Aradence DC - (149) - Alaturi de Cristina Rubi

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am uitat sa scriu ceva ... la mine se gasesc niste banuti pentru Cristina, i-am primit de la Alinamoro si Ada. Mai pun si eu si cine doreste sa ma sune pentru ca daca Adi vine zilele acestea in Arad vreau sa ma intalnesc cu el si sa-i dau. Voi scrie pe o hartie numele persoanelor de la care am adunat, fara sume, cred ca fiecare da dupa cum are posibilitatea si orice suma conteaza, asa ca e mai corect sa fie trecut doar numele.

Ada, daca vorbesti cu Adi roaga-l sa ne dea niste extrase de cont pentru confirmari banuti, eventual pentru trecut pe prima pagina a subiectului de la umanitare (doar numele mic eventual) si sa ne zici daca deschide cont de BRD.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Pisiiii, n-am cum sa vb cu Adi ca n-am nr. lui, am mai zis. Tu n-ai vb deloc cu el de cand a venit?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, vezi ca ai sms cu nr lui Adi. Eu nu l-am sunat, am o zi nebuna si nu stiu cum sa fac, dar am zis sa vorbesti tu ca esti mai in masura sa-i explici ce si cum legat de bazar. O sa-l sun si eu mai incolo.
Iti trimit si PM ca nu mai stiu din numerele ce le am la care te uiti.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Nici nu stiu cum sa incep ,sunt coplesita de emotii ca voi toate ,dar imi doresc ca totul sa fie bine in viata Cristinei ,la fel ca pana acum.
N-am mai scris doar am citit si stiam ca joi e operatia , m-am gandit intreaga zi la ea ,imi pare rau ca n-am putut sa-i transmit si eu cateva ganduri si ma rog in continuare ca tot cosmarul sa se termine ,uff e greu.
Am vazut ca ati deschis subiect la umanitare ,si la bazar ,v-ati mobilizat cum ati putut pt a o ajuta macar financiar ,ca restul din pacate nu sta in puterie noastre .Cu bazarul eu nu stiu care-i treaba ,nici hainute nu am ca eu le dau una doua cum nu-s mai bune sa ma scap de ele (ca am eu o manie a aruncatului ), o sa trimit si eu la cei din lista mea mesajul si inainte de a citi propunerea Alinei m ,m-am gandit si eu ca ar fii bine sa adunam banutii noi astea de la aradence fara conturi sa-i dam direct la Adi .

Asa ca Flavia ,vad ca tu ti-ai luat acest angajament ,scrie-mi sau suna-ma cand ne putem intalni ,ca stam la o aruncatura de bat ,sa-ti dau si eu 50 E , atat pot momentan ,e putin la ce suma e nevoie ,dar ce sa faci daca nu ne-am nascut mai bogati .

De azi a inceput si David gradinita ,asta dupa ce i-am facut de nspe mii de ori coproparazitologiul care odata era negativ ,odata pozitv ,o nebunie ,cate laboratoatre atatea rezultate ,in final nu i-am dat nici o medicatie ,asistenta a zis ca e ok ,eventual daca vreau sa-i dau ceva naturist ,ca in general toti copii au viermisori la unii se vad la altii dupa mai multe incercari ,deci aiureala.

Si vroiam sa va intreb si de chestia cu atentiile (ca stiti ca mie-mi plac astea de numa ) dar n-am mai intrat , am analizat problema azi dimi si parese ca e nevoie ,n-aveam de gand , dar pfuui mai fac un compromis

Hai ca-l trimit pe asta sa nu-l pierd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

tot io ,ca eu dispar o luna ,apoi scriu o pagina si iar dispar , sigur v-ati obisnuit deja

La multi ani Ioana ,cu intarziere
Moni am primit pm-ul l-am transmis ,inca nici un raspuns daca e ceva te anunt.Miha
Gabi cum a fost prima zi din viata scolarului,cred ca emotionanta atat pt el ,dar mai ales pt tine.
Ada Iulia scolarita a fost incantata de eveniment?
Flavia e fain cand iti face declaratii,eu sunt obisnuita ca al meu e urmasul lui Shakspear
Miha refacere rapida .

v-am pupat ,merg sa mai fac cate ceva ,ca dupa masa merg sa-l inscriu pe David la inot .
Voi unde ati dus copii la inot ,stiu ca s-a discutat dar atunci nu eram interesata si n-am bagat la cap .Eu la Activ am zis ca merg sa vad ce si cum . Daca mai intrati careva poate imi raspundeti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau!
Felicitari proaspetilor gradinari si scolari!
Ildi majoritatea fetelor au dus copiii la inot la Polivalenta.Cred ca Iulia ta Ada a mers cu gradinita intr-o vreme la Activ, daca bine tin eu minte.
Miha chiar asa , cum esti cu genunchii?Ai reusit sa duci copii la scoala si gradinitza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Scriu rapid ca ma grabesc sa plec acasa...
Flavia, nu trebuie sa ne dea Adi extrase inca ca nu s-a donat bani de pe DC (cel putin n-a scris nimeni, de obicei anunta cine depune bani), doar atunci facem confirmari, in rest pe mine nu ma intereseaza confirmari pt. nu stiu ce cunostina de-a mea care-a primit mail-ul si a donat. Eu asa zic...parerea mea...
Va mai scriu cand ajung acasa, am si un mesaj din partea Cristinei pentru voi, mi-a scri Adi mail azi dimineata, dar n-am reusit nicicum sa scriu azi. Dimineata am venit la lucru cu pruncii dupa mine, pe Ade a luat-o un prieten si a dus-o la gradi, la 10 am mers cu Dragos la scoala, apoi am revenit iar la lucru (tot cu el)... mi o foame de mor.
Edit ca am scris cu multe greseli, graba...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui niko_26

Ildi majoritatea fetelor au dus copiii la inot la Polivalenta.Cred ca Iulia ta Ada a mers cu gradinita intr-o vreme la Activ, daca bine tin eu minte.

eu stiu contrariul ca majoritatea ne-am dus copiii la inot la Activ

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

A fost o zi foarte emotionata pentru noi, atat pentru Tudor cat si pentru mine. Am retrait si eu momentele din clasa I. A fost la deschidere ministrul invatamantului, primarul, prefectul, presedintele CJ, insp. scolar general si fiscare a avut cate un discurs.
Dupa festivitate am mers Blaga ca acolo are Tudor clasa, s-a facut prezenta, a vorbit putin doamna, dupa care si-au luat in primire rechizitele care erau puse pe banca. programul de after school va fi de saptamana viitoare.
De maine o duc si pe Ioana la gradi, azi a fost si ea la festivitatea lui Tudor.
Ildi daca i-a iesit negativ copro la David, de ce l-ai mai refacut?
Alina asteptam mesajul Cristinei.
Flavia eu pe miercuri mai am o promisiune de bani de la o prietena pentru Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau la Activ majoritatea copiilor care au fost, au fost cu gradinita.
Ildi Tudor a fost la inot la Polivalenta. Acum depinde ce vrei. Vrei sa invete doar sa inoate sau vrei performanta? La Activ nu se ocupa cum trebuie de ei...

Mergi la inceput