Aradence DC - (149) - Alaturi de Cristina Rubi
Raspunsuri - Pagina 16
alinamoro spune:
Alt mesaj de la Cristina:
"Azi am mancat la masa si am invatat sa ma ridic din pat singura. Trebuie sa port gulerul 6 saptamani si noapte si zi, trebuie sa mi se osifice implantul. Am vazut cum arat, parca sunt robot, 2 tije leaga implantul de corpurile vertebrale prin 5 suruburi. Din clavicula mi s-a taiat o treime si o bucata din stern ca sa se poata ajunge la a 3-a vertebra. In implant mi s-au pus bucati de os din clavicula mea. A zis ca primele 4 saptamani sunt periculoase, pana se osifica implantul, de aceea trebuie sa port gulerul tot timpul, mai ales noaptea cand nu iti dai seama ce miscari faci. Dr. a spus ca a fost o operatie oribila, groaznic de grea."
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
DianaArad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flavia ramona Diana, din pacate cred ca stiu despre ce vorbesti si nu is pe aceeasi lungime de unda ca si tine , e cu mac parca, nu? Un fel de galuste si sos, plus mac??? Da gasesc io si altceva facut de ei ce sa fie bun, nu scapa ea asa usor. de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006) Alaturi de Cristina (maria_rubi) |
E cu nuca, cioco si frisca .
alinamoro spune:
Ildi, tu scrii mult, fain si apoi dispari cu saptamanile. Hai mai des ca mie imi place cum scrii ca am ce citi la mesajele tale. Sunt sigura ca pe tine seamana Ivett ca-i turuie gurita.
Ada, zici ca nu-i place la Vlad la noua gradinita? Poate pana se obisnuieste... Nu-l muti inapoi?
Millyy, bine ai revenit din concediu!
Flavia, de ce l-ai tuns asa scurt pe Bogdi? Si la noi e 8 lei/zi masa la gradi.
Moni, stiu eu un laborator care mai are fonduri. Pe str. A. Muresanu (strada aia care da in T. Vladimirescu), la Centru medical dr. Begher. Am aflat si eu de la pacienti care sunt disperati saracii ca nu mai gasesc fonduri si trebuie sa-si faca analizele pe bani.
Daca vrei sa faci PET CT iti recomand Budapesta decat Oradea, e acelasi pret. La Oradea si-a facut mama unei cunostinte si n-a fost prea multumita. Iti scriu pe PM daca vrei ca nu stiu cine mai citeste pe aici.
Ai dreptate ca la Cluj sunt oncologi f buni. Prietena asta a mea a fost si in Austria si i s-a spus ca tot ce i-au facut medicii de la Cluj e foarte bine si n-au ce sa-i faca mai mult.
DianaArad, nuca, cioco si frisca??? Baga reteta si la noi...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
No ca am sunat-o pe Cris...si ma bucur mult ca are un moral bun, ca e increzatoare, ca abia asteapta sa poata bea visinata aia si sa ne faca un gulas Mi-a spus ca recuperarea va fi lunga si destul de grea, dar e increzatoare. Marti, daca totul merge asa cum trebuie, vine acasa. Am uitat sa o intreb daca ne primeste in vizita...macar asa scurt, dar vb asta cu ea atunci cand se intoarce.
Claudia si Raul-Andrei
Impreuna pentru maria_rubi!
alinamoro spune:
Clau, mersi de vesti despre Cristina.
Ma bucur ca-i optimista, asta o ajuta foarte mult in recuperare.
Somleac spune:
Ce ma bucura vestile despre Cristina. Doamne ajuta.
Ada, unde-i totusi Vladut la gradi?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
monica70 spune:
ALINA,CLAU mersi de vesti.Sunt sigura ca se va recupera complet si urgent Cristina.Ati vazut doar ce snur a mers pana acum!
ALINA mersi de info dar chiar am sunat acum si la ei (am sunat la vreo 7-8 azi) si mi-a zis ca nu mai au fonduri pe luna asta.Poti sa imi scri pm cu ce info mai ai.Io am sunat azi si la Oradea si la Bucuresti sa vad ce zic ei,la cat timp dupa interventii chirurgicale se face PET CT si la Oradea mi-a zis una ca dupa 3 saptamani,in schimb la Bucuresti mi-a dat raspuns mai realist adica dupa cel putin 4 saptamani,sau mai bine dupa 6 saptamani,pentru ca trebuie sa se vindece complet locul operatiei.Deci cam tot ce mi-a zis medicul de la Cluj.Rezidentul lui imi zisese ca si asta din Arad ca dupa 6 luni. Io cred ca fac asa o medie si ma duc colo peste vreo doua luni eventual.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
DianaArad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinamoro Ildi, tu scrii mult, fain si apoi dispari cu saptamanile. Hai mai des ca mie imi place cum scrii ca am ce citi la mesajele tale. Sunt sigura ca pe tine seamana Ivett ca-i turuie gurita. Ada, zici ca nu-i place la Vlad la noua gradinita? Poate pana se obisnuieste... Nu-l muti inapoi? Millyy, bine ai revenit din concediu! Flavia, de ce l-ai tuns asa scurt pe Bogdi? Si la noi e 8 lei/zi masa la gradi. Moni, stiu eu un laborator care mai are fonduri. Pe str. A. Muresanu (strada aia care da in T. Vladimirescu), la Centru medical dr. Begher. Am aflat si eu de la pacienti care sunt disperati saracii ca nu mai gasesc fonduri si trebuie sa-si faca analizele pe bani. Daca vrei sa faci PET CT iti recomand Budapesta decat Oradea, e acelasi pret. La Oradea si-a facut mama unei cunostinte si n-a fost prea multumita. Iti scriu pe PM daca vrei ca nu stiu cine mai citeste pe aici. Ai dreptate ca la Cluj sunt oncologi f buni. Prietena asta a mea a fost si in Austria si i s-a spus ca tot ce i-au facut medicii de la Cluj e foarte bine si n-au ce sa-i faca mai mult. DianaArad, nuca, cioco si frisca??? Baga reteta si la noi... Aradencele alaturi de maria_rubi Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
Alina, reteta pt. somloi galuska o gasesti aici ( una dintre retete ):
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/prajitura_somloi_galuska-1612/
Eu nu am facut-o niciodata, doar am mancat in Ungaria la un restaurant si mi-a placut .
alinamoro spune:
Moni, si eu zic sa mai astepti putin, poate ca ii prea repede sa-ti faci. Trimis PM.
adablackcat spune:
Miha, Vlad e la PP11, in Gradiste pe str. Crasna parca. Azi a fost mult mai bine, nu s-a mai plans deloc. Tu cum esti cu genunchii?
Clau, o sun si io. Musai s-o aud unpic!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC