Prietene la bine si la greu - 51

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
SalutNoi suntem bine... incercam sa terminam din chestiile care trebuie facute pana pleaca tati. Azi am aflat ca va pleca mai devreme cu 5 zile. Sambata viitoare e plecarea.... Asta e. Mai sunt 1456,33 chestii de facut si nimic timp... va pup pe toate si va citesc dar nu stiu cum sa fac sa am timp sa si postez, ca parca sa scriu 3 cuvinte despre noi si sa nu va zic fiecareia ceva( aproape fiecareia... ca nu pot fi exhaustiva niciodata)nu mi-e indemana.Daca bag azi cinsteala de 10 luni pentru ieri e bine???
Citat:
citat din mesajul lui Andreclujazi e atmosfera OK ca ma invata retete noi. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
te si vad toata dascalita si spasita de atatea sfaturi marete
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )aniversarea nuntii POZE
Uff, tati iar vine in Italica? Sa-l vizitam si noi sa-i spunem ca-l iubiti, nu? Stii cum e atmosfera (credeti-ma ca imi curg lacrimile si implicit rimelul de ras): eu lucrez, incerc sa inteleg si sa editez stirile pe care le cititi maine in ziare, adica incerc sa le dau un sens. Ea intra din 3 in 4 minute "vino sa apesi pe aluat sa vezi cat de tare trebuie sa fie", "vino sa vezi cata apa a ramas pe carne", "vino sa vezi ce frumos am intins hainele copilei", "vino sa vezi cum trebuie sa fie morcovii". Oare cand se prinde ca incerc sa lucrez? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Andre, de data asta tati nu vine in Italica, vede Parisul( fara mineeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!)
Pai la tine e ca la nebuni acolo. Im imi vine sa dau o fuga sa fac ordine... ca e dezastru . ce?!?! Nu iti mai lipseste o nebuna care sa urle prin casa si sa se certe cu lumea??? ca daca da.,... hop si eu. E o mare jale. Nu stiu cum rezisti... eu le dadeam afara in miezul noptii... in chiloti si le lasam asa... macar pana a doua zi la amiaza sa le fi vazut jum de italie asa... si sa ma roage in genunchi sa le primesc in casa...ei... abia atunci le puneam si regulile pe masa ca sa poata intra

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Fetele, Monica, Mariaandrei pe unde umbla oare? Am sarit eu postarile? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Andre, de data asta tati nu vine in Italica, vede Parisul( fara mineeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!) Pai la tine e ca la nebuni acolo. Im imi vine sa dau o fuga sa fac ordine... ca e dezastru . ce?!?! Nu iti mai lipseste o nebuna care sa urle prin casa si sa se certe cu lumea??? ca daca da.,... hop si eu. E o mare jale. Nu stiu cum rezisti... eu le dadeam afara in miezul noptii... in chiloti si le lasam asa... macar pana a doua zi la amiaza sa le fi vazut jum de italie asa... si sa ma roage in genunchi sa le primesc in casa...ei... abia atunci le puneam si regulile pe masa ca sa poata intra
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )aniversarea nuntii POZE
Mda, era o solutie. Io mi-s de aia fraiera care nu vrea sa supere. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunsmilemd

Lylyana merci pentru site! E de ajutor!

avem o burticuta printre noi

scrie repede 10 mesaje ca sa te citim in timp real...esti inca moderata si apar tarziu mesajele tale...mai zi-ne despre tine

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Bine ai venit pe la noi sunsmilemd

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

A scris si mamica cu baietelul alergic la proteina din lapte ca i-a dat copilului cozonac la 8 luni sau cat avea. Are vreun rost o discutie despre asta? alta decat sa ne contrazicem?

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Nu vad legatura intre una si alta.
Se pot face multe chestii potrivite pentru copii mai sensibili: cozonaci fara lapte, taietei si macaroane fara albus, biscuiti si dulceturi fara zahar sau conservanti.

Cand copilul nu mai deschide gurita la fructe sau legume esti nevoit sa incerci si altceva. Si eu ii pun putina sare in legume altfel nu deschide gura, desi ii este foame.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Sunt rupa de somn...azi am facut smotru, si tot mai am.
Am citit tot din urma dar nu mai tin minte nimic. Tare, nu??

Imi pare bine ca Ruxi e ok, ca Andre e mai bine, imi pare rau ca pleaca tati de Mihnea (o pt Ionela), si imi pare tare rau ca suntem cam multe stresate, cu nervii intinsi la maxim, nedormite etc etc
Eu cand ajung la capatul puterilor ma gandesc la ce spune Monisu, ca timpul trece repede si cand o sa fiu la munca , inchisa intre 4 pereti imi va fi dor de momentele astea petrecute cu puiul meu. Numar pana la 10, bag o ciocolata si o iau de la capat.
Lyly, multam de poze. A fost frumos in parc. A cam ingramadit-o Ema pe Many. La intoarcerea spre casa Zburly nu a adormit dar acasa a bagat un nani mai lung.
Maine nu putem ajunge in parc ca mergem la Babyexpo sa luam scaun de masina . Din scoica ii iese capul, picioarele le urca pe bancheta
Are dreptate Licurix. S-a cam turtit parul lui Zburly ca a mai crescut. S-a enervat tati aseara ca-i intra parul in ochi la copil si a facut el un breton asa de zici ca-i facut cu ciobu'.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Cristinica, crezi tu din tot sufletul tau ca sarea aia din legume determina copilul sa deschida gurita?
Eu personal nu cred insa evident ca este doar parerea mea
Daca a mea nu ar vrea sa manance ce-i prepar as incerca altceva, as face alte combinatii, alte ierburi, alte texturi. Din ce am citit eu rinichii lor nu sunt pregatiti sa metabolizeze sarea inainte de un an (probabil ca nu este nou ce zic eu) si chiar daca aparent copilul nu are nimic mai tarziu se vor vedea efectele. Eu as prefera sa manance mai putin decat mult si ce nu tb.

Trimit si mai revin!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

nu sunt in stare sa scriu 2 fraze, as avea/vrea sa spun atatea incat nu stiu cum sa incep...
si eu ma simt cateodata singura si pierduta in spatiu si timp, ma gandesc cum si cand am ajuns aici, sa il vad pe sotz 2-3 ore seara si atat, si doar il vad, parca nu avem ce ne spune, eu sunt rupta de societate, de evenimente, el de ce se intampla in casa, si asa trec zilele ...a tot zis ca o sa stea el noaptea cu alex, poate se dezvata sa suga noaptea si doarme mai linistit, cel putin ziua e mereu agitat cand sunt eu cu el si alte persoane cu noi, nu stiu de ce...daca ramane sigur cu altii nu zice nimic...in fine, aseara a adormit si m-am dus sa-mi fac baie, s-a trezit si a urlat pana am iesit din cada, nu l-a putut linisti nicicum, deci ramanem tot cu tztz in gura toata noaptea, s-a lamurit si el...
au inceput toti: cat ii mai dai sa suga? nu ajunge? ca te oboseste, nu doarme noaptea, sta atarnat numai de tine...ii las sa vorbeasca pt moment, ma fac ca nu aud, am sa vad cat imi va rezista organismul sa doarm 3-4 ore pe noapte...macar am inca lapte
cu mancarea, tot nu ma agit, cat mananca e bine primit, daca fortez vomita si alea 5 lingurite si ce am facut? manaca sa zic cam 100-150 de gr de mancare, fructe/legume/iaurt. seara ii fac si niste cereale care au lp, cam 100, cateodata mananca, alteori nu, completez cu tztz si la nani, pt fix 30-45 minute, dupa care iar tztz
sare a "mancat" numai din paine, din cele 2 firimituri pe care le baga in gura, painea fiind pe post de divertisment cat mananc si eu la pranz, ca altfel nu se poate. ii dau rondea de orez dar cand ma vede cu painea in mana incepe sa tipe la mine...cand am ocazia ii iau fara sare. in casa nu-s in stare sa fac paine, abia reusesc sa ii fac mancarea noroc cu beibicucu, ca n-am grija ei Andre
sa mai scriu, sa nu mai scriu, as mai scrie dar parca as manca ceva inainte sa se scoale maimutelu'

Licurici, la mine ciocolata era baza, nu puteam trece ziua fara ea, sau fara o praji, simteam ca n-am puteri sa-i fac fata maimutelului, de vreo 2 saptamani vad ca reusesc, dar nu ma mai tine mult, la prima iesire de cumparaturi in supermarket voi face provizii eu parca am mai slabit, doar parca, burtile sunt tot acolo, ca si aripioarele de pe copane
abia astept sa vad camera rechinasei

Ramonika, imi pare rau de o asa experienta, bine ca macar ati fost singure in rezerva. sanatate micutei

Lumi, si voi cu analize? sper sa fie totul bine! pup pisicoasa Annabelle

Many, voi ce ati facut azi la dr?

Madame K, nu mai zici nimic de voi? te-a rapus albastrelu'?

pup pe toata lumea, sarata ori nesarata

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput