Raceli dese

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

doctorii sunt foarte draguti, dar relativ pe fuga, stii, nu stau la taclale cu tine, desi nu asteapta nimeni la usa, ca sa zici ca mai au pacienti.
I-am facut si analizele de 2 ori acolo, din degetel i-am luat sange, si fetele de acolo au fost f dragute.

De dimineata i-am luat secretie din nasuc si exudat, asteptam rezultatele.

Deocamdata nu mai are febra, dar muci si tuse rupta la greu.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR
[/quote]

andra iubita ma gandeam ca daca se comporta frumos si u esti multumita cat de cat sa mergi la policlinica, in timp o sa invete istoricu medical al fetei.
ca sa nu mai cauti intruna un pediatru pentru fata.
un neonatolog ai incerat sa cauti??? daca pediatru nu ai gasit??
eu cu fata chiar daca am pediatru medic de familie am mei mers cu ea si la neonatologu care a avut grija de ea in spital la nastere.
poop sa se faca zana bine

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

alexandra, cu placere eu n-am folosit imunomix.

fetita mea a inceput cu niste muci dupa ce am venit de la mare, apoi s-au facut verzi si cu o tuse care trecea destul de greu, nu mai stiam ce sa-i dau si am fost cu ea la budimex la camera de garda si ne-a dat sa-i facem aerosoli cu adrenalina si ser si in 2 zile n-a mai avut nimic. poti merge la medic si sa-i ceri sa faci niste aerosoli, scad procentul de administrare a antibioticului.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

getik, eu m-as bucura sa ma pot duce mereu la policlinica, dar faza e, asa cum spuneam si mai devreme ca nu stiu f bine regimul policlinicii, daca pot sa ma duc acolo cand vreau eu, fara sa platesc.
Si cand zic sa platesc , nu ma refer la 'plic', ca treaba asta am clarificat-o, oamnenii nu accepta "plic".

iar eu nu stiu daca am dreptul sa ma duc cu ea acolo, fara sa platesc o chitanta, sau ma pot duce oricand , ca la un spital.

trebuie sa lamuresc aceasta problema,

Iti dai seama ca as vrea sa clarific, dar eu, nestiind daca am dreptul sa merg acolo,(sau oamenii aia sunt doar foarte draguti si ma primesc pentru ca e vorba de un copil) ma duc la ei numai cand am urgente mari si imi e cam jena.

Dar data viitpare cand voi merge, o sa intreb pe cineva, vad eu pe cine.

katalyna i-am mai facut si eu aerosoli, dar acum nu stiu daca ar ajuta-o cu ceva, la tusea ei, aerosolii cu ser fiziologic, doar.
Si deocamdata nu as vrea sa mai folosesc altceva de capul meu, pana nu vad rezultatele analizelor.

As vrea sa cumpar un aparat salin ,de care imi zicea Leditia si sa cumpar crema dintr-aceea de care zicea Deus.

Fetelor, cum e pana la urma cu pneumococul?
Cum se depisteaza asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Andra nu i-ai facut prevenarul?Pneumococul se poate depista in secretii(de ex analiza sputei-nu recomand,decat dk chiar e super necesar,e traumatizant zau si exudate faringiene,nazale)
Daca te-au primit la clinica fara sa-ti ceara bani ins ca e de stat si ai dreptul sa mergi mereu cu fetita.Daca era clinica privata,crede-ma ca-ti taiau chitanta :))
sanatate multa.
edit:parerea mea ca aerosolii cu diferite subst se fac doar la recomandarea medicului.Noi adrenalina am facut cand voiam sa-l scot din crize(tuse productiva cu momente de sufocari)Ventolin,dexa si altele,la fel,la recomandarea drului,cu dozajele calculate in functie de greutatea si varsta copilului.
POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Nu, Ledi, eu nu i-am facut evei niciun vaccin facultativ, exceptand rotarixul.

Deci pana la urma, la stat, la spital sau la policlinica, pot sa merg fara trimitere?
Ca la adulti se cere dovada ca esti asigurat.

La copii sa inteleg ca e oricum gratuit?

Mergi la inceput

Prevenar este tardiv sa-i fac acum, nu este indicat pe un organism slabit deja de boala.

Mi-a recomandat o colega sa-i fac o cura cu Imuno baby.

Mergi la inceput

andra da la copii este gratuit la policlinica.

vroiam sate intrb u cum ii dai evei siropu de muguri de brad???
i ai dat vreodata sirop de muguri de pin? si cum i ai dat?

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

Pai siropul l-au cumparat ai mei de prin Moldova, cand au fost in concediu, nu stiu exact de unde si i-l dau in combinatie cu suc de lamaie si grefruit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui getik1

andra da la copii este gratuit la policlinica.

getik mamika de

poze nunta

inseamna ca eu stiam gresit.
eu stiam ca un copil poate fi luat in evidenta de un pediatru din cadrul unei policlinici, gratuit, cum avem noi medicul de familie.
dar daca, copilul are medic de familie, pediatrul nu-l mai ia in evidenta gratuit, ci se plateste.

cand am fost la policlinica prima data, pediatrul la care am fost mi-a zis asa:
eu nu iau bani pe consultatia copilului, chiar daca vii fara trimitere de la medicul de familie, ca nu iau bani de la copii, fac mederia din placere si pasiune.
Dar daca vii fara trimitere, pot sa-l consult, dar nu pot sa-ti dau retete gratuite.

Cand a fost sotul meu a treia oara cu eva (a doua oara am fost tot la pediatrul respectiv) si a intrebat de dr respectiv, i s-a spus ca e in concediu si l-au intrebat ce problema are.El le-a zis ca fata are febra.
Intrucat nu era niciun pediatru generalist acolo, in momentul ala, l-au trmis la orlista, care, tot asa nu i-a luat bani pe consultatie si i-a dat si reteta din aia, compensata.

Eu, acum, ce sa mai inteleg??

O prietena de-a mea, care e asistenta, mi-a zis ca e probabil sa-mi fi dat reteta gratuita pt ca s-a considerat ca e urgenta, dat fiind ca fata avea febra si infectie in gat...

Eu nu mai inteleg nimic, cum sta treaba cu gratuitati sau nu

Mergi la inceput

andra am intrebat pe cineva care lucreaza la policlinica de stat la noi la targoviste si mia zis ca prima data cu trimitere este gratuit iar adoua oara la fel se considera consultatie tot pe prima trimitere. si fise in policlinica nu prea se fac decat la copii cu boli cronice care trebuiesc supravegheati indeaproape.

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput