13 septembrie 2010 este ziua cand se deschid portile scolii pentru boboci, scolari cu experienta "de viata", scolari de gimnaziu, elevi si studenti. www.desprecopii.com/info.asp?id=1830" target="_blank">Iata un articol despre emotii dar si sfaturi importate pentru parinti acelor copii care pasesc pragul scolii la pentru prima oara sau pentru a mai multa oara!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Pentru parintii ai caror copii vor incepe in noul an scolar clasa I
va recomand cartea " Copilul meu merge la scoala ! - mic ghid pentru parintii elevilor din clasa I " ap[rut[ la Editura Compania
9. Discutati si despre lucrurile delicate: toaletele din scoala (daca nu discutati dumneavoastra asta, cine o va face?).
pentru mine este un mare stres, mai ales ca e fetita ...
idei de folosire a toaletei la scoala?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
si eu am tot fetita si maine este prima zi de scoala. Am discutat cu ea dar...se pare ca nu da o prea mare importanta si ca nu ia in serios aspectul asta...
Si mie imi este teama de ziua in care va incepe scoala, ca nu va fi in regula, mai ales ca dupa vacante nu mai vrea sa se reintoarca la gradi; dupa vacanta de vara asa de lunga nu stiu cum va fi cand va trebui sa incepem scoala..