Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (310)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Angelyna, multumim.
Si Crina e o scumpica.Sa vezi parade ce va face cand mai creste.

Eu aseara eram la bucatarie ca sa fac tortul lui tati si Alice ma ajuta (ea a facut bezeaua). Ea mereu ma ajuta. Se pare ca ii place bucataria; poate ma mosteneste pe mine. Pt mine nu-i nimic mai relaxant. Si ii spun Annei: "hai Anna ,nu vrei sa o ajuti si tu pe mami?"-mai mult fiinca aveam eu treaba si eram singura cu ele si as fi vrut sa stea pe langa mine. Si ea zice "nu, aba" , adica "nu, am treaba". Si cand merg sa vad ce mare treaba are, IATA CE FACEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

aaaah, Lala !!!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 5 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

moa Lala ce mi-ai facut

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sot de Lala. ce minunatie de tort mananc de pofta o cioco:) ma distrez copios cand citesc posturile despre perlele fetelor tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

LUCA NICOLAE Irina multa sanatate si noroc puiului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Multumim frumos!
Scuze ca v-am facut pofta. Fac cinste cu cate o felie.

Merg la nani ca sunt varza. Si maine merg la aeroport sa-l duc pe tati ca iar pleaca.Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Irina, Cristina si Musette, sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si norocosi si sa va bucure in fiecare zi.

Deea
Harri
Luca

Dupa patru zile de gradi Radu a stat vineri acasa, ii curgeau mucii robinet (verzi nene!). Dorel era bine.
Ieri am zis sa oferim copiilor niste aerosoli naturali de calitate, si am tras o fuga pana la Mamaia.
A fost super fain, ne-am lasati purtati de vant pe plaja, si ne-am plimbat cu gondola de l-am imbogatit pe Mazare... nu se mai dadeao copiii jos din ea.

Azi dimineata... platim: Radu tuseste, Dorel e plin de muci, si pe mine ma doare in gat.
Daaaar, a fost suuuuper fain (mai vreau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

sot de Lala!

Babytzule

Spalat pe cap: o data pe saptamana, daca ar putea, ar fenta-o si pe aceea...
Dus le faceam zilnic, si de doua ori pe zi... de cand s-a racit mai rarut ca e frigalau in casa.

Lapte: am trecut pe lapte de capra. Bea fiecare cam 200ml de 3 ori pe zi. Caut niste multivitamine bune (de calitate, fara porcarii prin ele, pentru copii) sa le dau sa mai suplinim ce pompau aia in LP.
Vreo recomandare?

Desene animate, da, se uita. Cars, Thomas, Roary, Pocoyo. Borboletina, Mariana cuenta, O Sapo... cam asa.
Seara la culcare, Mezzo, cate un concert.
Si tati se uita la ceva topuri rock pe VH1, si astia stau ca mustele lipiti de ecran si batzaie din pampersi.
In rest, am decretat, spre disperarea sotului, ca nu ne mai uitam la filme in sufragerie (care e si camera lor, unde dorm si stau toata ziua), pentru ca noi ne uitam la CSI, NCIS, Criminal Minds, Genesis, si altele de gen...
Radu nu baga televizorul in seama daca ruleaza altceva decat desenele favorite sau muzica, dar Teo a inceput sa fie atent si sa puna intrebari, asa ca evitam sa ii expunem la subiecte pe care le pot interpreta prost.

Zacusca... vreau si eu... trimite careva un borcan doua pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata!!

Cafeluta calda pentru mamici!!!

La Multi Ani cu sanatate bobocele dragi:

ELSA

MAYA

MAMICILOR SA VA TRAIASCA FETITELE SI SA AIBA PARTE NUMAI DE BUCURII!!! VA PUP CU DRAG!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Elsa
Maya

sa fiti sanatoase si fericite toata viata voastra!!

Nocom, mercr de !!!

Ada, ma bucur ca v-ati distrat la mare!!!
sanatate multa!!
hai ca-ti trimit eu zacusca!!!

Mergi la inceput