noi, sagetatoarele (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

Anca La multi ani sotului!

Doamne, Nico, multumesc, ce surpriza placuta! Am intrat intamplator... Of, sper ca Alex s-a recuperat deja, e grea operatia si polipi, si amigdale, odata.
Si ce casuta frumoasa! S-o `locuiti` sanatosi! Superba! Cata munca, ma uit la finisaje, la detalii, toate gandite, totul cu gust, la locul lui, luminoasa, geamuri mari; imi place baia. Florile de pe langa oglinda sunt colaj sau asa e faianta? Dar pictura din camera Andrei? Si vederea de pe balcon, inspre zari... Si panou solar. Si haos. Din haos se naste totul.

Eladea, ce-ati mai crescut, ca din apa! Cu mancatul, la fel si z, dar m-am detasat deja. Ea e bine, dolofana, carnea sta bine pe ea, mananca cand si cat vrea. Asta e Sara si-i sunt recunoscatoare universului ca a venit la noi.

Nu mai stiu ce e in urma, Dragaica a nascut si ea deja... Cand?

Iulia, multumim de cafeaua zilnica, consecventa ca intodeauna.

Tb sa ma adun si eu si sa mai pun ceva poze, n-am pus de secole...

Un weekend magic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Deci se pare ca trebuie sa mai schimb din cand in cand.... vad ca pentru ceai ati venit . Multumesc pentru aprecieri.....

Ela, ce mari s-au facut.... asa sper si eu sa fi trecut de acum.... Ma bucur pentru voi ca sunteti bine si mai ales ca sunteti impreuna....

anca, ma bucur ca ai scris.... Deci domnisoara e bine.... si ma bucur sa aud asta....
Poate ca se mai animeaza subiectul....

Nico, cum e dupa operatie? Sper ca e ok.....

Mergi la inceput

Si fiindca in week-end nu cred ca am timp sa intru....

La multi ani, Simon!

alison, sa-ti traiasca cavalerul si sa fie sanatos.

Si o sau un ceai de iasomie..... Asa cum imi place mie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi Ani cu Iubire, Simon, comoara de Alison!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

SALUTARE!

lume noua pe aici...Ancuto, ma bucur ca ne dai vesti despre voi...deci si voi aveti mofturi...uffffff, greu dom'le, greu... sper macar Filip sa fie papacios, ca deja vad ca savureaza fiecare imbucatura pe care o mananc...

asa, vrem si pozici cu voi, sa vedem cat de mari sunteti...cum stati cu proiectul bb2?

Dragaica are 2 leuti, di 10 august, frumusei si cu personalitate...Tudor si Sebi...suntem colege de odisee...

Nico, cum e Alex? tu cum esti cu moralul? sa scapati repede si cu bine de periaoda asta..

duminica frumoasa dragelor!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ALISON, SA-TI TRAIASCA FLACAUL, SA FIE SANATOS SI NOROCOS...
SIMON, LA MULTI ANISORI FERICITI!

iar tu, mami, mai intra pe aici si spune-ne de voi...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si va doresc sa aveti o saptamana frumoasa.

De sambata, domnisoara Stefy e purtatoare de role.... sunt pentru ziua ei, dar nu a fost chip sa le tina pana atunci.... I-a dat bica bani si i-am luat role.... sa vedem ce ii luam noi.... Ieri dimineata s-a trezit la ora 6, si-a luat rucsacul cu tot harnasamentul si a zis ca ea vrea afara cu rolele.... Am zis ca e intuneric.... cu greu am tinut-o in casa pana la 11, cand nu s-a mai putut si am iesit afara. Desi eu n-am fost de acord cu rolele... ca mi-e frica sa nu-si rupa ceva.... Tot eu le-am ales.... cu role pe parti, ce mai tarziu se pot pune in linie... dar deocamdata sunt mai stabile asa.....

Ela, sa dea DD sa fie asa cum vrei tu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hop si eu. Am avut o perioada foarte incarcata la munca, de multe ori ma intorceam la dupa de o luam pe Bia de la gradi. Cu ea sau fara ea, caci are zile cand are cursuri de dans si trebuia sa mearga. Incercam sa aflam si ce este cu durerile de cap ale Biei. Am fost deocamdata la oftalmolog si i-a schimbat dioptriile la ochelari, pe care va trebui sa ii poarte prmanent. Sa speram ca este de la ochi si nu mai trebuie si alte controale.

Lacra Ma bucur ca fata nu a facut oreion. Sa stapaneasca cu placere rolele. Hai nu pe mai panica, copii au resurse imense de a se adapta la o multime de situatii si sunt si curajosi. O sa invete sa mearaga repede pe role.

Nico Deci si la voi familie mare, nu? nepoteilor bbi, sa ii vezi cand vor creste si se vor intalni toti. Sa te tii atunci chiraieli si hohote de ras. Sa va traiasca noul membru al familiei.

Andreea Tu cum te mai simti? flacailor

Anca Si eu sunt purtatoare de copil mofturos la mancare. Lasa ca se fac ei mari cu cat manaca.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

De azi incepe zodia noastra....
La multi ani, SAGETATOARE!
La multi ani, adeea!
La multi ani, elvie!

Va ofer o firbinte, ca afara e frigut... aici ploua si bate un vant rece....

tnicoleta, multa sanatate Biei. Sper sa fie doar ochelarii. Multumesc pentru incurajari. Deja dansa doreste sa mearga singura.... Eu am ales role care acum sunt doua si doua, pe parti, mai apoi se pot monta si in linie.... Deci merge singura.... "Singura, fata, singura...." Iar eu la jumatate de pas in spatele ei, ca am un mare pitic sa nu cada sa-si rupa ceva..... Aseara a fost tare suparata ca n-am iesit cu rolele, dar era deja intuneric cand am luat-o de la gradinita si batea un vant....
Rolele cand le-am luat, le-am luat cu tot echipamentul... din dotare, inclusiv casca.... ca piticul meu e urias. Eu sunt cea care nu a fost de acord sa le cumpere, dar pana la urma eu le-am ales.... ca sa fiu sigura ca are cat mai putine sanse sa i se intample ceva.... Eu am fost impotriva pana in ultima clipa, dar ei au fost doi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

La multi ani, adeea!
La multi ani, elvie!

Lacra Asa are si Bia role, din pacate i-au ramas mici, dar avem altele de rezerva pentru vara urmatoare. Eu am lasat-o mai intai prin casa sa le poarte si cand m-am convis ca stie sa stea bine pe ele am iesit in parc. A mai dat cu fundul de pamant dar nu si-a rupt nimic.

O idee pentru cadoul de Cracium (cartipersonalizate.afacerisibani.ro), am in plan sa iau vreu 6 carticele pentru Bia si nepotii mei. Sunt mai deosebite.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput