noi, sagetatoarele (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Nico Aici la grupa su 26 de copii din care doar 8 fete. Baietii sunt foarte galagiosi iar educatoarele nu stiu sa ii tina in frau. Si la Vardorf erau 20 de copii in grupa de toate varstele. Educatoarele vorbeau foarte incet, asa incat trebuiau sa faca liniste casa inteleaga ceva. Plus ca se merge pe metoda Cel mare invata pe cel mic si ii pune educatoarea, unul cuminte si nunul nazdravan. Ma rog, e alta metoda de predate si de gandire.

Getik Bine ai venit!

Lacra Sanatate multa. Un remediu homeopat cu care o mai pun pe Bia pe picioare este "Coccus Cacti", bilute, trebuie luate 1/2 ora inainte de masa si nu ai voie menta in timpul tratamentului.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor sunt tare fericita ca nu ma mai doare maseaua asa rau si amm primit comanda de margelute si uitatiii ce am facut http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/ primi cercei

eu pe langa fetita, sot, casa, gradina, animale mai am o pasiune margelitul.
v-am pupicit am fugit afara cu ary ca este cald

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

noi suntem bine, acum, slava Domnului...ca dupa ce-am trecut prin periaoda asta nasoala,de boli, am zis ca ma impusc...

sanatate bolnaviorilor...

bun venit getik! votat gongutza...

votat puii, Nico...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

eladea2005 multumesc frumos

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Azi am programare la medic. Si ma duc sa-mi fac si radiografie. Am intentionat la plamani, dar cred ca voi face si la coloana, ca aseara m-a prins tusea aplecata si mi-am sucit... ceva... Ideea e ca de la ora 2 nu ma pot misca... Deci la UPU cu mine azi....

getik, mai scrie odata anul tau de nastere... ca e gresit... 194... e 1974 sau 1984? Eu am trecut 1984. Si numele printesei ca am trecut Ary. Si apoi am sa editez listutza.

Mergi la inceput

iulia a mea fata a avut bunavointa sa distruga tastatura de la laptop asa ca ma chinui la scris dar ce sa fac.
anul este 1984, si pe fata o cheama ariana-ioana, dar poti sa lasi si ary
beau o gura de cu voi si fug la treaba ca azi am chef sa si margelesc dar dupa ce termin treaburile casnice

ariciu a facut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Multumesc pentru voturi dragi sageti !
Getik foarte froase bijutoeriile. Pustiului meu i-au placut martisoarele . Acum vrea sa incercam si noi .
Lacri sanantate multa
Andreea asteptam povesti despre printisori

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Am fost ieri la "spital". Dupa radiografia la plamani, m-au trimis la ORL, ca la palmani nu am nimic. Acolo se uita dr. in gat, ma suceste pe toate fetele si zice ca n-am nimic in gat, poate e ceva pulmonar. Raman cu gura cascata, ca tocmai mi se spusese ca n-am nimic la plamani... Mi-a facut si radiografie la sinusuri.... Am deviatie de sept... dupa faza cu nas rupt din 2008.... ceva infundat pe acolo... si de aici respiratul pe gura si problemele din gat.... Deci analize bune.... pacient decedat.... La sange nu mi-a iesit mare lucru.... ma mai uit pe ele azi.... Mi-au pus niste antiinflamatoare pe vena sa ma dezmorteasca... ca nu ma puteam misca de mijloc... si nu-s ca noua, dar misc.... Am tratament, cu antibiotic.... Si sper sa ma repar....
Ma duc la farmacie pe seara cu Stefy sa-mi iau reteta si imi da o sacosa de medicamente. Stefy zice: hai sa-mi iei si mie ceva bun acum.... De parca eu imi luasem ceva bun....

getik, deci am dedus bine. Nu mai e nevoie de modificari. Frumos ce mesteresti tu acolo. S-ar putea sa ma imbolnavesti si pe mine....

Nico, multumesc. Am vrut si eu sa votez, dar nu am reusit. Ori nu mai stiu eu cum.... Ajutor, va rog.

Mergi la inceput

neata am vehit fuga fuga la azi am o zi cam plina dar fara chef si cu fica am programare la stomatolog sa imi faca incizie ca amm dureri insuportabile.

iulia sanatate multa , si stai calma ca nu vreau sa te imbolnavesti

nma este ff bine daca pustiului ii plac, ii faci de lucru si in acelasi timp este si un soi de lucru manual invata anumite deprinderii, daca vrei iti dau situri de unde comand eu immi lasi pe pm daca vrei

ariciu a facut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare fete dragi
Lacri pt a vota selectezi nr de puncte de sub poza si apoi apesi > pt validare .
Sanatate multa. Nasol cu atatea medicamente. Eu nu pot sa iau mai nimic, mi se face rau numai cand ma gandesc .
Getik o sa te anunt cand ne gasim timp si pt asta. Eu stau cam rau la capitolul organizare . Ne-am mutat de curand la casa si .... parca nu mai am timp de nimic. Poate la vara cand o fi timp mai mult. Ajung greu margelele? Trebuie comandate cantitati mari? De ex ma gandesc ca ar fi super sa faca martisoarele pt colegele de scoala el, deci nu am avea nevoi de prea multe.
Sper sa scapi usor la stomatolog
Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2

Mergi la inceput