Aspirante optimiste > 20 ani (570)
Raspunsuri - Pagina 9
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Da Lia o sa fac testul dimineatza si pe la 8 va spun si voua rezultatul,care sper sa fie pozitiv sa incepem fain weekendul ![]() Doamne ajuta ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
abia astept

pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui Angie844 Eu n-am avut rabdare si am facut testul in seara asta (sunt cu vreo 7 ore in urma voastra) si e negativ ...hmmm...Si e First Response care ar tb sa dea rezultate cu 5 zile inainte de CM. Asa ca e clar, la mine e probabil o raceala ceva care se insinueaza si probabil ca sanii ma dor ca tb sa-mi apara CM, desi pe mine nu ma dor de obicei. Dar bafta fetelor care se testeaza zilele astea, sper sa fie 2 liniute!!!Noapte buna! ![]() Mamica de Sarah-Aimée |
.Dar acum nu esti in ro?pui ceva pozici cu fetita?
Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
neliaCris spune:
Paula,
.Nu prea am cum sa sciru ca piticul vrea la mickey mouse la calc
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
crpopeasca spune:
Merci mult, Lia73 
Pai gheata o sparge Paula maine..
Eu oricum nu mai pot sa ma bucur chiar daca imi ies 2 liniute ...imi e f. frica sa imi fac sperante...pana nu trece sarcina de 3 luni eu nu ma mai bucur...![]()
Baby Dreams 
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui crpopeasca Merci mult, Lia73 ![]() Pai gheata o sparge Paula maine.. ![]() Eu oricum nu mai pot sa ma bucur chiar daca imi ies 2 liniute ...imi e f. frica sa imi fac sperante...pana nu trece sarcina de 3 luni eu nu ma mai bucur... Baby Dreams ![]() |
Bine ai venit sedere cat mai scurta. Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderate

The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
PaulaFrida spune:
crpopeasca bine-ai venit printre noi,iti doresc sa ti-i se indeplineasca dorinta de a fii mamica cat de repede

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
Katy82 spune:
De fapt"menstra peste sarcina" cred ca era de fapt expresia.
Scuze!
Andrapentru ca ea spunea ca in loc de menstra a avut niste pete maronii, tp de o saptamana.
Alina la doctor ai fost? Poate ai mai spus dar eu am uitat.
Cami la multi ani mamei tale!
Crpopeasca imi pare rau de cele 3 sarcini pierdute? Tratament faci? Pentru uter infantil si sustinerea sarcinii se da de regula progesteron dupa ovulatie.. Dar mai bine intrebi un medic.
sa vina bebe!
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin
!
AlinaBu spune:
Nu katy ma duc luni. Am facut test in z41 si a fost negativ in rest n-am mai zis nimic 
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

...hmmm...Si e First Response care ar tb sa dea rezultate cu 5 zile inainte de CM. Asa ca e clar, la mine e probabil o raceala ceva care se insinueaza si probabil ca sanii ma dor ca tb sa-mi apara CM, desi pe mine nu ma dor de obicei. Dar bafta fetelor care se testeaza zilele astea, sper sa fie 2 liniute!!!