noi, sagetatoarele (17)
Raspunsuri - Pagina 15
nma spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Andreea sanatate multa. Sper ca anul 2011 sa fie cu multa sanatate .
Un cuplu se cearta pe strada:
- Iti voi demonstra ca nu valoezi nimic ! ii spune sotia sotului, facand semn unui taximetrist si intrebandu-l:
- Cat imi luati pana la aeroport ?
- Pana acolo va costa 300.000.
- Si cu sotul meu ?
- Tot atat.
- Vezi ? Nu valorezi nimic !
Nico
iulia-stefy spune:
Va ofer o ...
Stefy deja a reusit sa-si rupa o pernita de la ochelari, in mai putin de o luna de cand ii are..... Am fost cu ei la reparat.... Speram sa nu ii aranjeze mai mult.... In rest e binisor.... Eu tusesc in continuare de ma rup in doua.... dar in rest....
Nico, tare bancul....
iulia-stefy spune:
Va ofer o ...
Noi pe langa casa.... Diseara avem programare la stomatolog.... am descoperit o mica, mica.... gaurica intr-un dintisor.... mama lor de dulciuri. Ati fost careva pana acum cu vreun pitic asa mic la stomatolog? Daca da, cum a decurs prima vizita? La Stefy doar s-a uitat in gurita.... lugu lugu si am inteles ca vor mai fi cateva vizite de genul asta pana sa ii poata lucra.... ca nu vrea sa o sperie....
nma spune:
Buna dimineata!
Lacri eu i-am dus la stomatolog de la 6 luni . Nu vreau sa le fie teama asa ca mergem periodic la control. Alex a avut prima plomba la 6 ani si nu au fost problme. E bine sa o lasi mai usor. Cand e ea pregatita se va lucra. Bine ca ai gasit un medic care stie sa lucreze cu copiii .
Tu ai scapat de tuse? La mine e buna mierea si sarea calda pusa pe gat/piept. Mierea o mananc .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Deci am fost si la stomatolog.... La controale de rutina a mai fost Stefy. De cate ori merg eu, merge cu mine si se urca de buna voie pe scaun, ca ii place sa o ridice d-na doctor cu scaunul.... Insa de data asta e nevoie de freza.... Si eu... sunt speriata ce de bombe cand e vorba de dinti....
Doamna doctor are foarte multa rabdare.... Daca are ea rabdare cu mine.... Aseara i-a aratat cum se pune freza, cum se scoate, ce sunete scoate, a intrebat-o cu care vrea sa-i lucreze.... Si a stat mai, a stat.... Nu-mi venea sa cred cum o lua cu lugu... lugu... si lucra usurel si ea chiar statea.... Adica dansa a zis ca sigur nu va putea sa lucreze de ieri, dar a reusit sa faca ceva... Insa pasta care i-a pus-o a cazut deja, pentru ca nu era perfect uscat. D-na doctor spune ca de fapt asta e marea problema, pusul obturatiei, ca ei nu stau sa fie locul uscat.... Oricum nu e gata, mai mergem si maine o repriza.... Aseara i-a dat si premiu ca a stat cuminte si a promis ca maine il aduce si pe nepotelul dansei, care e coleg la gradi cu Stefy.... Eu merg la dansa de vreo 12 ani.... si am toata baza in dansa ca va termina usor....
Nico, multumesc de raspuns si de sfaturi. N-am scapat. De aseara i-au codeina, sa o opreasca, ca e seaca si imi irit gatul degeaba. Tusesca iar de .... ma doare capul de la tuse...
nma spune:
Buna dimineata!
Lacri ma bucur ca printesa a stat cuminte la stomatolog. Pentru ei e ceva interesant dar conteaza mult medicul.
Uite, eu ieri am fost cu Andra la medic, avea febra de la gradinita. Nu a vrut sa deschida gurita dacat dupa ce medicul la consultat pe Alex de vreo 5 ori . Chiar ma surprins placut dna dr caci de obicei era mai expeditiva (e dr de familie).
Ca o concluzie, Andra nu stiu ce are, a facut febra si dimineata si a ramas acasa cu o prietena; eu sunt turmentata rau, ma doare capul, nu am pic de energie, deci ma paste o viroza .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Nico, multa sanatate si tie si Andrei. Poate si la ea e tot o viroza. E foarte importanta atitudinea medicului.
Mai avem si diseara o tura la stomatolog. Dar abia asteapta sa mearga. E topita dupa doamna doctor.
nma spune:
'neata!
Lacri multam' de cafea .
Domnisoara mea e tot cu febra . Nu e mare dar e si ma streseaza.
Eu la birou dar cu gandul la altele. Iar mi s-a facut dor de duca . Asi pleca undeva, departe, la munte. Zilele astea sotul a venit doar seara tarziu si au ramas toate in grija mea.
nma spune:
Lacri am ramas doar noi doua pe aici . Cred ca ar trebui sa strigam catalogul .
Sageti dragi pe unde umblati?
tnicoleta spune:
Buna fetele
LA MULTI ANI! Anul nou sa va aduca tot ce va doriti.
Eu abia am inceput serviciul de luni si inca nu mi-am intrat in ritm. Noaptea nu pot dormi, dimineata ma trezesc greu. In rest, am incercat sa aflam de ce o doare capul pe Bia, am facut analize, care au iesit foarte bine, asa ca nu stium sigur care e cauza. Probabil galagia de la gradi.
Nico, Lacra Multa sanatate. sa va faceti bine.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion