Raceli dese

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

clarmai, multumesc pt sugestii
i-am dat alternaitv ibalgin cu panadol, la recomandarea doctorului si nu numai.
la mare i-am factu evei aerosoli si s-a simtit foarte bine.
antibiotice o sa incerc sa evit pe cat posibil pe viitor.
Momentan ,am inceput de azi sa-i dau imunobaby, iar de maine incep si cura cu brocho vaxom.
In rest ii dau fructe multe, sirop de brad si oscilococcinum.

In seara asta i-am facut si aerosoli cu ser fiziologic.

Vad ca e spre bine, dar nu ma linistesc pana nu vad rezultatele de la exudat.

Eva mi-a facut prima data febra acum 3 saptamani, pana atunci, deloc, deloc.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

andra, scuze ca ma bag si eu acum ca musca in lapte
vroiam sa te intreb daca la recomandarea unui medic ii dai si imunobaby si bronhovaxomul, caci mi se pare prea mult amandoua in acelasi timp.nu de alta, dar n-as vrea sa dai in paranoia, ca mine, la orice raceala, si s-o infunzi cu tot ce exista pe piata.cunosc sentimentul asta de disperare, fiind primul copil, si unicul momentan, ai tendinta sa si respiri in locul ei, daca ai putea.eu te apreciez ca ceri sfatul altor mamici sau medici, eu nu prea am avut cu cine ma consulta la momentul respectiv, nu stiam de forum.

in orice caz, eu as zice sa cantaresti bine situatia, toate "naturistele" astea sunt bune, insa cu masura, eventual alternate, nu stiu ce sa-ti zic...

si un alt sfat pe care vroiam sa ti-l dau, in cazul in care ii dai propolis, ceaiuri, siropuri...din tot felul de plante, sa-i urmaresti bine reactiile sa nu fie alergica la vreun component

va si ii doresc evei sa se faca bine-bine, si repede

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Andra, Cristina are perfecta dreptate: noua chiar ne-a zis pediatra sa nu ii dam Bronxo-Vaxom combinat cu Imunobaby!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/duduburlacu" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Andra,ma bucur ca Eva e spre bine:)
Sanatate multa.

Noi am luat un sirop si parca nu mai tuseste asa des.Ca avea o tuse din aia seaca,spastica,de nu putea dormi.Insa tot mucios,tot bolnav si el si eu.
O mica interventie as mai avea sa nu fie cu suparare,dar vor citi mai multe persoane aici..ca s-a vorbit de Lantingen B..si se spunea in continuare ca ''acestea sunt niste subst homeopate..''ei bine asta e un vaccin bacterian oral.Homeopatele sunt cu totul si cu totul altceva:)
Sanatate multa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Tre sa plec din oras, am intrat pe fuga.
Ii dau combinate cele 2 fara recomandare, i=am dat dupa capul meu.
Acum ce fac, ca le-am inceput pe amandoua, la care renunt?

Mergi la inceput

Ledi, multumesc, sper sa fie si David mai bine zilele astea

Cristina, daca ar fi sa renunt la una din ele, parca as renunta la bronchovaxom....nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

andra, nu stiu daca mai esti, abia acum am vazut raspunsul.eu mai degraba as lasa bronhovaxomul momentan(desi, asta e un vaccin, daca nu ma insel, parca se da timp de 3 luni, timp de 10 zile pe luna, nu?).Eva fiind inca racita, nu stiu daca era momentul sa-i incepi bronhovaxomul.imunogripul cred ca e numai din plante, deci isi va face efectul dupa un timp mai lung, si e mai mult preventiv.

din experienta mea, iti spun ca mie mi-a picat bine sa-i incep tratamente de genul asta la 1 ale lunii.astfel ai o evidenta exacta a zilelor si nu risti sa uiti sau sa le incurci.eu ii dau lui denis acum un anumit tip de calciu si vitamina c(cate 20 zile pe luna, restul pana la 1 luna urmatoare-pauza.

te pup si distractie placuta la nunta

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Cristina, multumesc:)
la nunta a fost super...originala si deosebita.
Intre tim am vb si cu doctorita noastra si ne-a zis ca putem sa i le dam impreuna....acu' asta e....merg asa.
Oricum luni, marti, aflu rezultatele de la analize si vedem ce facem mai departe.

Mergi la inceput

I-am luat rezultatul analizelor. Nu are nimic.
Si totusi...nu sunt linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Andra de ce nu esti linistita?Ce crezi tu ca ar putea avea?Daca laboratorul e unul de incredere ins ca nu are nimic si nu are sens sa cauti probleme acolo nu sunt,nu crezi?
Cum mai este Eva?
Eu am impresia ca nu mai scapam de mucii astia si de tuse pana la primavara,nu vad nici o ameliorare si ia si antibiotice si inca o gramada de medicamente..Bine,nici mie nu mi-a trecut,dar totusi,eu n-am luat cate a luat el..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput