Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (447)
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
Mai Luny, sa stii ca daca te-ai gandit ca postand de trei ori acelasi mesaj recuperezi din urma, nu ne pacalesti
Asa m-a distrat Muful cu vobaluuul ...mai adu-l in IOR ca si Dudu+Andei se pricep la vobal, fac fente, chestii...desi ei sunt mai mult preocupati de automobilism. V-am zis ca Giani i-a cumparat masina lu' fi-su dupa ce a incercat initial sa ma convinga pe mine ca nu are rost ??? Vorba lu' Kya, ciubanu' cu cupilu'
Naty,po-ze poze po-ze 
Si sa ma inveti si pe mine ce sa faca Mimu ca Petrica, sa ramana la inima oamenilor...numai sa nu fie de gatit 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
natynic spune:
Iata deci si pozele (veeechi, va dati voi seama): http://community.webshots.com/album/578568295xwbHIH
Olgutzika spune:
La Luny repetitia e mama invataturii. Acum scoatem toate creioanele si notam din memorie, daaaa? 

Mimo, hihi, nu m-am simtit aratata cu degetul ca m-as plange, dar am realizat ca de fapt cam asta fac
. Si da, Ioana e de referinta in multe privinte
. Dar iti recomand ca despre gradinite sa vorbesti mai bine cu un barbat, de exemplu cumnatul Ursulicai ( Ursulicoooooo! ). Lesini de ras!!!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Kya spune:
Bine, bine... te invit eu
Pe amandoua ![]()
Luny
welcome back! Ti-am zis eu ca Mufa s-ar fi completat bine cu Zana la tobogane!
Nici nu vreau sa-mi imaginez ce speriatura ati tras... Brrr!
Naty foarte dragute poze, dar ma asteptam sa o vad pe Iulia acum
Noroc cu tine, ca mi-ai dat ideea sa sortez si eu hainele copilului, acu' ca inca doarme.
Olga si pe mine ca si pe Mimo ma mananca limba sa-ti spun cateceva din experientele mele, dar ma abtin, ca deh... Lasa ca vorbim "la masa" 
By the way, prin care parcuri va duceti dupa-masa?
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
KYA :IOR,oite! te asteptam ...am glumit cu masa, stai blanda 
Chiar asa , Ursulica pregateste bunatati pentru ziua ei CRED 
Naty, acum ma uit
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Iata deci si pozele (veeechi, va dati voi seama): http://community.webshots.com/album/578568295xwbHIH Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
Superb intr-adevar! Eu care-s cu, curtile
Voi da o fuga, te buzzui cand ma hotarasc sa merg ,merci mult 
Poza cu Iulia mica m-a umplut de emotie

Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Sa nu uit, KYA...sa nu veniti carecumva fara masina ca e jale
Macar sa anunti ca mai am eu in portbagaj o tricicleta in genu'
Si oricum, sa spui "la capitan" ca Mimu ii ducea dorul zilele trecute.Sper ca v-am convins sa veniti.
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Kya spune:
Ce masina soro? Vrei sa vin cu masina cu printese a Sanzianei? Sau cu troti berde sau cu tricicleta? Take your pick! ![]()
Deocamdata mandra doarme, sper sa nu se faca noapte pana se trezeste...
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Pai da, si Dudu doarme ...ma duc sa-l scol ca la noapte o sa numaram oi
Mai devreme de 7 juma nici noi nu cred ca ne urnim. Masina d-aia de se da din picioare pe langa ea,nu stiu eu asa pe culori. Dar astia doi se ciocnesc, se tavalesc, se calaresc...e jale! Cred ca aia cu printese se potriveste celmai bine descrierii activitatilor 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)

Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica