Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (310)
Raspunsuri - Pagina 7
Monyca.C spune:
Seara buna fetelor !!! pe unde sunteti ? cam slabuta activitatea pe forum zilele astea...![]()
Lala ce bine arata tortul..l-am salvat si eu, ma mai gandesc daca sa-l fac sau nu, am facut azi prajitura care v-am aratat-o zilele trecute si voua..a iesit f buna, sotul o gusta..spune ca e buna, a mancat pana acum de 3 ori din ea..acum imi zice sa nu-i mai fac asa cu ciocolata ca se ingrasa 

dupa ce s-a saturat si a mancat pana i s-a aplecat imi zice sa nu-i mai fac asa...si-mi zice mai bine sa-i fac cremsnit ca cica-i mai usoara
oooffff barbatii astia...nu e mai bine daca nu mai fac deloc ? sa vezi atunci ce apreciaza si un chec...
Vroiam sa va intreb, am mai intrebat o data mai de mult pe forum..mai e vreun bobocel, baietel nedecalotat ? adica sa nu va fi atins deloc de partea aceea ?![]()
P.S am trimis poze pe mail-ul nostru, cine doreste sa le vada...apropos, vreau si eu va rog parola, le tot incurc..
va puuup !!!
Nerantula spune:
Neata!
Noi am luat-o pe urmele lui Radu si a lui Teo
, ba febra, ba muci si tuse, ba toate ... de vreo luna! De ieri a inceput din nou febra agresiv, intre antitermice la 4 sau 6 ore ajunge la 39, nu mananca nimic, abia bea cate 100ml lapte la distanta de muulte ore, in rest ar sta numai la san, habar n-am la ce ajuta si colostrul asta din care tot trage de vreo 2 luni, ca s-a imbolnavit acum mult mai mult decat in primele 20 luni adunat ![]()
Alte simptome nu are, decat febra asta foarte puternica, ce poate fi?
Sper sa nu nasc zilele astea, ca nu stiu ce le fac la amandoi, nici nu stiu cum as putea pleca de acasa, azi-noapte am mers cu el in brate la toaleta ca nu se dezlipea, incercati sa va imaginati cum am facut asta cu ditamai burta si un maimutel plangacios atarnat de mine 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 4 saptamani !! 
andy_galro spune:
Neata! si 

pentru cine doreste!!!
noi sambata ne-am petrecut
, i-am tinut ziua lui Andrei si afost fffff frumos. Am fost la o casa special amenajata pentru petreceri pentru copii si s-au distrat tare bine micutii
avem si cateva poze de la Party de 2 ani. Enjoy!
nerantula multa sanatate lui Gruia si tie multa putere mami
babytza 
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro Neata! si ![]() ![]() pentru cine doreste!!!noi sambata ne-am petrecut , i-am tinut ziua lui Andrei si afost fffff frumos. Am fost la o casa special amenajata pentru petreceri pentru copii si s-au distrat tare bine micutii![]() avem si cateva poze de la Party de 2 ani. Enjoy! de Andrei Petru(18.08.2008)_ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
Multumim de cafea
..tocmai ce o sorb din plin!foarte dragutza locatia si cu de toate : jucarii, iarba verde, gratar..mi-a placut mult

Iar ideea cu paharele chiar e ingenioasa!
Ca sa nu mai zic ca sarbatoritul s-a bucurat din plin de tort..si l-a savurat pe tot!
Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!

mamidestefan spune:
Sarbatoritilor de azi si de zilele care au trecut! 
am fost cam prinsa zilele astea...pregatim party-ul de duminica (in week-end ..ca in rest nu prea e timp mai deloc
)
mamidestefan spune:
Ada V-ati distrat nu gluma la Mamaia
Lasa ca va reveniti voi..important e ca a meritat!
Mai zi-ne si noua care sunt beneficiile laptelui de capra..ca eu stiu ca e mai bun...dar nu stiu de ce 
Monica.C Am vazut un bebe "bine crescut" si zimbind fericit, o printeza cu codite, o mamica frumusica foc si un tatic protector si atent cu familia lui. Sa fiti fericiti si sa va bucurati in fiecare zi de minunile care le aveti. Uneori pare destul de greu cu doi copii, dar satisfactiile sunt duble si din ce in ce mai mari pe masura ce cresc. 
Lalamultumim de reteta. Am salvat-o si eu, dar mai dureaza pina sa o si testez
!
Sanatate multa boboceilor bolnaviori!
Si eu am gitul un pic in "pioneze"..dar sper sa treaca cu "bilutze"!
you all si o saptamina usoara tuturor!
andy_galro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
Multumim de cafea ..tocmai ce o sorb din plin!foarte dragutza locatia si cu de toate : jucarii, iarba verde, gratar..mi-a placut mult ![]() Iar ideea cu paharele chiar e ingenioasa! Ca sa nu mai zic ca sarbatoritul s-a bucurat din plin de tort..si l-a savurat pe tot! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii! ![]() LIDIA , mami de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
Multumim!
ici multi pentru voi
felicic76 spune:
8 septembrie Miruna Anisia MommyMagda

8 septembrie Luca Noah EvaF
9 septembrie Maria si David Matilda33
10 septembrie Andreea_Maria _Irina

10 septembrie Harri Alexandru Cristineescu

11 septembrie Luca Nicolae Musettepink

12 septembrie Elsa Maria Piolica

12 septembrie Maya_Mihaela CosmyB
13 septembrie Tudor Gabriel Simo_ef
cam in urma cu uratul.... dar mai bine mai tarziu![]()
babytza: o imbratisare si un gand bun 
nerantula:
si te sustin mult(virtual si cu gandul) in perioada aceasta.... te inteleg perfect prin ceea ce treci cu Gruia si sper si sunt sigura ca o sa gasesti in tine resursele necesare sa faci sa iasa totul asa cum vrei tu 

lala: cand te citesc mi se ostoieste dorul de sora si nepoatele mele din Spania, sunt identice la comportament cu ale tale fiice si pentru ca ne-am vazut si imprietenit in vara aceasta si au vazut ca seman cu mamam lor (nu suntem gemene, dar strainii asa cred, semanam foarte mult fizic), m-au sunat duminica si mi-au parat-o pe mama lor ca le-a pedepsit (au varsat apa, intentionat zice sora mea, pe mobilele amandurora si sora mea nu a mai putut salva poze si inregistrari video cam de un an de zile, drept urmare nu le-a mai dus in parc si nici nu le-a lasat cu bunicii, asta dupa ce o santajasera la comun: si ce daca, vine Paco si Espe si ne duc la carusel) In receptor auzeam: "tia, ajuta me.... habla con mami, por favor" si suspine si circ, si sora mea era impasibila, ca i-am si zis ca daca era mai aproape, veneam si faceam "io ordine"[bla][bla]
Mor sa am si io doua fete

noi suntem bine, Vlad este la fel...de nazbatios, sambata nu a vrut sa doarma de pranz, asa ca , de oboseala, a luat amprenta la trotuar cu : buza de sus, nas, frunte, tot ce era proeminent...a plans un pic, apoi s-a linistit.
Duminica dimineatza juliturile deja prinsesera un pic de coaja, devenisera maronii si dumnealui s-a vazut in oglinda: Jaleaaaaaaaaaa de pe lume, fratilor! A urlat juma de oraaaaaaa.... Copilul asta o sa fie un narcisist... Dupa ce s-a calmat imi aducea mie oglinda, sa ma uit numai io
In rest se comporta ca o maimutica, ne imita: pune telefonul la incarcat, scoate/pune rufele in masina, se scobeste in dinti cu scobitoare sau in urechi cu betisor
Asa ca o sa cumpar inca o olita, ma fac si eu ca una alta acolo si imi pun toti banii la bataie ca va vrea si el.... (Face si rele la imitatie: ataca tigarile sau vrea sa-si puna sprit
: o data ia sticla de vin, o data pe aia de apa minerala
)
Clar ca este un burete, el inregistreaza tot ce facem noi in casa...
Aaaaa,..pune scaun, se urca pe el si deschide frigiderul, scoate de acolo ce-l intereseaza: cascaval afumat, mustar si danonino, culmea este ca el chiar le mananca pe astea
baga degetul in mustar si apoi se linge incantat
, iar la danonino s-a prins si trage de coltul staniolului un pic, cat sa-si bage degetul
Este un dulce si un frumos
Apropo de lapte, nu a mai vrust Nestle 1+, i-am luat 2 + si nu l-a agreat deloc, i-am dat ZUZU si bea o cutie pe zi: dimineatza, inainte de somnul de pranz pentru ca nu vrea sa manance la 12 cand se culca ci ia pranzul la 15 sau 15 30 si seara la culcare....330 mlx3 = cutia. Nu-l pacalesti: isi alege biberon, se duce la frigider si-ti arata cutia, apoi la aragaz
O sa vreau si eu sa ma interesez un pic, sa vb cu Dr, parca as alege un lapte mai consistent, mai vitaminizat, nu cred ca-i asa mort dupa Zuzu, ci ca pe acesta i l-am dat si l-a si agreat
anca81 spune:
Hello, hello!
Babytza, un gand bun si o imbratisare din partea mea. Si eu mi-am pierdut tatal, stiu ce inseamna sa adormi si sa te trezesti cu un gol in suflet.
Sondaj:
Spalat pe cap - cam 1 data/saptamana sau la nevoie, are plete si e cam greu sa-l usuc. Ii place dusul/baia de orice fel, lasa capul singurica pe spate si nu face niciun pic de circ.
Lapte - 300 ml, 150 din bibe dimi si 150 cu cereale tot dimi
TV - se uita...cam mult. La desene sau la muzica. Atat. Daca se schimba canalul chitaie "ala ala" (adica lala) si daca nu i se face pe plac merge mai departe.
A inceput sa repete dupa noi cam tot ce spunem. Cuvine noi: oaca (vaca), cu-cus (cus cus), body (m-a vazut pe mine intr-o bluzita mai stramta pe corp si mi-a aratat cu degetul body). 
Carla &
mami

de