noi, sagetatoarele (17)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
multam de cafeluta...n-am intrat de multisor...
noi suntem bine, creastem, suntem tot mai dulci... gangurim, ne jucam, ne prostim, radem in hohote...pe de alta parte Eric e tot mai vorbaret, prinde repede tot ce aude, e si sfatos din fire...dar ma omoara cu mancarea...vesnica noastra problema...
Nicooooooo si eu vreau sa-ti vad casuta...eventual trimite-mi un PM...
lacri, uff, oreion...sper sa nu faca...doamne ajuta...
nico, voi mucosi, zici? Bia merge la gradi? sanatarte multa si voua...
aveti grija de voi...va pupizez tare...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte... cu ce vreti voi, numai sa mai dati pe aici....
Ela, ma bucur ca ai scris. Sa-ti traiasca cavalerii. Am admirat pozele si-s atat de scumpi....
tnicoleta spune:
Buna fetele
Am fost foarte ocupata la munca si nu am avut timp sa intru. Noi suntem bine.
Andreea Pe Bia am pus-o pe picioare repede dar o luam de la capat. Cumnatele mele sunt niste idioate, altfel nu le pot numi, au copii raciti si nu ii trateaza iar de la ei racim toti. Chiar s-a luat sotul de ele cu problema asta.
printisorilor
Lacra Multam de cafea.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
iulia-stefy spune:
La multi ani, tuturor ce poarta numele Sf Mihail si Gavrila!
Va ofer o fierbinte.
Noi pe langa casa, s-a terminat vacanta. A stat cu mama mea si acum zice ca nu mai vrea la gradinita.... Sa vedem cum va fi azi... O duce tati... eu ma duc sa o iau... Mai avem de asteptat o saptamana sa vedem daca s-a prin oreionul sau ba. Sper ca nu.... Joi si vineri seara, era foarte rosie in obraji, desi nu a facut nici un efort.... se uita la desene animate.... M-am speriat, i-am luat temperatura ... dar nimic. Mai asteptam.
nma spune:
Anca La multi ani sotului!
Eu am lipsit motivat. Miercuri l-am operat pe Alex de polipi si amigdale. Recuperarea e al naibi de grea. Nu stiu ce sa ii mai fac, imi pierd tare repede rabdarea. O zi merg la birou, una stau cu el acasa.
Andra simte ca nu mai e in centru atentiei si protesteaza. Deci noi suntem varza.
Sambate trebuie sa ajungem la Oradea, avem doua nepotele pe care inca nu le-am vazut desi s-au nascut de Sf Paraschiva. Nu stiu cum va fi Alex, cum va suporta drumul.
Nico
nma spune:
Andreea pun din nou link-ul cu poze dar nu il las foarte mult. Pozici.
Intre timp am facut si gardul in fata, am mai placat cu piatra, mi-a montat oglinda in baie , a aparut si canapeaua in living.
Dragaica daca mai citesti pe aici te rog sa imi spui cum te descurci cu copiii? Cat timp ai reusit sa alaptezi?
Nico
tnicoleta spune:
Nico Sa-ti traiasca nepotelele, sa fie sanatoase.
lui Alex sa isi revina repede.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion