Buna.
Prietena mea, care alapteaza exclusiv (bebelusul ei are 4 luni) a fost muscata de un caine vagabond. Din pacate detalii despre caine nu stim, asa ca nu putem presupune nimic - nici ca era sanatos nici ca nu.
Problema e - destul de urgenta - cu alaptarea bebelusului...poate sa il alapteze in continuare sau nu?
Stie cineva daca poate fi afectat copilul in acest caz in vreun fel?
uite aici
Citat: |
19.3.2 Pentru grupuri specifice de indivizi. v. antigripal Compatibil. v. antimeningococ Compatibil. v. antioreon Compatibil. v.antirabic (inactivated) (preparat in cultura de celule) Compatibil. v. antirubeola Compatibil. v. antitiroid Compatibil. v. contra febrei galbene Compatibil. 20. RELAXANTI MUSCULARI (CU ACTIUNE PERIFERICA) SI INHIBITORI DE COLINESTERAZA alcuronium Compatibil. neostigmin Evitati-l in combinatie cu atropina.Teoretic efecte secundare pot aparea. piridostigmin Compatibil. suxametonium Compatibil. Medicamente complementae vecuronium (C) Compatibil. 21. PREPARATE OFTALMOLOGICE 21.1 Agenti antiinfectiosi gentamicin Compatibil |
Multumesc mult.
Nu are sens sa spun ca prietena mea inca nu a aflat de la spital aceasta info?i-am dat-o eu...datorita tie
Sper sa fie ok amandoi (mama plus bebe)
uite si aici ce scrie la vaccin:
Citat: |
vaccin verorab: Sarcina si alaptarea Vaccinul nu a fost studiat din punct de vedere al teratogenitatii pe animale. In lipsa unor date suficiente pe subiecti umani, se recomanda amanarea vaccinarii pre - expunere. In cazul vaccinarii unor subiecti cu risc inalt de contaminare, trebuie evaluat inainte de vaccinare raportul beneficiu/risc. In cazul vaccinarii post - expunere, avand in vederea gravitatea bolii, sarcina nu este o contraindicase. Ca regula generala, este recomandat ca in perioada de graviditate si de alaptare sa se ceara intotdeauna avizul medicului sau farmacistului, inainte de a utiliza un medicament. |