Am mers la diversi medici chiar si in Italia la mama mea,m-am dus la cei mai cei, si nimic. solutia am gasit-o tot la noi in Romania. Problemele cuplului nostru privind fertilitatea amandoura erau dupa cum spuneau ei:
la barbati ar putea fi Oligospermie - numar scazut de spermatozoizi, Azoospermie - lipsa :sml-love0018: spermatozoizilor in sperma ejaculate, Aspermie - lipsa ejacularii iar la femei Lipsa ciclului menstrual, Ciclu menstrual neregulat, Ovare polichistice de accea eu am luat fertile focus iar pentru sotul meu i s-au recomnandat Proxeed plus, care sunt extrem de bune. eu am ramas insarcinata si sunt in a 6 luna.O sa va tin la curent cand il vad in bratele mele:D daca aveti problemele pe care le-am intampinat si eu pot sa va ajut fiindca stiu cat de mult m-am chinuit sa raman insarcinata stefy21stefy@yahoo.com
Fertile Focus ce este? Cautarea Google mi-a intors rezultate conform carora ar fi test de ovulatie pe baza de saliva. Dar eu am ovare polichistice si nu am ovulatie. Alte medicamente nu ai luat?
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.