Ce se intimpla dupa moarte?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

www.iamsecond.com Eu abia recent am aflat despre site-ul asta...Mie mi s-a parut fenomenal si fenomenal de normal, in sensul ca asa ceva traim cu totii...

Multumesc, Katya si denizel pentru bucuria voastra! Minunat este Domnul care ne aduce pe toti la El la momentul potrivit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

ascultam ieri un pastor si mi-a placut ce a spus.
In viata oamenii cand pleaca in vacata/concediu se intereseaza, se informeaza cat mai bine de locul respectiv unde vor merge, cum e acolo etc....
Dar de calatoria vesnica care cu siguranta o vom face fiecare din noi,multi nu se intereseaza, o neglijeaza...si nu le pasa de unde se vor duce.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cand ma interesez de o excursie caut link-uri cu poze de acolo, caut hoteluri si recomandarile celor care au fost, caut varianta optima de pret . Nu cred ca e cea mai buna comparatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Daca Dumnezeu ar exista nu ar lua copii nevinovati de langa mamele lor si daca Dumnezeu nu exista nici dupa moarte nu e nimic,pur si simplu incetam sa existam si atat.Am crezut in Dumnezeu pana in momentul in care am vazut cum se joaca cu sufletele oamenilor si atunci nu exista fiindca daca ar fi existat nu ar fi fost capabil de asa ceva.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

prettysunshine, iti impartasesc parerea. Mai mult, cred ca urmatorul citat reflecta cel mai bine ceea ce gandesc referitor la d-zeul pe care aproape toata lumea il personalizeaza.

"Religia a convins, realmente, oamenii ca exista un om invizibil, traind in cer, care vede tot ce faci, in fiecare minut al fiecarei zile. Iar omul invizibil are si o lista speciala cu 10 lucruri pe care nu vrea ca tu sa le faci.
Si daca faci unul din aceste zece lucruri, el are un loc special, plin de foc si fum, un loc al torturii si spaimei unde te va trimite sa traiesti si sa suferi, sa arzi, sa te sufoci, sa tipi si sa plangi vesnic pana la sfarsitul timpurilor… Dar el te iubeste!" (Zeitgeist)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

pretty,nu vreau sa te supar sau sa iti minimalizez durerea insa suntem prea mici si la trup si la minte pentru a intelege Forta Creatoare,oricare ar fi aceasta.
iti stiu povestea...si iti inteleg durerea.insa ingerasul tau acum e bine..numai sufera si asta ar trebui sa te aline..fie si macar un pic!

condoleante!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

My Lady,pentru ce a fost lasat sa sufere doua luni atunci?Pentru ce a fost adus pe lume?M-am saturat sa tot aud ca Dzeu are motivele lui pe care noi nu le intelegem.Nu vad niciun motiv pentru care un copil nevinovat trebuie sa sufere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

My Lady,pentru ce a fost lasat sa sufere doua luni atunci?Pentru ce a fost adus pe lume?M-am saturat sa tot aud ca Dzeu are motivele lui pe care noi nu le intelegem.Nu vad niciun motiv pentru care un copil nevinovat trebuie sa sufere.

Prettysunshine imi pare extrem de rau pt ce ai trecut.. insa motivu pt care a fost lasat este poate sa schimbe viata voastra , o sa descoperiti poate mai tarziu in ce sens..
Iti inteleg atat de bine supararea....
Acu un an fratele meu de 33 de ani ( cea mai draga fiinta mie, cel langa care ma vedeam imbatrranind, fiind f apropiati , o relatie care nu o pot dscrie in cuvinte) , a trecut dincolo, intr-un accident de masina la 200 m de casa, unde nu avea nici o vina decat ca ne-am nascut in tara asta in care se circula fara raspundere, iar banul face legea..a lasat 1 copil mic fara sprijin..
dupa ce a plecat atat eu cat si parintii am innebunit de durere, a cautat raspunsuri , am pus mii de intrebari, am citit zeci de carti in domeniu.. nu am gasit raspunsul care sa ne dea liniste , insa cu siguranta nu putem face nimic, si mai mult sunt convinsa ca toti suntem aici pe pamant cu un scop cu un traseu prestabilit..
Am avut nevoie sa credem ca el a plecat in lumina intr-un loc mai bun, si ca de acolo ne vegheaza... si stiu ca ne vegheaa pt ca am ajuns sa comunicam cu el prin vis... poate pare aberant, sau minte de om bolnav, insa eu pot zice ca mi-a dat unele raspunsuri pe care le cautam...
o sa doara cumplit ( acu dupa un an doare uneori mai tare decat la inceput), insa ce putem face? timpul o sa treaca iar durerea acuta se va transforma intr-o suferinta perpetua insa inchisa in suflet...
Dar vei gasi la un mom dat ca rugaciunea si credinta ca el e mai bine, in lumina , te vor ajuta ..
Multa putere si tarie...

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

pretty...la intrebarea ta pot fi multe raspunsuri..
-pentru a avea sansa, voi parintii, sa il cunoasteti mai bine si sa il iubiti mai mult,sa va schimbe viatza si sa va dea de gandit cu privire la efemeritate si la anumite aspecte neclare din viata voastra.Lucas a fost ingerul vostru,calea lui Dumnezeu de a comunica direct cu voi..a fost un mesaj intrupat...si dupa ce v-a fost transmis, Domnul l-a chemat la el..pentru ca locul ingerilor e in Cer!

e o idee...a mea, atat.nu te judec, nu iti judec durerea(pentru ca nu o simt cum o simti tu) ci doar imi doresc sa treci cu bine peste si sa iti dai sansa sa procreezi din nou candva!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

ascultam ieri un pastor si mi-a placut ce a spus.
In viata oamenii cand pleaca in vacata/concediu se intereseaza, se informeaza cat mai bine de locul respectiv unde vor merge, cum e acolo etc....
Dar de calatoria vesnica care cu siguranta o vom face fiecare din noi,multi nu se intereseaza, o neglijeaza...si nu le pasa de unde se vor duce.

michelle

Michelle
... people are afraid of the UNKNOWN ... e ca si cum daca nu ai vorbi despre CEVA acel CEVA n-ar exista ...si nu oricine vrea sa ajunga la un anumit nivel de constientizare al faptului ca mai exista si alte dimensiuni in afara lumii actuale in care traim fizic.

Mergi la inceput