maicii Domnului mi-a intarziat si atunci am inceput sa cred ca e bebe. DD a fost langa mine.

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

felicitari ramoooooo o sa ma duc maine la eco si apoi o sa vad ce am de facut, probabil ma voi duce de luna viitoare la investigatii mai amanuntite ca rezervele de luna asta de $$ s-au cam dus si nu stiu cat ma costa si ce vor sa imi faca. Am uitat sa va zic ca mi-a zis doctora ca am colul un pic inflamat si sa ma duc la papanicolau, printre altele mi-a zis ceva de pocs nu prea am inteles bine dar mi-a spus de vro 5 ori cand ma duc la eco sa insist pe ovare si uter . Un bebe frumos si sanatos iti doresc ramo

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

ramoooooooooooooooo
ia-ma-maaaaaa si pe mineee

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Felicitari RamoSarcina usoara si bebe sanatos si la termen
Fac capitol nou

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Capitol nou cu aroma de gravideala

Mergi la inceput