noi, sagetatoarele (17)
Raspunsuri - Pagina 4
iulia-stefy spune:
Ela, ma bucur ca esti mai bine.
tnicoleta, si Stefy e cu gatul varza... de doua zile, primeste ceai de bucuioc, la recomandarea medicului homeopat. vad ca parca e ceva mai bine... Asta pe langa APIS 5, tot homeopat si vitamina C 1g pe zi.
nma spune:
Lacri multam' de cafea. Fu buna tare .
Mi-am propus sa o gust si ieri dar nu am mai apucat.
La noi trece timpul mult prea repede.
Maine avem receptia la casa. Mai e mult de lucru si vin ploile .
Alex mi-a venit ieri fericit acasa. A luat primul FB in carnet .
Andra e super incapatianata. Nu vre sa spuna nici o poezile la doamne. Nu repeta nimic. E atenta la tot, retine dar atat . Daca aveti solutii pt incapatanare astept .
Pt raceala si gat rosu si eu tot ceia de busuioc folosesc. imi place tare. Am fost si eu racita cobza in ultimele saptamani. Acum par pe drumul cel bun. Copiii au scapat usor.
Va pup
Nico
tnicoleta spune:
Nico Spor la lucru. Felicitari lui Alex pentru primul FB.
Cat despre pitica eu zic sa o lasi in pace. O sa repete ea poeziile cand te vei astepta mai putin. Asa facea si Bianca in primii ani de gradi.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Nico, felicitari lui Alex si voua spor.
Cand o sa vrea o sa spuna ea... Ai si tu putina rabdare, mami....
tnicoleta spune:
Buna fetele
Noi am fost cu Bia sambata in prima ei excursie. Din pacate vremea nu a tinut cu noi si a plouat incontinuu, dar Biei pana la urma i-a placut. A fost incantata de excursie.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion