Ziua pompierilor

Ziua pompierilor | Autor: ionella3003

Link direct la acest mesaj

Astazi se sarbatoreste ziua pompierilor si cu gandul la cel de-al 6-lea bebelus dintre cei scapati din tragedia de la Giulesti care, din pacate, a murit ieri, as vrea sa le transmitem un gand frumos lor, salvatorilor nostri:

Va multumesc pentru ceea ce faceti, pentru ca ati ales sa faceti o meserie grea cu suflet si pasiune. Am incredere in voi ca daca as fi vreodata in situatia de a-mi lasa viata mea sau a familiei mele pe mana voastra ati face tot ce va sta in putinta sa ne salvati si asta cu omenie!

La multi ani!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Cu gindul la oricare om sau copil salvat de pompieri, cu gindul la toti cei care infrunta riscurile sarind in flacari sau intr-o situatie dificila pentru a salva vieti si cu gindul la cei care au ales sa faca o astfel de mesererie grea, ma inclin in fata lor, a pompierilor si a familiilor lor!
La multi ani si sa fiti paziti de rele, oriunde ati fi si orice ati face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

La multi ani pompierilor din toata tara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu ma gandesc nu numai la pompieri, dar si la familiile acestora care trebuie sa fie solidare cu ei in curaj si omenie, pentru a-i lasa sa plece zi de zi la munca cu inima impacata.

Mergi la inceput