Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Buna fetele! De foarte putin timp sunt si eu pacienta dr. Tutunaru, asa ca va cer permisiunea de a ma alatura voua!
As vrea sa-i raspund Luminikai....
Eu sunt intr-o situatie destul de complicata...chiar disperata as putea spune!...am ajuns la dr. T in ultima instanta, auzind ca dumnealui face FIV cu ovocite adunate pe ciclu natural pe parcursul mai multor luni. Sansele mele sunt destul de mici chiar si pe natural pentru ca am un AMH foarte foarte mic, asa ca m-am gandit si la FIV-ul cu donatoare. Chiar m-am inscris la o clinica din Cehia......insa domnul doctor mi-a spus ca se face si la ei la clinica FIV cu donatoare anonima exclusiva si ca aceasta procedura este perfect legala la noi in tara. Pentru mai multe informatii eu zic sa dai un telefon.
Doamne ajuta!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Hope pup fata
Tin pumnii...ai mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Rala, felicitari pentru Maia!!!
Sa fiti sanatoase si norocoase! Ma bucur tare mult ca totul a decurs bine si ai nascut repede si sper, si usor. Pune-te pe picioare, ai grija de bebelina si ne auzim.
si inca o data: FELICITARI!!!!

Mami de Dudu si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felicitari rala , bun venit pe lume maia , sa fii sanatoasa , papacioasa si sa ai o viata plina de bucrii

felicitati si taticului

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Rala- FELICITARI

Refacere usoara ... si buburuzei
Georgia- ce mai faci?? Esti ok???
Cred ca vom urma si noi ...

Aris - ce mai face piticul?? Nu cere un fratior/ surioara...?

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Rala felicitari pt puiutza luptatoare! Sa fie sanatoasa, mancacioasa si puternica ca mamica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

Rala, felicitari, sa fiti fericiti toti trei
Hope, bine ai venit printre noi
pup toate tutunicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Buna ziua sunt ndra, am o fetita de 1 an si 8 luni, am nascut cu Dl.Dr.Tutunaru la Elias, excelent doctor, ...daca aveti nevoie de solisti, formatie pentru nunta, botez, petrecere, aniversare, va rog sa-mi scrieti si va dau detalii, sotul meu este interpret de muzica populara are si formatie pt. diverse evenimente, trupa etno, cu incredere, va pupik.
http://www.petricaciobanu.ro ; http://petricaciobanu.blogspot.com/
; http://www.formatiabuchet.ro/
Sarcina si Nastere usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Raluleeeeeeeeeeeeeeee... felicitari din suflet mamica mult incercata, sa va traiasca Maia, sa fie sanatoasa si papaciosa ,felicitari si taticului
ma bucur tare mult pt voi, inca o invingatoare
recuperare usoara draga mea

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> 31+ Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

FELICITARI RALA !!!
Sa-ti traiasca printesa Maia , sa creasca frumos si sa fie sanatoasa ! Sa va bucurati de ea clipa de clipa , sunt cele mai frumoase momente....
Felicitari si taticului !
Refacere rapida , si cand ai timp ... te asteptam cu povestea nasterii .

Mergi la inceput