Aspirante optimiste > 20 ani (571)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna seara fetele
tuturor

fetelor care urmeaza testarea le doresc II linite pe test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele!

chiar nu mai apar liniute?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

fetelor, va pup!
merg la somnic
noapte buna!
va pupacesc pe toate

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

buna dragutelor! ce mai faceti? eu sunt cam suuuper ocupata in perioada asta asa ca numai seara apuc sa mai intru. nu prea (adica deloc ) ma pricep la analize, dar eu va doresc la toate sa fie totul cat mai ok si sa ne vedem pe toate cu doua liniute cat mai repede. la mine e deja intarziere de 3 zile. test mai fac numai saptamana viitoare ca mai repede nu cred ca are rost
va pe toate

Mergi la inceput

nu mai e nimeni? ati plecat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

buna seara fetele mele dragi! va pup dulce pe toate si va multumesc pentru sustinere

Citat:
citat din mesajul lui crpopeasca
Buna fetelor...
Desi va urmaresc de mai mult timp nu am intrat sa va salut pana acum...dar uite ca o fac pana la urma.

Sunt si eu aspiranta la statutul de mamica din aprilie 2009 deci de un an si jumatate si am 35 de ani. Am ramas insarcinata de 3 ori pana acum, dar din pacate am pierdut toate sarcinile f. devreme... 5-6 saptamani. Probleme mele depistate pana acum ar fi ovare micropolichistice, uter infantil si un deficit de perioada luteala (8-9 zile).

Acum sunt in 1DPO si sper sa vad "dublu" in 14 zile.
Pupici la toate...si cat mai multe teste pozitive.

bine ai venit si iti doresc sa treci cat mai repede la odisee
am vazut pisicuta..
si mi-am bagat nasul si prin celelalte pozici.. tu esti miresica?? esti tare dragu`

deeva73 imi pare rau pentru IA-urile ratate.. cunosc si eu pe cineva care a facut FIV.. dar din pacate fara succes.. iti doresc sa iti iasa in prima! sa fie cu noroc! iti tin pumnii
si distractie placuta la nunta!

didi si tie iti urez multa bafta sa iasa din prima FIV-ul! mult noroc si tin pumnii stransi!

draguta bafta multa si tie! eu tot sper ca pana la IA sa ramai natural..

cos_minutza ai scapat de butoi? sau se tine dupa tine? haida, capul sus, umerii si fundu` inapoi, tztzele inainte si mergem mai departe! trebuie!

lorena o sa fac duminica testuletzu`.. azi l-am cumparat..

paula imi pare rau pentru testul negativ de azi.. poate mai intarzie si pana la urma iese pozitiv, daca nu, te asteptam luna viitoare cu testul pozitiv si bebe la purtator
si eu cred ca ai ovulat in ziua 24..

ramo_b daca ai ovulat in z25-26 inseamna ca esti in ziua 7-8 DPO ceea ce inseamna ca e prea devreme pentru test.. mai fa unul peste vreo 3-4 zile in caz ca nu vine scufitza rosie iti tin pumnii

mamutz tin pumnii sa iasa cum iti doresti tu

gabyv:<<"atentie, ca la mine acolo e mic si strant" mai ramane sa zic ca e intuneric si umed, hahaha>> hai ca ai fost tare

AlinaBu te bagi la un test duminica de dimineata? hai sa fim colege de testare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

merg sa fac un dusuletz si apoi ne vom baga la un film.. azi am fost plecati dar maine sper sa stau mai mult cu voi

a! am facut un test alinta (din ala din carrefour, la 3.95 lei) pe la 16:00 care a iesit negativ.. se vede doar o umbra la linia de test daca ma uit super-atenta.. este linia de uscare.. vedem duminica ce va fi

va pup dulce pe toate si ne citim maine somn usor!

Mergi la inceput

hi,hi nu e asa sunt Z16 DPO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

alina, da tu ce pazesti mama de nu bagi un test
astepti sa miste si apoi faci?
ca sa-i afli si sexul

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

as vrea eu sa miste... pai eu am mai facut 1 in z41.. ce sanse ca testul sa nu fi indicat corect? ( mi-a iesit negativ )

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput