Buna,
Ma intereseaza hainele nu foarte scumpe si de calitate. Am gasit pe site la NEXT UK haine dragute la preturi foarte bune. A comnadat cineva? In cat timp vine comanda?
Multumesc
Magda, mami de doua comori
Eu am comandat de la Next de pe www.nextdirect.com Ultima oara, de exemplu, am facut comanda vineri si miercuri am primit avizul in cutia postala. Parca e 5 euro transportul si le primesti prin Posta Romana.
Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia
Intrati pe Topicul redoutistelor si o sa gasiti acolo mai multe informatii. fetele care au comandat pe LR.fr au comandat si la Next.
Succes!
next.co.uk nu livreaza in ro,au siteul nextdirectoty.com care livreaza la noi doar ca aici produsele sunt cu 20-30%mai scumpe decat pe site-ul mama si cateodata nu au toate produsele in stoc...intr-adevar livrarea este 5 euro si comanda vine in 5-6zile lucratoare,poate si mai repede
produsele sunt superbe si de f buna calitate,noi cam de aici ne imbracam in ultimul timp
de David si 36+
buna
Va multumesc mult pt raspunsuri fetelor! Sunteti super. O sa comand si eu negresit pt picii mei. Doar sa ajung in magazin sa vad ce marime sa coamand. Fetita are 112 cm inaltime si 20 kg iar baietelul are 70 cm si 7 kg.
Multumesc din suflet,
Magda, mami de doua comori