Astazi se sarbatoreste ziua pompierilor si cu gandul la cel de-al 6-lea bebelus dintre cei scapati din tragedia de la Giulesti care, din pacate, a murit ieri, as vrea sa le transmitem un gand frumos lor, salvatorilor nostri:
Va multumesc pentru ceea ce faceti, pentru ca ati ales sa faceti o meserie grea cu suflet si pasiune. Am incredere in voi ca daca as fi vreodata in situatia de a-mi lasa viata mea sau a familiei mele pe mana voastra ati face tot ce va sta in putinta sa ne salvati si asta cu omenie!
La multi ani!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...
Cu gindul la oricare om sau copil salvat de pompieri, cu gindul la toti cei care infrunta riscurile sarind in flacari sau intr-o situatie dificila pentru a salva vieti si cu gindul la cei care au ales sa faca o astfel de mesererie grea, ma inclin in fata lor, a pompierilor si a familiilor lor!
La multi ani si sa fiti paziti de rele, oriunde ati fi si orice ati face!
Eu ma gandesc nu numai la pompieri, dar si la familiile acestora care trebuie sa fie solidare cu ei in curaj si omenie, pentru a-i lasa sa plece zi de zi la munca cu inima impacata.