Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (310)
Raspunsuri - Pagina 16
Nerantula spune:
Multumesc de sfaturi si suport tuturor!

Dia, i-am dat actimel pentru probiotice, la el nu era laxativ, bioticsul nu am in ce sa i-l dau
, pun pe primul loc hidratarea si aproape orice lichid e permis (incerc sa nu ii mai dau, totusi, LP).
Sunt in dubii .. MF a zis augumentin, pediatra biseptol ... coprocultura e gata abia luni... ce sa ii dau?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 4 saptamani !! 
andy.p spune:
Lumi mai ai ff putin si tu..acomodare cat mai usoara iti doresc,ca e tare greu
Kllemi sanatate Amaliei si multumim de urari.
Dya tati sta cu Alexia pana in jur de ora 9,cand o duce la buni.Eu am reusit sa-mi pun orele de la 9 si de la 10 incolo.Nasol e ca asa nu ajung sa-l scot pe Andy la amiaza,da il pot duce dimineata la sc.Doar martea merg pe 8 si atunci il duce buni ca ramane la ea.Sper sa reusesti sa-ti schimbi orarul ca asa nush daca poti face ceva cu Deiu
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
dyanira spune:
Am pus un link cu cateva poze din vacanta:
http://picasaweb.google.ro/102339502977793183469/PozeVacanta2010?authkey=Gv1sRgCJ-mm8am-Jq7uQE#
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Si cateva de la ziua lui Deiu
http://picasaweb.google.ro/102339502977793183469/Deiu2Ani?authkey=Gv1sRgCNHzmq_o7c7AzwE#
Din pacate ff putin am pierdut o gramada din poze si din vacanta si de la ziua lui ca s-a stricat laptopu si nu au mai putut fi salvate.Am avut si cateva filmulete faine care s-au dus si ele

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Laura eu am in 2 zile de la 9 si restu de la 8.Daca stau sa ma gandesc e ok asa ca nu am decat intr-o zi pana la 14 in rest termin la 11,12 sau 13 ceea ce e bine ca am restul zilei libere.Ce nu imi convine mie ca am ferestre destul de multe zic eu 5 pe sapt.
Pe Andy il ia tot buni??
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Nerantula multa sanatate.Daca la voi nu e laxativ e ok.Cu tratamentul atat pot sa zic ca biseptolu nu e antibiotic si la infectie bacteriana e cazul de antibiotic, augmentinul e cu spectru larg poate o merge...
Ah si ce mai stiu eu biseptolu merge bine pe infectii urinare si digestive are actiune bactericida insa din cate stiu merge pe forme mai usoare si la voi pare o forma mai grava.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Monyca.C spune:
Dya ce mare e Andrei !!!!! wooooowwww...vb alexei zici ca are 3 ani !!! sa va traiasca !!! super frumoase pozele...
Nerantula si eu sunt de acord cu ce a spus Dyanira in ceea ce privesc medicamentele..pupici si insanatosire grabnica !!!
piolica spune:
LA MULTI ANI ALEXIA! 
Diana, ce mare e Andrei, chiar ca zici ca are 3 ani. Apropos, citi cm are?
Nerantula, multa sanatate pt Gruia, iar tie sarcina usoara si pina la termen.
gaia.nevia spune:

La multi ani, Alexia! 

Laura, multi
sa-ti fie fata sanatoasa si voioasa! La multi ani!