Ce gatim azi (76)
Raspunsuri - Pagina 24
Tonia Antonia spune:
Ciorba de cartofi cu afumatura
Varza calita
Pt desert: am cumparat eclere cu nutella
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld Marius, sa inteleg ca de aceea nu emigrezi? |
Aici m-ai lovit rau Nevasta s-a razgandit (a treia oara!!!) asta dupa ce ne-am echivalat diploma. Offf!!! Dar tot am sa plec eu - presimt asta.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
De must nu vi dor? Azi l-am savurat pe cel primit de la tara. Dulce rau.
La pranz, am mancat ardei umpluti, facuti de mama.
Pe deseara vrea sa faca placinte cu cartofi si branza.
Edit. Tocmai m-a anuntat ca face si gomboti cu prune.
Vai kilogramele noastre....
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 De must nu vi dor? Azi l-am savurat pe cel primit de la tara. Dulce rau. |
Must...daaaa...
Maine avem la masa pastrama de oaie. Cu must...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
madyrizi spune:
parjoale moldovenesti
ciorba de vitel
clatite
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
anaemi spune:
miriama multumesc pt reteta ....dar totusi o sa astept Craciunul, poate oi face rost de jumari....daca nu asta e.
Doamne ce imi plac jumarile....imi amintesc de cand eram mica si mergeam la bunici in Moldova (noastra) si ne facea bunica scrob cu jumari...si mancam pana plesneam....hai ca deja inghit in sec
azi am facut
snitzele,
aripioare de pui la cuptor,
budinca de cartofi cu branza,
crem a la crem.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
RHYANNA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Must...daaaa... Maine avem la masa pastrama de oaie. Cu must... Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
azi face sortul pastrama de oaie(o are de 2 zile la bait cu usturoi,bere,mar,ceapa,morcovi+secret -asa spune el)
desert cred ca in oras ca o ducem pe SARAH LA bunici
madyrizi spune:
azi am programat:
fasole verde cu carne de vita
supa de gaina (de curte) cu galusti
ardei umpluti
adica gatesc pentru 3 zile, sper eu.
dulce nu stiu ce fac, cred ca o prajitura rapida.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
crislex spune:
Incearca reteta asta>
Ingrediente: 1 kg ciuperci mari, 700 g varza dulce, 250 ceapa, 100 g morcov, 200 g rosii, 50 g ulei, marar, piper, ienibahar pisat, cimbru.
Se īnabusa, īn apa cu putin ulei, ciupercile intregi sau taiate fasii mari si cu ceapa tocata.
Se tin pe foc mic, avānd grija si sa se adauge, din cānd īn cānd, cāte putina apa calda.
Cānd sunt aproape fierte, se pune īn cratita si varza tocata si frecata cu sare. Spre final, se pun condimetele si rosiile taiate cubulete.