ariana-ioana povestea unui mik aricy
Raspunsuri - Pagina 2
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kityy_33 fato ai reusit sa ma faci sa pling amretrait acele luni si acele momente unice cind m-am uitat in burtica ta cind a i adus-o pe lume pe ary mik sa-mi traiti amindoua si va iubesc kityy |
si noi te iubim pe tine
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
gabriela_tutuianu spune:
feicitari draga mea .acum fetita este mai mare si sper ca bine . te astetpam sa ne mai povestesti despre ea si - de ce nu ? - poate un fratior sau o surioara . minunea vine cand te astepti mai putin .
getik1 spune:
gabriela multumim lu Dumnezeu este foarte bine. poate o sa vina si fratioru sau surioara. am vazut ca esti din targoviste u ai copii poate ne intalnim si vorbim intr-o zi la o cafea
gabriela_tutuianu spune:
mi-ar placea tare mult sa ne vedem .noi inca nu avem copii , asadar vom face un fiv anul acesta spre sfarsit . ma vezi activa la sectiunea fiv . popate anul viitor vom iesi impreuna cu bebii la plimbare . cine stie ??!?!?!
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriela_tutuianu mi-ar placea tare mult sa ne vedem .noi inca nu avem copii , asadar vom face un fiv anul acesta spre sfarsit . ma vezi activa la sectiunea fiv . popate anul viitor vom iesi impreuna cu bebii la plimbare . cine stie ??!?!?! "niciodata nu e prea tarziu" |
bafta multa atunci, dar poate ne intalnim si inainte ce zici?