Imi plang soacra si nu am liniste
Raspunsuri - Pagina 2
delsim spune:
Lasand la o parte toate "complicaciunile astea" tipic romanesti...
Ce explicatii sa dai si de ce? A fost totusi vorba de un cancer...cea mai temuta boala...de ce e cea mai temuta boala?pentru ca e crunta, pentru ca se lasa cu multa suferinta , pentru ca evolueaza IMPREVIZIBIL
Inteleg ca socul este mare pentru ca erati optimisti si va asteptati la lucruri bune...uite ca , fatalitatea bolii face sa nu stea lucruriel deloc cum ar fi bine
Condoleante si putere tie si tuturor din familie!
madyrizi spune:
eu am dat peste un echipaj de pe ambulanta mai omenos. mi-au dat primul ajutor ca eram isterica si nu se putea discuta cu mine, mi-au explicat cat de cat situatia avand in vedere ca eram oarecum sedata/ drogata cu calmante, mi-au dat toate actele necesare (inclusiv o hartie care mi-a folosit la asigurarea de viata facuta pentru credit) si mi-au dat si tot ce tine de ritualul de imbalsamare+inmormantare.
probabil ca ai nimerit un echipaj mai insensibil sau care e atat de obisnuit cu lucrurile astea ca li se par normale si nu mai considera ca pentru noi e o durere imensa si avem nevoie si de latura lor umana nu numai de cea profesionala.
acum nu mai poti face nimic. in timp vei gandi mai clar, vei vedea lucrurile altfel, vei constata ca chiar nu aveai ce face. oricum te admir mult ca ai reusit sa faci atatea pentru soacra ta.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mianna spune:
mai intai, condoleante, tie si sotului tau.
accidentul vascular nu are drept cauza doar hipertensiunea, deci nu e exclus in niciun fel. exista si accidente vasculare ischemice, care n-au legatura cu tensiunea. nu spun ca asta a fost, ci doar ca nu se poate exclude. cum nu se poate exclude de exemplu un infarct. cert e ca decesul a survenit prin stop cardio-respirator. e posibil sa fi fost si o embolie pulmonara - o bucatica de tumora a ajuns in circulatia pulmonara.
probabil nu e nicio consolare in ceea ce-ti voi spune, dar din punctul meu de vedere, sfarsitul soacrei tale e de preferat in acest diagnostic, spre deosebire de alte optiuni mult mai chinuitoare - o insuficienta respiratorie in care pacientul ramane efectiv fara aer, sau o hemoragie masiva.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
danaiulia spune:
Felicitari Alexalorena ! Mi-as dori o nora ca si tine,din pacate eu nu am avut noroc de soacra prea buna , iar acum cand DD mi-a trimis doi baieti (sunt mici ei ,dar vor creste ) ma rog si ma pregatesc si nadajduiesc ca voi fi o soacra dupa care chiar daca nu vor nurorile macar isi vor aminti cu drag de mine....
Dana de baieti asteptati 17 ani dar acum.
alexalorena spune:
Multumesc pentru gandurile voastre frumoase. Nici nu stiti cat de mult conteaza pentru mine...Chiar daca moderatorii au mutat subiectul de la Discutii generale multumesc lui Dumnezeu ca atata timp cat a stat acolo mesajul a fost vazut si mi-ati trimis incurajarile voastre.
Am pierdut o lupta, asa vad eu lucrurile iar sufletul meu simte nevoia de a fi mangaiat. Nu a avut cine sa o faca, si nu are pentru ca eu , cu toata puterea care mi-a mai ramas trebuie sa-i mangai pe altii (sot, socru, bunica sotului).
Cand am aflat anul trecut ca are cancer mi s-a parut cumplit, o lupta pierduta din start.M-am rugat la Dumnezeu sa ma intareasca sa iau cea mai buna decizie si am ales sa luptam cu boala. Ea nu a stiut cat este de grav, adica stadiul IV cu metastaze. Doar eu si sotul stiam. Am luptat cu indarjire sa nu afle. Pentru ca ar fi abandonat in depresie, nu ar fi vrut sa incerce, stiam asta pentru ca o cunosteam. A avut incredere oarba in mine. Iar eu??!!!
Pentru ca nu vedeam semnele evidente ale bolii speram ca sfarsitul sa mai dureze. Am pierdut din vedere sa ma mai gandesc la asta. Eram incrancenata in urmarea tratamentului. Era o evolutie favorabila de la o luna la alta si am uitat de moarte. Da, am uitat si cand a venit asa brusc, deodata, fara sa ma anunte (asa cum doream eu) m-a doborat sufleteste.
Sunteti minunati, toti, va multumesc!
alexalorena spune:
La inmormantare am aflat cat m-a iubit.....Nu am stiut pana atunci Mi-au spus vecinii, rudele ei pe care nu le vazuzem niciodata si cu care vorbea la telefon (veri, matusi,unchi). Si negustorii din piata ma cunosc. Cei cu care vorbea in fiecare zi iar cand o intrebau cum se simte avea grija sa ma laude pe mine. Am aflat si asta intamplator, cand am cumparat cele necesare inmormantarii.
I s-a parut "senzational" faptul ca nora lupta pentru ea. A avut grija ca sa stie toti lucrul asta. Nu am lipsit niciodata, intotdeauna am insotit-o si la analize, si la perfuzii, la toate investigatiile pe care le-a facut. Am incurajat-o mereu. Era optimista iar eu ca sa o determin pe ea sa fie asa am uitat sa ma mai gandesc la sfarsit.Din iulie 2009 pana in septembrie 2010 am uitat ca moartea pandeste la colt. Am uitat de cancer., daca va vine sa credeti.
Iertati-ma ca m-am intins atata.
madyrizi spune:
sa stii ca chiar daca tu crezi ca e ceva normal sa lupti pentru soacra ta, nu mai este considerat decat ceva extraordinar. putini oameni lupta pentru cei care nu le-au dat viata dar reprezinta ceva in viata lor.
un alt exemplu pe care ti-l dau este tot de-al meu: noi avem grija de bunicul sotului meu, de 89 de ani, care e la pat din decembrie 2009 iar fiica lui (soacra mea) sta binemersi la ea acasa si vine o data la 3 zile sa aiba grija de el. sa nu-ti inchipui ca ne-a lasat casa in care stam. nu, e tot pe numele soacrei. iti dai seama ca pentru noi, cu un copil de 10 luni si unul in clasa a II-a, nu e usor deloc dar n-am putut sa-l lasam sa moara singur si in mizerie.
asta e, oamenii nu au respect si dragoste pentru semenii lor. de aceea te admir ca ai putut sa faci ce ai facut. e foarte greu sa lupti cu o boala nevindecabila si tu chiar ai pierdut din vedere ceva important. deja era prea tarziu de la inceput.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
alexalorena spune:
Va rog invatati-ma sa numar zilele pentru pomeni ca nu stiu. De exemplu, cum numar sase saptamani daca data decesului a fost 04 sept si data inmormantarii 06 sept?
Multumesc.
Katya spune:
Draga Lorena,condoleante,Dumnezeu s-o ierte pe soacra ta si sa va aline durerea.
40 de zile se numara de la data mortii.Sint pe paginile trecute de la aceasta rubrica si alte subiecte despre parastase,inmormintari,linkuri utile,daca nu gasesti,iti caut eu.
Te imbratisez!
cosmi1975 spune:
alexalorena....acelasi destin l a avut si soacra mea...povestea seamna izbitor...am luptat si eu alturi de ea si acum dupa aproape 5 ani ii simt lipsasi mi pare rau ca n a cunoscut o baitul meu.....cand am cate o pb o rog sa ma ajute de acolo de sus......si cand ma gandesc la ea imi vine sa plang