Albinutze de Mai-Iunie(88)O asteptam pe MARIA!!!!!
Raspunsuri - Pagina 15
ana_micu83 spune:
IOANA uauuuu ce semnatura fainaaaa!!
Super! Bravooooooo
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
miruta spune:
ALINA....felicitari,ma bucur ca ai reusit sa nasti natural si sunteti bn amandoua.MARIA,bun venit !
IOANA....felicitari din suflet!Ma bucur tare mult pentru voi!
miruta spune:
ANA....La multi ani!si sa ne scrii pe forum si la nunta de aur!
si noi tot astazi facem un deceniu de cand suntem impreuna !(ca de la nunta sunt mai putini).
honeybaby spune:
Salutare !!
Tot intram pe aici sa vad ca afla Bebe Beca se culoare are carutul
Bebe Beca fericitari pt bebe cu putza din burtica

Alina - refacere usoara , bebelina sanatoasa, papacioasa si necoliciasa

Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Salutare !! Tot intram pe aici sa vad ca afla Bebe Beca se culoare are carutul Bebe Beca fericitari pt bebe cu putza din burtica ![]() ![]() ![]() ![]() Alina - refacere usoara , bebelina sanatoasa, papacioasa si necoliciasa ![]() ![]() Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)Doamne ajuta sa fim sanatoase ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Doaamne, Honey, ce m-ai bagat in ceata

bine...sunt si obosita...dar nu mai stiam la ce club sunt
vedeam ultimul post al tai si ma gandeam ca e al tauBeca, felicitari!!!!!
(bine..stii ca n-am vazut din prima
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
mihaelutza_c spune:
buna fetelor.
ana_micu felicitari si la cat mai milti ani inainte cu dragoste si fericire si sa ne servesti cu ceva bun si la nunta de aur

cris si eu sunt interesata de propunerea ta.dar probl e ca nu am PM si nici nu stiu cum sa imi fac,dar iti dau ID miha_ela_costin.
va pupam si va uram o seara placuta!!!
cris_82 spune:
mihaelutza_c nu ai activat PM-ul
,baga-i o activare pls
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
andata spune:
Cu intarziere...
mh, condoleante. Nu stiu cum e sa pierzi un parinte, dar ma rog pentru sufletul lui si linistea voastra
sori, multi ani fericiti si plini de bucurii inainte
Ana, multi ani fericiti inainte, sa fiti fericiti, sa va iubiti si sa aveti parte de tot ce va doriti
Noi luna viitoare facem 19 ani de casnicie
Ioana, felicitari din inima. Micutul va intregi familia, deja atat de frumoasa. Tati cred ca deja are pieptul umflat ca are flacauas
cris, la ce te-ai gandit?
andreea, ti-am mai zis ca faci niste poze superbe? Mai ca as zice sa iti castigi din asta existenta.
Flo, multumesc din suflet pt urarea (sms-ul) de ziua pustiului. Nici nu imi vine inca sa cred ca am baiat major!
Va pup pe toate, Carla, Dici, Andreea S, Ramona, Anaela, Alynta, Carmina, Adriana, Elena (nicuratze), Gina, Mirela si daca am uitat pe cineva imi cer iertare, ora e de vina.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita