**Buburuze de 2009 in actiune (27)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

getik lasa ca e mai bine sa nu-i fie frica de zgomote,nici nu ai ideea cum fac ai nostrii cand se sperie
ana pai si miruna testeaza sa vada daca tine vrajeala si baga cate o mecluta de nevinovataaaa..dar pana la urma se conformeaza,lasa ca nici a mea nu stie cati anisori are,si la partea cu iubirea..pai mi-o da cu portia cand are ea chef,altfel ceva de genul"mami,da-te la o parte ca ma incurci"
ema important e ca spitalizarea l-a ajutat sa-si revina din coma si nu a fost decat un virus..hahaha clar ajungeti s la perfectiune,dar mai intai sa te baleasca oleca,ca si noi am trecut prin fix aceleasi etape balosesti pana am ajuns la pupicuri

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

deci revin.....aliccccc ca te botezasem...linck pe PM pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

fetelor, nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul si puiutii nostri sa-u facut asa mari. Acum vorbesc, merg singuri, mananca singuri, nu mai zic de prostiile pe care le fac singuri...
Bryanna inca nu vorbeste foarte mult, doar cuvinte simple mama, tata, papa, apa, din astea... Mai nou a descoperit cuvantul caca, dar spune numai dupa ce face. Inca n-am reusit sa o invat la olita, se aseaza doar dupa ce a facut. Face tot felul de bazaconii, ca te miri cine o invata. nu prea vorbeste, mai lut tipa cand vrea ceva, dar in schimb intelege absolut tot ce ii zic si este si ascultatoate... cand ii convine.
Mai trebuie sa ne apara caninii inferiori si am terminat cu dintii.
Vara asta am fost si la mare si i-a placut f mult, iar pana a venit frigul am tot dus-o la piscina si e innebunita dupa apa.

Sunt mule de spus despre ea, dar mai imi trebuie si timp..

Lucrurile care o sperie.. ii este frica de o minge mare de gimnastica rosie, nu stiu de ce dar am vazut intr-o zi ca se uita la ea si a inceput sa planga, insa daca o iau eu in brate si stam pe minge nu ii mai este frica. In rest nu are frica de nmk. Nici de scari, nici de inaltimi, s-a urcat pana si pe masa.
Ii plac f mult caii si cainii, e innebunita. Si cand iersim la plimbare vrea sa o limb cu masinuta electrica.

Despre bebe 2 nu am inca prea multe sa va spun.
Abia am 11 saptamani, deocamdata este bine, l-am vazut la eco si pe 6 octombrie am din nou eco. Sper ca atunci voi vedea si ce este. Sotul meu isi doreste un baiat, eu simt ca este baiat, dar nu mi-ar parea rau sa fie fetita.. oricum important sa fie sanatos, restul...

Voi incerca sa pun si niste poze noi sa vedeti ce fata mare si frumoasa are mami., intre timp voi admira pozele cu bebici vostri.
Pupici la toate buburuzele si mamicile lor.

Bryanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor voi ce mai bucataritii pentru iarna??
dar pentru zile obisnuite???

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

getik eu pt iarna bucataresc o excursie in romania, asa ca vezi tu ce faci cu rosiile alea, cu opinticii, etc
ieri am facut supa de pui cu galuste si orez cu aripioare la gratar; azi am supa si orez cu piept de pui marinat la gratar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

bag si eu o coniopida cu carnita si orez cu caise de la dr. ala meseriassi ma mai gandesc

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mai fetelor, eu nu mai fac mancare, am o pofta de shaorma de nu mai pot si mereu renunt sa-mi iau ca e mancare facuta si e pacat de ea , asa ca nu mai gatesc ca sa am si eu motiv ca sa-mi cumpar

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara mamici,

Ma bag si eu un pic,ca daca stau sa recuperez ca lumea,iar nu mai intru cu saptamanile.

SIMINA,super,ai baiat tare istet ( Andra nici acum nu nimereste mereu urechea cand o intreb unde e)

EMA,am admirat pozele,frumos baiat,si pozele le-ai facut misto,imi mult cele cu iarba,si cele in mers.

GETIK,eu am facut pentru iarna 11 borcane de gem si 9 de zacusca,mancaram deja cate doua din fiecare

CRIS,,ai fata cuminte,de te asculta,Andra se arunca si pe jos de nervi.

ANNA,pai de aia si vrea tzitzi Vladut,ca te iubeste

LAVINIA,transmite si din partea mea refacere rapida Yioannei si lui Stefi,imi pare rau de asa necaz.

Va pup,fug la culcare,ca mai nou se scoala mandra la 7.

Aaa,am vazut ca Andra se sperie cand suna interfonul la mama...in rest n-are nici o treaba.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

deci revin.....aliccccc ca te botezasem...linck pe PM pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

HE=HE..BANUIAM EU CA PE MINE MA STRIGAI...
ai PM!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, sa stiti ca sunt la curent cu toate...dar n-am stare de scris...ma bucur ca s-a animat din nou forumul de buburuzici
vineri ma reapuc de conducere, jar o sa iasa din mine...mai e putin si morcovul tot cresteee... pana joi cred c=or sa=mi iasa o gramada de fire de par alb...tare mult imi doresc sa iau din prima si sa scpa de stresul asta
pana una alta vineri am fost invitati la o cumatrie si cred ca vom merge, chit ca stam prost de tot cu finantele, dar sunt niste prieteni dragi si, in plus, nici n-am mai dansat demult tare; asa ca maine trebuie sa vad ce toale iau pe mine si cand ma programez la facut freza
va pupicim!

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput