Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (310)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Multumesc de sfaturi si suport tuturor!

Dia, i-am dat actimel pentru probiotice, la el nu era laxativ, bioticsul nu am in ce sa i-l dau , pun pe primul loc hidratarea si aproape orice lichid e permis (incerc sa nu ii mai dau, totusi, LP).

Sunt in dubii .. MF a zis augumentin, pediatra biseptol ... coprocultura e gata abia luni... ce sa ii dau?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 4 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi mai ai ff putin si tu..acomodare cat mai usoara iti doresc,ca e tare greu

Kllemi sanatate Amaliei si multumim de urari.

Dya tati sta cu Alexia pana in jur de ora 9,cand o duce la buni.Eu am reusit sa-mi pun orele de la 9 si de la 10 incolo.Nasol e ca asa nu ajung sa-l scot pe Andy la amiaza,da il pot duce dimineata la sc.Doar martea merg pe 8 si atunci il duce buni ca ramane la ea.Sper sa reusesti sa-ti schimbi orarul ca asa nush daca poti face ceva cu Deiu

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am pus un link cu cateva poze din vacanta:
http://picasaweb.google.ro/102339502977793183469/PozeVacanta2010?authkey=Gv1sRgCJ-mm8am-Jq7uQE#

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Si cateva de la ziua lui Deiu
http://picasaweb.google.ro/102339502977793183469/Deiu2Ani?authkey=Gv1sRgCNHzmq_o7c7AzwE#

Din pacate ff putin am pierdut o gramada din poze si din vacanta si de la ziua lui ca s-a stricat laptopu si nu au mai putut fi salvate.Am avut si cateva filmulete faine care s-au dus si ele

Diana

Mergi la inceput

Laura eu am in 2 zile de la 9 si restu de la 8.Daca stau sa ma gandesc e ok asa ca nu am decat intr-o zi pana la 14 in rest termin la 11,12 sau 13 ceea ce e bine ca am restul zilei libere.Ce nu imi convine mie ca am ferestre destul de multe zic eu 5 pe sapt.
Pe Andy il ia tot buni??

Diana

Mergi la inceput

Nerantula multa sanatate.Daca la voi nu e laxativ e ok.Cu tratamentul atat pot sa zic ca biseptolu nu e antibiotic si la infectie bacteriana e cazul de antibiotic, augmentinul e cu spectru larg poate o merge...
Ah si ce mai stiu eu biseptolu merge bine pe infectii urinare si digestive are actiune bactericida insa din cate stiu merge pe forme mai usoare si la voi pare o forma mai grava.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Dya super faine pozele. cat de mare e Deiu, zici ca are 3 nu 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Dya ce mare e Andrei !!!!! wooooowwww...vb alexei zici ca are 3 ani !!! sa va traiasca !!! super frumoase pozele...

Nerantula si eu sunt de acord cu ce a spus Dyanira in ceea ce privesc medicamentele..pupici si insanatosire grabnica !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!

Diana, ce mare e Andrei, chiar ca zici ca are 3 ani. Apropos, citi cm are?

Nerantula, multa sanatate pt Gruia, iar tie sarcina usoara si pina la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani, Alexia!

Laura, multi sa-ti fie fata sanatoasa si voioasa! La multi ani!

Mergi la inceput