Aspirante optimiste > 20 ani (570)
Raspunsuri - Pagina 19
lorena_86 spune:
fetelor acum am ajuns si eu acasa
mor de 
ralu, poze nu ne mai dai
te rugam, ne-ai cam neglijat in ultimul timp, nu prea mai vii pe la noi
pana vin II de la fete incantane cu burtica ta
paula tinem pumnii
ingers, sa faci si tu maine ca sigur a mai crescut beta sa vedem mai multe II
si didi
poapte e deja
, hai ca sanse sunt

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Angie844 spune:
Mi-am adus aminte ceva...Vitex - am citit ca e f bun si chiar am luat o luna jumate in aprilie-mai si atunci am ramas gravi. Si vitamina B6 pe langa multivitaminele prenatale.
Si inca un lucru stiu ca am citit mai demult despre laptele de vaca (la mine laptele e consumat in cantitati industriale). Pt cele care vor sa ramana gravi e bine de schimbat la laptic integral ajuta cu productia de progesteronul. Laptele de vaca (partial) degresat nu este indicat si poate avea chiar efectul contrar.
Nu stiu nici asta cat e de adevarat dar stiu ca schimbarile astea le facusem cu o luna inainte de a ramane gravi.
Mamica de Sarah-Aimée
gabyv spune:
hello, fetele, si eu intrezaresc butoiul putin ![]()
Paula o scumpa pisicuta ta, eu am un link cu blogul motanului la profil
...acum ca veni vorba de el...tatal lui e de aceasi rasa cu a ta iar mama e siameza... ca sa vezi ce pot face relatiile inter-rasiale.
Apropo, pe motanul meu il cheama Email...

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
lorena_86 spune:
ati fugit toate, acum cand am intrat si eu 

offf munca asta
nu mai am timpul care-l aveam inainte
abia astept sa raman si apoi sa stau cu bebe acasa si sa am grija de el, sa ma jocu cu el
cred ca o sa fiu cea mai fericita
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
gabyv spune:
lasa, lorena ca o sa vina si la tine 
apoi sa te vad ca te plangi ca nu ai timp de nimic ![]()
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
deeva73 spune:
lorena mai is io pe aicea... daca iti pot fi de folos
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
gabyv spune:
hai ca ca zic ceva care sa va mai linistiti putin: daca calculam o femeie care ovuleaza normal este fertila 14 zile pe an... asa ca e putin, de asta vine mai greu...
lorena_86 spune:
stiu gabi
dar rabdarea asta!
o sa vina la toate
sa vedeti fetelor ce o sa mai radem cand o sa ne amintim ce ne mai masuram in simptome ce le mai inchipuiam, cand o sa treaca tot chinul si o sa avem bebelusi langa noi

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
gaby, daca totul era normal eu acum imi strangeam bebelusul la pipt
dar din pacate am pierdut doua sarcini
asa ca eu nu am probleme cu ramasul ci cu pastratul
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
deeva, cand vii in sibiu daca vrei ne intalnim